Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

δηλ αυτο
90883_01_f.jpg
δεν κανει ε?γμτ!

Καποια ιδεα με link για τετοια μαχανακια που να μπορω να βαλω και αλλα εξαρτηματα οπως πχ για το ξυλο?

To τρυπάνι αυτό είναι SDS, άρα μπορεί να δουλέψει τα ποτυροτρύπανα.

Κανει φιλε μου!!!
Εχει Ταχυτσόκ με υποδοχή κατά το σύστημα SDS plus!!!

Τα ποτυροτρυπανα αυτα ομως ειναι μονο για δομικα υλικα!!!

Επειδη απο οτι εχω καταλαβει θελεις να κανεις δουλειες και σε ξυλο η θα παρεις εναν ανταπτορα SDS με τσοκ συμβατικο για το συγκεκριμενο πιστολετο η ενα πιστολετο με συμβατικο τσοκ!

απο θεμα ποιοτητας γνωριζει εαν αξιζει το συγκεκριμενο εργαλειο για ερασιτεχνικη χρηση παντα?

Κανει φιλε μου!!!
η θα παρεις εναν ανταπτορα SDS με τσοκ συμβατικο για το συγκεκριμενο πιστολετο
ειναι ευκολο να ποσταρεις ενα λινκ με τετοιο ανταπτωρα μιας και θελω και εγω για το δικο μου?
για να βρισκω πιο ευκολα τρυπανια και γενικα το SDS Plus δεν μπορω να πω οτι με εχει βολεψει...
Ευχαριστω

Επειδή κάθε εργαλείο είναι για τη δουλειά του, μπορείς να ποστάρεις κανένα λίνκ και καμιά φωτογραφία? Θα χρειαστεί σύντομα να κάνω ψιλοδουλειά σε μια κατασκευή που φτιάχνω, και προφανώς το μεγάλο ρούτερ δεν κάνει...

Παντα ποσταρω φωτογραφιες.
Απλα δεν εχω προλαβει να ανοιξω τα πακετακια ακομα!

ΥΓ
@ Τα ποτηροτρυπανα αυτα του λιντλ δεν κανουν για ξυλο
@ Η βαση του λιντλ δεν κανει για το dremel
@ Noμιζω οτι το τρυπανι του λιντλ εχει ανταπτορακι μεσα στη συσκευασια για τα συμβατικα τρυπανια. Τσεκαρε το.

H βαση δραπανου της Dremel (Dremel 220) ειναι εκπληκτικη. Μακραν το πλεον επιτυχημενο εξαρτημα της Dremel.
26150220jb_1.jpg

To πράσινο κρουστικό της Parkside είχε μέσα στη βαλίτσα αντάπτορα

Ξεχωριστός βγαίνει περίπου στο 30άρικο μιας και πουλάνε ξεχωριστά το τσόκ και ξεχωριστά τον άξονα.
Στο Leroy Merlin είχε και noname και της Wolfcraft με το ανάλογο premium τιμής φυσικά. Ο πιο νορμάλ που είχα δεί ήταν της bosch

Last edited:

απο θεμα ποιοτητας γνωριζει εαν αξιζει το συγκεκριμενο εργαλειο για ερασιτεχνικη χρηση παντα?

Γενικά η ποιότητα των εργαλείων του lidl είναι οκ (καμία σχέση με τα φθηνά κινέζικα). Για ερασιτεχνική χρήση, το συγκεκριμένο φαίνεται μια χαρά.

Έχουν και 3ετή εγγύηση, αν τυχόν πάει κάτι στραβά.

Παντα ποσταρω φωτογραφιες.
.....

ΥΓ
@ Τα ποτηροτρυπανα αυτα του λιντλ δεν κανουν για ξυλο
@ Η βαση του λιντλ δεν κανει για το dremel
@ Noμιζω οτι το τρυπανι του λιντλ εχει ανταπτορακι μεσα στη συσκευασια για τα συμβατικα τρυπανια. Τσεκαρε το.

