Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Υπαρχει!!!
Αλλα συνηθως πωλειται γεματη εργαλεια!
1415191-stanley--16-piece-spanner-set-0.jpg

Αυτο που εχω εγω Μπαμπη και ειναι σουπερ εξυπηρετικο ειναι αυτο!

6274a9a515d86d2c19de998c6b0e1546.jpg

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Υπαρχει!!!
Αλλα συνηθως πωλειται γεματη εργαλεια!
1415191-stanley--16-piece-spanner-set-0.jpg

Αυτο που εχω εγω Μπαμπη και ειναι σουπερ εξυπηρετικο ειναι αυτο!

6274a9a515d86d2c19de998c6b0e1546.jpg

Μπράβο :SFGSFGSF: Κάτι τέτοιο θέλω... Για θέμα χώρου θα προτιμούσα την πρώτη αλλά αφού πουλιέται με τα εργαλεία δεν το συζητάω.
Και η δεύτερη πάρα πολύ καλή, δεν ξέρω όμως πόσο εύκολα βολεύεται στην τσάντα.
Βέβαια, υπάρχει και η λύση, αφού ούτως ή άλλως έχω πάντα μαζί μου αυτά:

phpThumb.php

να κρατήσω στην τσάντα μόνο τα νούμερα που λείπουν.

Last edited:

Ειχα παρει κάποια στιγμη μια σκουπα τζακιου απο το lidl αλλα την σούταρα μετα αποενα χρόνο γιατί τραβουσε μονο την ψιλη σταχτη και επρεπε ουτως η αλλως να χρησιμοποιησω φτυαρακι για τα υπολοιπα. Ασε που για να την αδειασω σήκωνε ενα συννεφο σταχτης αλλο πράμα!

χρησιμο σχολιο, επιβεβαιωνει τις αμφιβολιες περι βολικοτητας/χρησιιμοτητας. Thanks.

Ειναι μεγαλυτερη η φασαρια να εχεις μια τετοια συσκευη. Και αυτη πρεπει καπως να αδειασει, ετσι?
Τα μοντελα που βλεπεις εχουν ξεμεινει απο τις καλες εποχες που ο,τι υπηρχε στην αγορα, πουλιοταν..

Προσωπικα επειδη εχω και ενεργειακο τζακι που παραγει πολυ πραμα, το εχω σκεφτει (λογω πλεονασμου/μανιας για καθε ειδος συσκευης..:) αλλα δεν το προχωρησα επειδη εβλεπα οτι δεν θα με βολευε, ουτε θα με ευχαριστουσε.

κι εγώ με φαράσι και κουβά καθαρίζω το τζάκι...

Ειχα παρει κάποια στιγμη μια σκουπα τζακιου απο το lidl αλλα την σούταρα μετα αποενα χρόνο γιατί τραβουσε μονο την ψιλη σταχτη και επρεπε ουτως η αλλως να χρησιμοποιησω φτυαρακι για τα υπολοιπα. Ασε που για να την αδειασω σήκωνε ενα συννεφο σταχτης αλλο πράμα!

Όντως χρήσιμο σχόλιο, όπως και κάθε άλλο που προέρχεται από προσωπική πείρα επί του θέματος.

Τραβούσε μόνο την ψιλή σταχτη από την αρχή (ήταν τέτοιες οι προδιαγραφές της δηλαδή), ή πρόκειται για πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην πορεία (λόγω μείωσης της απόδοσης του μοτέρ για παράδειγμα); Θυμάσαι πόσο την είχες πάρει, για να έχουμε μια εικόνα της τάξης μεγέθους;

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εγω εχω παρει μια σκουπα αναγκαστικά, γιατι λογω του αεροθερμου τζακιου, ειναι ταλαιπωρια να το βγαζω για να καθαριζω την σταχτη.
Ρουφαει μια χαρα και οταν θελω να την αδειασω, κατεβαινω στην πυλωτη, γιατι οντως το φιλτρο ειναι μεσα στην σταχτη και δεν ειναι να το ακουμπησεις καπου διχως να λερωσεις.
Πιστευω παντως οτι δεν ειναι απαραιτητο εργαλειο, εκτός κι αν υπαρχει σημαντικη αναγκη.

