Εδω η διαδικασια με τρυπανι και κολαουζο...προσφατα εμαθα οτι λεγεται ετσι στα Ελληνικα)
http://www.avclub.gr/forum/showthre...ι-αλλα?p=1056931858&viewfull=1#post1056931858
Edit
Tωρα ειδα το ποστ παραπανω.
Οκ, αν το dremel βοηθα θα εισαι πολυ τυχερος, γλυτωνεις πολλα..
Tι είναι αυτό; Πομόνα;
Ναι !!!
40 χρόνια εργαλείο ! Αθάνατο. Με 10 άλογα μοτέρ.
Να το φτύσω μην το ματιάσω γιατί δεν είναι καιρός για έξοδα που στην περίπτωση αυτή θα είναι μεγάλα.
Ω ρε πραμα που σαλευει!
Προφανως χανει η αντλια και χρειαζεται να ξεβιδωθουν οι βιδες για αλλαγη σαλαμαστρας.
Δυσκολη η προσβαση στην περιοχη. Ελπιζω να μην ειναι πολυ σφηνωμενο το σπειρωμα απο τα χρονια.
Σιγουρα χρειαζεται καποιο διαλυτικο στη σπασμενη βιδα. Ισως ακομα και θερμανση σπειρωματος πασου να βοηθουσε να χαλαρωσει το συστημα.
Σε τετοιες διαμετρους σπειρωματων βοηθα πολυ το σφυροκατσαβιδο (αν γινει αυλακι στο σπειρωμα) αλλα μαλλον δεν εχεις χωρο. Γι αυτο ελεγες για γωνιακο τσοκ (και εργαλειο με μπολικη ροπη 100Ν+)
Οταν με το καλο τελειωσεις, θα βρεις ακρη ειμαι σιγουρος, πες μας τι εγινε! Αντε και καλη τυχη.
Οχι δεν πρέπει να ειναι 1050w...
http://www.praktiker.gr/p/segatsa-einhell-th-ap650e-37217
650w ειναι...
Επίσης εικάζω ότι θα εχει σπαθοσεγα την μεθεπόμενη εβδομάδα το Lidl...δεν ειναι σίγουρο...
αν και την Κυριακή θα ξέρουμε...![]()
Το επέλεξα γιατι θα προσαρμοσθεί και σε πάγκο, οπότε μπορεί να χάσει κατι απο το βαθος κοπής εκεί. Ισως και όχι, αναλογα πως θα εφαρμοστεί εκει πάνω, δεν ξερω ακόμα.
Νομιζω ότι τα 110 τα αξιζει το συγκεκριμένο, και θα με υπερκαλύψει και σε βαθος κοπής και ισχύ. Ισως να ειναι πλεονασμός, αλλά εντάξει, δεν ειναι τεράστιο το κόστος.
Πλεονασμος ειναι το ρουτερ που μου έχει καρφωθει να πάρω, μην σου πω και ενα σταθερο δράπανο που ειναι ο καημος μου πολλά χρόνια.
Ειχα ενα δισκοπριονο, περιπου σαν το δικό σου, αλλά κάποιου του χρειάστηκε και ξεχασε να μου το επιστρέψει, αλλά και ότι το έχει πάρει!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.