H βαση δραπανου της Dremel (Dremel 220) ειναι εκπληκτικη. Μακραν το πλεον επιτυχημενο εξαρτημα της Dremel.
26150220jb_1.jpg

:2thumb22sup:

Γενικά η ποιότητα των εργαλείων του lidl είναι οκ (καμία σχέση με τα φθηνά κινέζικα). Για ερασιτεχνική χρήση, το συγκεκριμένο φαίνεται μια χαρά.

Έχουν και 3ετή εγγύηση, αν τυχόν πάει κάτι στραβά.

Οκ σε ευχαριστω πολυ.

To πράσινο κρουστικό της Parkside είχε μέσα στη βαλίτσα αντάπτορα

Ξεχωριστός βγαίνει περίπου στο 30άρικο μιας και πουλάνε ξεχωριστά το τσόκ και ξεχωριστά τον άξονα.
Στο Leroy Merlin είχε και noname και της Wolfcraft με το ανάλογο premium τιμής φυσικά. Ο πιο νορμάλ που είχα δεί ήταν της bosch

Πως ειναι αυτος ο ανταπτορας???

Crash Test...μια που μιλαμε για τρυπανια!

......

12055651423_6a6b6afc9a_c.jpg

Για να κανω τετοια τρυπηματα τι θα χρειαστω απο εργαλεια? Εννοω απο δραπανο και μυτες....για κατι τετοια θελω του Lidl που εβαλα παραπανω....

Last edited:

Ά όχι δε μου κάνει αυτό βάση για ρουτάρισμα ψάχνω...

Κάτι σαν κι αυτό (που δυστυχώς ο stewmac το χρεώνει 110 δολάρια το πλήρες ή 60 το βασικό πακέτ...)

http://www.stewmac.com/shop/Tools/S...ision_Router_Bases/Precision_Router_Base.html

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ειναι ευκολο να ποσταρεις ενα λινκ με τετοιο ανταπτωρα μιας και θελω και εγω για το δικο μου?
για να βρισκω πιο ευκολα τρυπανια και γενικα το SDS Plus δεν μπορω να πω οτι με εχει βολεψει...
Ευχαριστω

To SDS ειναι το καλυτερο συστημα για κρουση/καλεμισμα. Τι δεν σε εχει βολεψει ακριβως?
Αν θελεις ομως ενα κρουστικο δραπανο κυριως για βιδωμα/βιδωμα με κρουση καλυτερα να πας σε καποιο χωρις SDS.

Ά όχι δε μου κάνει αυτό βάση για ρουτάρισμα ψάχνω...

Κάτι σαν κι αυτό (που δυστυχώς ο stewmac το χρεώνει 110 δολάρια το πλήρες ή 60 το βασικό πακέτ...)

Αυτη η βαση ηταν για το αλλο μελος που ρωτουσε για βαση dremel.

Aυτες που αγορασα ειναι αποκλειστικα για φρεζαρισμα, ακομα δεν τις εχω ανοιξει.

Αυτη η βαση ηταν για το αλλο μελος που ρωτουσε για βαση dremel.

Aυτες που αγορασα ειναι αποκλειστικα για φρεζαρισμα, ακομα δεν τις εχω ανοιξει.

A ok. Περιμένω τότε :) Δεν έχω και νύχια να φάω :p

Aυτό εννοείς?
thpicvw.php

Last edited:
Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Για το μοτέρ έχω σκεφτεί διάφορες εφαρμογές με επικρατέστερη να χρησιμοποιηθεί σε πάγκο με τροχό για κόψιμο ξύλων. Θα δούμε.

%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81.jpg

Μπάμπη ούτε να το σκεφτείς! Αν δεν απογειωθεί το μοτέρ με τον πάγκο μαζί πολύ πιθανό να σου έρθει το μισό μοτέρ στο κεφάλι.
Αυτά τα μοτέρ πρέπει να δουλεύουν με κάποιο minimum φορτίο. Στον αέρα θα σηκώσουν άπειρες στροφές. Ασε που και τις πλακέτες να έχεις είναι εφιάλτης να βρεις άκρη.

