Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Σας ξαναλεω πως:
στις 8:00 εφτασα στο lidl.
στις 8:04 ανοιξαν οι πορτες
στις 8:04:15 τσιμπησα το 2ο πολυεργαλειο
στις 8:04:40 ειχε αδειασει το ραφι.

Οι ωρες 10:00 και 11:00 απλα δεν υπαρχουν!!!

Χαχαχαχαχα

Η ιδεα για συναντηση στο καφε του Leroy ειναι πολυ καλη και ειναι μεσα στο πρασσινο το καφε αυτο!!!

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Για οσους πηραν το πολυεργαλειο parkside, να κοιταξουν αν θελουν ενα απο τα πιο χρησιμα προσαρτηματα που βγαζει (μονο) η dremel για αυτο. Χρειαζεται τον ανταπτορα ομως της Dremel.

Σίγουρα; Σαν να ταιριάζει μου φαίνεται.

Ωραια ιδεα η μαζωξη για μαστοροκαφεδιές!

Kανω προταση!
Κληρονομησε ενας φιλος απο τον πατερα του ενα παραδοσιακο μεγαλο καφενειο στην Πλ.Αναληψεως στα Βριλησσια στο οποιο πανε μονο γεροντες -αρα εχει πολυ και ανετο χωρο μεσα εξω. Και ωραια θεα!

Εκει αν βρεθουμε κερναω με χαρα ολους τους Ελληνικους (οχι διπλους βεβαια:))

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Σίγουρα; Σαν να ταιριάζει μου φαίνεται.

Eχω ενα πολυεργαλειο παρομοιο της Krausmann και δεν κανει. Παντως το ανταπτορακι ειναι φτηνο. Θα κανω μια ερωτηση στο κεντρο βιδας και θα σου πω.

Ούτε στα Σπάτα υπήρχε πολυεργαλείο (μόνο μερικά σετ από τα εξαρτήματά του είχαν μείνει).

Ψώνισα όμως κατσαβιδιέρα 18V, ταινιολειαντήρα και κολλητήρι (και μια μπαλαντέζα αέρος συν ένα ψηφιακό αερόμετρο για το μαγαζί).

Δυστυχώς, νομίζω ότι από τη στιγμή της εμφάνισης του ταινιολειαντήρα στον πάγκο, η σχέση μου θα αρχίσει να μετράει ώρες... :violent-smiley-030: Είναι too much...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Eχω ενα πολυεργαλειο παρομοιο της Krausmann και δεν κανει. Παντως το ανταπτορακι ειναι φτηνο. Θα κανω μια ερωτηση στο κεντρο βιδας και θα σου πω.

Εγώ απλά μετράω τρύπες... Γι´αυτό το λέω.
Κι εγώ σήμερα, όπως είπα παραπάνω, πήρα τα εξαρτήματα του πολυεργαλείου της Parkside να τα χρησιμοποιήσω με το Makita επειδή ταιριάζει (οπτικά) η διάτρυση. Λέν να την πάθω σαν τη βάση σέγας της Bosh που για μισό πόντο μ´έστειλε αδιάβαστο; :bigcry:

Μου ειπε ο Παναγιωτης απο το κεντρο βιδας οτι καλυτερα να παει καποιος με το εργαλειο απο κει και να δοκιμασουν διαφορους ανταπτορες.
Παραλληλα θα ψαξει να δει και θα μου πει αν βρει κατι σιγουρο.

Ο ανταπτορας της dremel ειναι κυριως για το εργαλειο της dremel -για να παιρνει εξαρτηματα απο αλλες μαρκες.

Κυριάκο ευχαριστώ!!!

Αν σου περισσεύει το θέλωωωωωω!!!

στη γερμανια εχει 26 ευρο
http://www.lidl.de/de/PARKSIDE-/PARKSIDE-Multifunktionswerkzeug-PMFW-280-A2-1
η 18 κατσαβιδιερα δεν υπαρχει σε ολα γιατι ειναι οτι εμεινε απο την προηγουμενη φορα τον νοεμβρη
στη γερμανια εχει 70
http://www.lidl.de/de/PARKSIDE-/PARKSIDE-Akku-Bohrschrauber-PABS-18-Li-B3

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το δυνατό φαλτσοπρίονο την επόμενη πέμπτη με 69.90 πάντως για όσους δεν ήθελαν το αδύναμο που έχει σήμερα.

Πηρα και εγω σημερα το πολυεργαλειο μαζι με ενα σετακι για ανταλλακτικα να εχω, πληροφοριακα εδω στην Αρτα πηγα στης 8 και ειχαν φυγει μολις 5 κομματια, μεγαλη ζητηση ειχε το κομπρεσερ αερος που μεχρι να φυγω ειχαν μεινει μονο 2 απο τα 6 που ειχε φερει συνολικα.

Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία (2 καταστήματα), Νέο Ηράκλειο, Βριλήσσια ούτε οδοντογλυφίδα.. τα κομμάτια που έβγαλαν ήταν μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού !!!

Κράχτης (ακόμα και με αυτή την τιμή) για να ξεστοκάρουν ότι άλλο υπήρχε σε εργαλείο...

Όποιος το βρει κερνάω και αν το βρει παίρνει ένα και για μένα και με ενημερώνει...

Last edited:

Στη Γερμανία το κατασκευάζουν , η εν πάση περιπτώσει, από εκεί το διανέμουν, λογικό είναι.
Επίσης πόσο ειναι το Φ.Π.Α. εκεί, η στην Ιταλία, που ειναι η διαφορά μας 5 ευρώ;
Από την άλλη, ατα Einhel τα πιο φτηνά ειναι στην Ελλάδα.

Το 18άρι νοτιοανατολική αττική υπάρχει κάπου;
Δοκίμασα Π.Φάληρο, Γλυφάδα, Βάρη χωρίς επιτυχία.

: (

Σπατα και κερατεα είπαν σε φίλο το πρωί...καλύτερα πριν πας πάρε τηλ να σε ενημερώσουν αν υπάρχει απόθεμα και που