Απο την αρχη μόνο την ψιλή τραβουσε και το χειροτερο ηταν οτι εαν καταφερνε να τραβηξει κ λιγα μεγαλυτερα κομματια αυτα εμεναν μεσα στο σωλήνα και εαν ξεχνιομουν κατα την μεταφορα της σκουπας απο το τζακι στο μπαλκονι αν δεν κρατουσα την σωληνα ορθια με την οπή ψηλά τοτε αυτα γλυστρουσαν κ επεφταν στο πατωμα.
Τιμη δυστυχως δεν θυμαμαι. 40-50; Μπορει να κανω κ λαθος.

Ιδεες για Χριστουγεννιατικα δωρακια :))

Kατσαβιδι επαναφορτιζομενο χωρις κουμπια και σκανδαλη!! Με το που το πιανεις, ενεργοποιειται και περιμενει προς τα που θα στριψεις το χερι σου..!!
Καταλαβαινει μονο του τι θες να κανεις και ποση ροπη θελεις να δωσεις στο βιδωμα.

Βlack and Decker Gyro (απο το σουβλακι)

zqtmxlo8xqvxy2e8afd7.jpg

spidergramscrewdrivergyro._V353634237_.jpg

http://www.amazon.co.uk/gp/product/ref=pe_42991_41791691_pe_row1_b1/?ASIN=B0099O560W
http://www.kentrovidas.gr/showprod_stock.php?id=5665

Ενα με γυρο κοτοπουλο παρακαλω!!!!!!

Χεχεχεχεχε

Το εχω δουλεψει και πραγματικα δουλευει πολυ ευχαριστα σε σημειο να σε ξαφνιαζει!!!!

Θα το αγοραζα ευχαριστως, διοτι ειναι καινοτομικο γκατζετ, αν μη τι αλλο, αλλα ηδη υπαρχουν 4 κατσαβιδακια λιθιου...μην ειμαστε και πλεονεκτες

Θα περιμενω του χρονου μηπως βγει κανα αλλο, καλυτερο :tongue1:

dewalt-geroscopic-screwdriver-2.jpg

Μιχαλη εδω ειναι ενα βιντεακι που πιστευω δειχνει τις δυνατωτητες του ΚΕΟ.
http://www.youtube.com/watch?v=4Qnuc-MLBqQ

Ο νεαρος προτεινει την χρηση λιπαντικου σπρευ στην λεπιδα για καλυτερα αποτελεσματα.

Παντως σε οσες περιπτωσεις του κολλησε πιστευω φταιει ο τροπος που το χειριζοταν.

Πολυ ωραιο -real life- βιντεακι ενος ερασιτεχνη.
Oτι προσπαθησε τελικα το εκοψε πολυ ευκολα ειδικα στο τελος που βρηκε λιγο πολυ τον τροπο.

Το οτι κολησε λιγες φορες, συμβαινει. Περαν απο πιθανον λαθος χειρισμο, μπαταριας πριονακι ειναι και η ροπη του εχει ορια, λογικο ειναι.

Σωστη η παρατηρηση του για λιπανση. Διευκολυνει το κοψιμο και προστατευει τη λαμα -κυριως το δευτερο. Εγω χρησιμοποιω WD-40.

Το θεωρω πολυ χρησιμο εργαλειο και εξαιρετικα βολικο. Μενει να δω τη διαρκεια και αντοχη της μπαταριας που θα την προτιμουσα 12βολτη κυριως για περισσοτερη ροπη.

Μιχάλη θα ζητήσω να σε μπανάρουν !!!

Μας έχεις ρίξει εκτός προυπολογισμού για τα επόμενα τρία χρόνια !!!! :BDGBGDB55:

υ.γ. .αντε να δω πότε θα σου επιστρέψω τις μπαταρίες !!!:ears:

Μιχάλη θα ζητήσω να σε μπανάρουν !!!