Μπότομ λάιν που λέμε στα Χανιά, τα μοτέρ είναι τσάμπα για να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά θες (~70άρι για 1hp). Το ακριβό είναι να μπορείς να ρυθμίσεις στροφές χωρίς να χάνεις ροπή. Εκεί θα χρειαστεί inverter που ξεκινάνε από 150άρι.

ΥΓ: κι εγώ έχω ένα τέτοιο μοτέρ και ξεκίνησα με παρόμοια όνειρα. Πάσχα έρχεται, τι λες για σούβλα στις 10.000 στροφές/λεπτό και το αρνί δεμένο με ζώνες ασφαλείας;

Εδω ειναι οι βασεις φρεζαρισματος της dremel

12083515604_fe9a408397_b.jpg

12083450613_f8ab6df9d8_c.jpg

Dremel 231 http://www.dremel.com/en-us/Attachments/Pages/ProductDetail.aspx?pid=231

Dremel 335 http://www.dremel.com/en-us/Attachments/Pages/ProductDetail.aspx?pid=335-01

Yπ'οψιν οτι η βαση 231 (πρωτη φωτο) ερχεται με βιδες στερεωσης για παγκο.
Δεν εχει προβλεψη για σφιγκτηρες στερεωσης -δυστυχως και κακως. Θα γραψω γραμμα στη dremel :))
Εγω θα το χρησιμοποιησω με μεγαλους σφιγκτηρες σκανδαλης γιατι θελω να το χρησιμοποιω και σε μερη που δεν θελω να τρυπησω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μπάμπη ούτε να το σκεφτείς! Αν δεν απογειωθεί το μοτέρ με τον πάγκο μαζί πολύ πιθανό να σου έρθει το μισό μοτέρ στο κεφάλι.
Αυτά τα μοτέρ πρέπει να δουλεύουν με κάποιο minimum φορτίο. Στον αέρα θα σηκώσουν άπειρες στροφές. Ασε που και τις πλακέτες να έχεις είναι εφιάλτης να βρεις άκρη.

Μπότομ λάιν που λέμε στα Χανιά, τα μοτέρ είναι τσάμπα για να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά θες (~70άρι για 1hp). Το ακριβό είναι να μπορείς να ρυθμίσεις στροφές χωρίς να χάνεις ροπή. Εκεί θα χρειαστεί inverter που ξεκινάνε από 150άρι.

ΥΓ: κι εγώ έχω ένα τέτοιο μοτέρ και ξεκίνησα με παρόμοια όνειρα. Πάσχα έρχεται, τι λες για σούβλα στις 10.000 στροφές/λεπτό και το αρνί δεμένο με ζώνες ασφαλείας;

Μάνο καλά που μου το είπες...
Με ξενέρωσες λίγο βέβαια αλλά με γλυτώνεις κι από τσάμπα κόπο. Νόμιζα οτι μ´ένα καλό ροοστάτη θα μπορούσα να το ελέγχω.
Λοιπόν, όπως λές, θα φτιάξω μ´αυτό μια ωραία σούβλα στις 10,000 στροφές με την προϋπόθεση οτι θα μου στείλεις και μιά καλή κόρνα για φυσερό.:ernaehrung004:

Αυτή την εβδομάδα και την επόμενη δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα καλό στις προσφορές του Lidl στα εργαλεία

Σκέφτομαι να δώ το καρφωτικό μιας και δεν έχω (παρότι φαίνεται light κατασκευή) και το κολλητήρι της Parkside την επόμενη εβδομάδα
Ισως και 2-3 λάμπες

Φιλε Χιώτη, η Dremel πρέπει να σε ανακηρύξει μέγα χορηγό !!!

Last edited: