Ναι δεν εχεις αδικο Μπάμπη, ενδεικτικα την ανεβασα την φωτο.
Με ενδιαφερει ενα ρυθμιζομενο που προεκετινει την κατω σωληνωση εως 1 μετρο επειδη το τζακι μου ειναι μεγαλο.
Απλα θελω να δω αν κανουν δουλεια.
Περσυ με τις τιμες τους να φτανουν τα 400 ευρω σκεφτομουν να το φτιαξω εγω με κουρμπαδορο και την αργκον μου αλλα τωρα εφοσον ξεκινανε απο 180 ευρω δεν αξιζει.

Τα εργαλεία είναι για μένα από τα καλύτερα δώρα για τα παιδιά γιατί τα μαθαίνουν να είναι δημιουργικά.
Θυμάμαι πόσες ώρες πέρναγα τα καλοκαίρια προσπαθώντας να φτιάξω σπιτάκια και κατασκευές με ξύλα κλπ. Η φαντασία να χτυπάει κόκκινα και ταυτόχρονα να προσπαθείς να βρεις τρόπους πως θα μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Αν δεν είναι αυτό το ιδανικό παιχνίδι τι είναι?
Υ.Γ. Νομίζω ότι το παιδί δεν θα κολλήσει αν τα παιχνιδοεργαλεία είναι bosch ή stihl πάντως και μετά μεγαλώνοντας να κάνει συνειρμούς θα πάρω bosch ή makita και όχι parkside...
Το καλό ενεργειακό τζάκι , βάζει κάτω 10 12αρια A/C , έχω απ όλα βλέπεις !! το μόνο μείων στο τζάκι είναι η καλυπτικότητα του , έχω θέμα με τα πίσω δωμάτια κατα τα άλλα κάρβουνο !!!![]()
Off Topic
Το καλύτερο δώρο για ένα παιδί είναι να του αφιερώνεις το χρόνο σου και να "παίζεις" μαζί του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.