Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Καλησπέρα σε όλους, έχει πάρει κάποιος το σετ με τις λίμες και τις ράσπες που φέρνει αύριο το lidl? Αξίζουν καθόλου?
Kυρίως οι ράσπες με ενδιαφέρουν!

Τις έχω πάρει εγώ. Φυσικά και αξίζουν! Μιά χαρά κάνουν τη δουλειά τους!

Οι ρασπες ειναι μια χαρα και το ατσαλι τους καλο. Το χερουλι ανετο μαλακο και βολικο. Δεν εχω κανενα παραπονο για την ερασιτεχνικη χρηση που τους κανω.

Αν θελεις ομως μονο τις ρασπες, εγω βλεπω μονο μια... την ημιστρογγυλη.

Το μινιμουμ απο ρασπες που πρεπει να εχει κανεις νομιζω οτι ειναι μια ημιστρογγυλη (την εχει) και μια στρογγυλη (που δεν την εχει).

Οι ρασπες ειναι μια χαρα και το ατσαλι τους καλο. Το χερουλι ανετο μαλακο και βολικο. Δεν εχω κανενα παραπονο για την ερασιτεχνικη χρηση που τους κανω.

Αν θελεις ομως μονο τις ρασπες, εγω βλεπω μονο μια... την ημιστρογγυλη.

Το μινιμουμ απο ρασπες που πρεπει να εχει κανεις νομιζω οτι ειναι μια ημιστρογγυλη (την εχει) και μια στρογγυλη (που δεν την εχει).

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δεν το είχα παρατηρήσει οτι έχει μόνο μια.
Αν και θα πρέπει να ρίξω μια ματιά από κοντά γιατί από την φωτογραφία δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.

Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Τελικα εγω μάλλον δεν θα την κάνω την καταθεσουλα αύριο...

τα χρησιμοποιεις οπουδηποτε ΔΕΝ θελεις να εχεις μεγαλη επιφάνεια επαφης με τον σφυκτηρα...μπορουν να ασκησουν πολυ μεγαλη δυναμη...εως και 500κιλα δυναμη στην ακρη τους αν παρεις μια μεγαλη...και υπαρχουν οριζοντιες καθετες κτλ κτλ πχ
toggle_c.jpg

Toggle_Clamps_in_action.jpg

toggle_a.jpg

Μπορεις να μου πεις τι πηρες (σε κιλα) αν μπορεις επισης τις διαστασεις...και ΑΝ δεν ζηταω πολλα (που μαλλον ζηταω :) ) μια φωτο για να δω περιπου το μεγεθος...
απο οτι φαινεται θα πρεπει να τα αγορασω απο εξω...οποτε θα πρεπει να παω στα τυφλα...

Δυστυχως και εγω δεν τις παραγγειλα.
Εγω ηθελα 8 εκ συνολικο μηκος με δυναμη πιεσης 25 κιλα.

Πατριωτακι τι λογια ειναι αυτα???

Πιπερι!!!!!!!!

Εργασλειο και αχαρο δεν γινεται!!!!!1

χαχα, και ομως φαινεται οτι πρωτα ειμαι γκατζετφιλος και μετα εργαλειοφιλος!!

Λοιπον, πραγματι, ενα τετοιο εργαλειο δεν θα το επαιρνα ποτε. Θα ευρισκα αλλη πατεντα για σταθεροποιηση, σιγουρα :))

εχετε να προτινεται ενα καλο δραπανοκατσαβιδο θελω να να βιδωνει και να κανει και τρυπες

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πάρε αυτό που βγάζει αύριο το lidl με 40 ευρώ, 14.4 V και μπαταρία λιθίου με 3 χρόνια εγγύηση.

Σωστα τα λεει ο Γιωργος!
Μια χαρα το 14αρι θα ειναι!

Μιχαλη εμενα ομως με εχει εντυπωσιασει αυτο το εργαλειακι και ειναι ιδανικο για να μου φρεναρει τον παγκο στο επιθυμητο σημειο!!!

θελω κατι με υποστηριξει και να μπορω να βρισκω ανταλακτικα

Για οποιον ενδιαφερεται αυριο βγαινει και το ψηφιακο παχυμετρο parkside το οποιο ειναι παρα πολυ καλο και ακριβες. To εχω πολυ καιρο και ειναι αριστο.

Επισης ενδιαφερον εχει και το σφυρι/καρφωτικο το οποιο και θα παρω. Η τιμη του ειναι πολυ καλη.

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/S...ww_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?id=173

Λεω να παρω και τη φορμα εργασια για να ερθω κυριλε στη συγκεντρωση μας την Κυριακη, μαζι με τις επιγονατιδες με τζελ :))

θελω κατι με υποστηριξει και να μπορω να βρισκω ανταλακτικα

Θα σε υποστηριξει μην ανησυχεις.

Ανταλλακτικα? Τι ανταλλακτικα εννοεις?

βιδες και ας πουμε μπαταρια σε περιπτωση που χαλασει αυτη

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αν το Parkside του LIDL πάθει κάτι εντός 3ετίας, θα σου δώσουν καινούργιο... (αρκει να έχει κρατημένη την απόδειξη)
Δεν αρκει αυτό?