Μας έχεις ρίξει εκτός προυπολογισμού για τα επόμενα τρία χρόνια !!!! :BDGBGDB55:

υ.γ. .αντε να δω πότε θα σου επιστρέψω τις μπαταρίες !!!:ears:

χαχα, προσπαθω να ειμαι συνεπης με τον τιτλο του νηματος ´..ιδεες, προτασεις και αλλα'.

Ισως επρεπε να μεινω μονο στο 'Τα εργαλεια κανουν τον μαστορα..' :))

Για τις μπαταριες ειμαστε οκ, συμψηφιζονται με ρεστα απο τον αποκωδικοποιητη, ιφ γιου ριμεμπερ.

Καμμια καφεδια με τον καλο φιλο μας πρεπει να πιουμε ομως, κερναω Ελληνικο.. για οικονομια :))

Το μηχανάκι είναι σαν γκομενίτσα, πανέμορφο αλλά ευαίσθητο και αδύναμο.
Μέχρι 3 cm κλαδιά μια χαρά είναι, απο εκεί και πάνω ζορίζεται... Αυτά μου έκανε κι εμένα όταν το πήρα και το δοκίμασα.
Λογικό είναι, 10,8V μην περιμένουμε θαύματα. Αν πρόκειται να κόψουμε ξερά ξήλα η λίπανση βοηθάει, για χλωρά (κλαδέματα κλπ) δεν υπάρχει λόγος.

χαχα, προσπαθω να ειμαι συνεπης με τον τιτλο του νηματος ´..ιδεες, προτασεις και αλλα'.

Ισως επρεπε να μεινω μονο στο 'Τα εργαλεια κανουν τον μαστορα..' :))

Για τις μπαταριες ειμαστε οκ, συμψηφιζονται με ρεστα απο τον αποκωδικοποιητη, ιφ γιου ριμεμπερ.

Καμμια καφεδια με τον καλο φιλο μας πρεπει να πιουμε ομως, κερναω Ελληνικο.. για οικονομια :))

όταν επιστρέψει, είναι σε δουλειά στα βάθη της Ανατολής....

επιστρέφω το θέμα στη σκούπα στάχτης.

Είναι πολύ χρήσιμη αλλά σε καμία περίπτωση δε χρησιμοποιείτα για να αφαιρείς όλη τη στάχτη, αλλά για τα ψιλολόγια που δεν μπορείς να πάρεις με το σκουπάκι και το φαράσι.

Όχι ότι δεν έχει τη δυνατότητα, απλά θα βουλώσει το φιλτράκι πριν καταφέρουμε να μαζέψουμε όλη τη στάχτη από το τζάκι (ή τη σόμπα), οπότε θα θέλει καθάρισμα (=όχι εύκολη διαδικασία)

Φυσικά μη διανοηθεί κανείς να ρουφήξει στάχτη με απλή σκούπα, πάει για πέταμα μετά.

έχω αυτή που είχε βγάλει το lidl πρόπερσι.

Ιδεες για Χριστουγεννιατικα δωρακια :))

Kατσαβιδι επαναφορτιζομενο χωρις κουμπια και σκανδαλη!! Με το που το πιανεις, ενεργοποιειται και περιμενει προς τα που θα στριψεις το χερι σου..!!
Καταλαβαινει μονο του τι θες να κανεις και ποση ροπη θελεις να δωσεις στο βιδωμα.

Βlack and Decker Gyro (απο το σουβλακι)

zqtmxlo8xqvxy2e8afd7.jpg

spidergramscrewdrivergyro._V353634237_.jpg

http://www.amazon.co.uk/gp/product/ref=pe_42991_41791691_pe_row1_b1/?ASIN=B0099O560W
http://www.kentrovidas.gr/showprod_stock.php?id=5665
Φωτιές μου άναψες τώρα......έχω ένα παλιό taurus (αν δεν κάνω λάθος) , δεν ξέρω ποιό είναι ποιό δυνατό αλλά ξέρω σίγουρα ποιό είναι ποιό γκατζετιά : Music-smiley-005: