Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Όχι αλλά τραβάω τα μαλλιά μου που πήρα τη στάνλευ fatmax... για να μη πω για τις χειροκίνητες που θεώρησα καλή ιδέα να πάρω 3... Ωραία εργαλεία... αντρικά... αλλά με την ηλεκτρική τελειώνεις μέσα σε 5 λεπτά...

Οι εργαλειοθήκες που έχει λένε τίποτα από ποιότητα (γιατί από τιμές είναι ταμάμ..)

Last edited:

Σημερα ή την Πεμπη βγαινουν οι προσφορες ?

Τα εργαλεία είναι την Πέμπτη

Οι συγκεκριμένες μύτες είναι και πλακέ, οπότε έχουν ακόμη μια προστασία απ το σπάσιμο.

Πωπω... καταστροφή η Πέμπτη... μέσα θα μας βάλει το lidl...

χαχα, οντως καταστροφη!!
Οσα λεφτα εχω γλυτωσει αγοραζοντας εργαλεια σε καλη τιμη, αλλα τοσα εχω ξοδεψει σε εργαλεια που τα εχω η που δεν μου χρειαζονται τοσο, επειδη η τιμη ειναι ελκυστικη!!

Για τα μολυβια, ελπιζω ο γραφιτης να ειναι καλης ποιοτητας. Εχω πετυχει μολυβια που ο γραφιτης σπαει οσο προσεκτικα και να τα ακονιζεις (με λεπιδα εννοω οχι με ξυστρα).

Οι εργαλειοθήκες που έχει λένε τίποτα από ποιότητα (γιατί από τιμές είναι ταμάμ..)

Η τιμη ειναι καλη ιδιαιτερα αν σκεφτεις οτι μονο το βαλιτσακι αλουμινιου κανει καμμια εικοσαρια ευρω+ μονο του.
Απο κει και περα, γενικως τα εργαλεια lidl ειναι ικανοποιητικα απο αποψη ποιοτητας, τουλαχιστον για ερασιτεχνικη χρηση. Εγω δεν θυμαμαι να ειχα πετυχει καμμια αστοχια υλικου μεχρι σημερα.

Αν και δεν φαινονται ολα τα εργαλεια, το σετ πρεπει να ειναι πληρες και ιδανικο για καποιον που δεν εχει εργαλεια και που θελει να τα εχει ολα μαζεμενα.

Tα γυαλόχαρτα τα έχει δοκιμάσει κανείς? Η τιμή είναι τζέτ, αλλά θα κάνουμε δουλειά ή θα θέλει 5 φύλλα τη φορά ?

Η τιμη ειναι καλη ιδιαιτερα αν σκεφτεις οτι μονο το βαλιτσακι αλουμινιου κανει καμμια εικοσαρια ευρω+ μονο του.
Απο κει και περα, γενικως τα εργαλεια lidl ειναι ικανοποιητικα απο αποψη ποιοτητας, τουλαχιστον για ερασιτεχνικη χρηση. Εγω δεν θυμαμαι να ειχα πετυχει καμμια αστοχια υλικου μεχρι σημερα.

Αν και δεν φαινονται ολα τα εργαλεια, το σετ πρεπει να ειναι πληρες και ιδανικο για καποιον που δεν εχει εργαλεια και που θελει να τα εχει ολα μαζεμενα.

Και αυτη για Πεμπτη ειναι Μιχαλη?

Nαι ολα τα καλα που λεμε παραπανω ειναι απο την Πεμπτη 27 Μαρτιου.
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/S...ww_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?id=190

Απο Δευτερα 31 Μαρτιου βλεπω ηλεκτρικα αλυσοπριονα, πτυσσομενα αλυσοπριονα (κονταροπριονα), ηλεκτρικα σκαπτικα κηπου, κλπ, σε σουπερ τιμες!!
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/S...ww_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?id=194

Tα γυαλόχαρτα τα έχει δοκιμάσει κανείς? Η τιμή είναι τζέτ, αλλά θα κάνουμε δουλειά ή θα θέλει 5 φύλλα τη φορά ?

Καλη ερωτηση!
Παντως εγω θα παρω μερικα σετακια.
Θα ανοιξω ενα και αν δω οτι δω οτι ειναι μαπα το γυαλοχαρτακι, θα επιστρεψω τα υπολοιπα.

Νομιζω ομως οτι θα ειναι η αντιστοιχη ποιοτητα της Einhell. Θα δουμε.

Παρέλαβα!...τώρα μένει να δοκιμάσω!

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    122.4 KB · Views: 233

Τα γυαλόχαρτα του lidl παιδιά, θα πάθετε πλάκα πόσο ανθεκτικά είναι!....παίρνω κάθε φορά που βγάζει, γιά να έχω!

ααα..το εργαλειακι γκατζετ!! :)) Kαλοριζικο!!

Για πε με τι κεφαλες σου ηρθε?

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος, αν τα γυαλόχαρτα του lidl έχουν διάφορα grit ανά σετ ή μέσα στο σετ έχει διάφορα grit?

Βλεπω οτι ειναι 1 μονο σετ με 20 τεμαχια διαφορων grits.

Ωραία λοιπόν, σ'ευχαριστώ πολύ!

Δισκος τροχισματος, δισκος λειανσης και δισκος κοπης. Μια χαρα για αρχη!
Υπαρχουν αρκετα εξαρτηματα για αυτον τον μινι γωνιακο τροχο.

Ενα πολυ χρησιμο ειναι η μεγγενη για αυτα τα εργαλεια. http://www.vardakas-tools.gr/products/categoryid/271/list/0/level/a/productid/354

Εχω το αντιστοιχο της dremel και μου εχει φανει παρα πολυ χρησιμο. Κραταει το εργαλειο ακινητο και σου ελευθερωνει τα χερια για ακριβες και ανετο τροχισμα.

Το plus4u.gr (θυγατρικό του e-shop.gr) έχει προσφορά το πλυστικό της Michelin, MPX 130B. Η τιμή αυτή είναι η καλύτερη στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή.

http://www.plus4u.gr/showitem.php?Cat=120&ID=120083659&onlinepromo=OFFER0214&banner=0214120_michelin

Θεωρώ πως αξίζει για όσους έχουν κήπο, για μπαλκόνι ίσως είναι μεγάλο και άβολο.