Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Η ερώτηση παραμένει...ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ποτέ θα βάλει ΟΕΟ η lidl...???

Και εγω ενα δισκοπριονο περιμενω, δεν θα περιμενω για πολυ ομως. Ειδα ενα Dexter στο Leroy που μου τραβηξε την προσοχη. Μου φανηκε καλυτερο απο το Einhell. Θελω το δισκοπριονο για να το μετατρεψω σε παγκου να μην εξαρτομαι απο τα καταστηματα για να μπορω να κοψω οτι κομματια θελω εγω.

Πηρα μια καστανια πριν απο λιγο καιρο απο Leroy με 9,99 και ειναι αριστη, το Lidl πρεπει να καταλαβει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να στηθω στην ουρα να τσακωθω με τους ηλικιωμενους για να κερδισω ενα ευρω, προτιμω το Leroy που εχει και μετατροπεις και καρυδακια, σιγα μην περιμενω μια φορα τον χρονο για να αγορασω μια καστανια.

Πολύ περίμενε εχει πέσει για αυτό το δισκοπρίονο δυστηχως...

Αν ειναι εύκολο δώσε λεπτομέρειες για το dexter Μαξ κοπή, watt κτλ και φυσικά τιμή...
Αν ειναι μήπως περάσω να το δώ...

Όσο για το παράπονο σου προς την lidl απλά να πω ότι εμπορεύεται ΚΑΙ εργαλεία...ενώ τα Leroy εξειδικεύονται στο είδος...οπότε και φυσικό να έχουν συνεχές Στόκ...

Το lidl ειναι αλυσιδα σουπερ μαρκετ που ενιοτε φερνει και εργαλεια. To Leroy ειναι αλυσιδα με ειδη για το σπιτι, για μαστορεματα και για τον κηπο. Δεν υπαρχει συγκριση, αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Τωρα αν εφερνε το Leroy κανενα δισκοπριονακι με 29.99, νομιζω οτι η ουρα και η ενταση θα ηταν μεγαλυτερη απο αυτες του Lidl..:))

Οχι δυστηχως δεν το δινουν για 30ευρω. Εαν θυμαμαι καλα ειναι 58ευρω. Δεν θυμαμαι λεπτομεριες, μια ματια εριξα, καθως δεν ανηκει στην κατηγορια ευκαιρια, το τιμολογουν βαση του τοπικου ανταγωνισμου.
Γενικα η παραπανω αναφορα (δεν θα το ελεγα παραπονο) εχει να κανει γιατι ενω εχει απο πολυ εως λιγο καλυτερες τιμες πρεπει να περιμενεις να σου κατσει, το καλοκαιρι περιμενα κομπρεσερ 24λιτρων, βαρεθηκα να περιμενω και αγορασα, μια εβδομαδα μετα το εβαλαν. :( Φυσικα καταλαβαινω οτι ειναι σουπερ μαρκετ και τα εργαλεια τα εχουν για κραχτη.

Καλημερα παιδια και καλη μεγαλοεβδομαδα!!!

ΛΕΩΝΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Βαζει η Lidl το σπρευ που σου ελεγα για τα αυτοκολλητα το οποιο κανει απιστευτη δουλεια, μυριζει υπεροχα ποσρτοκαλι και κοστιζει τα ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ απο τον ανταγωνισμο!!!

Πατριωτακι οι λαμες που εχει την Τριτη για την σπαθοσεγα απο οτι βλεπω πρεπει να μπαινουν στο ΚΕΟ σωστα???
Βλεπω εχει καποιες πολυ ενδιαφερουσες οδοντωσεις!!!

Last edited:

Επιτέλους σπαθόσεγα ! Και ημουν ετοιμος να τα σκάσω για Bosch..
Γνωρίζει κανείς αν οι λαμες της Bosch θα κάνουν στην Parkside ?

Επιτέλους σπαθόσεγα ! Και ημουν ετοιμος να τα σκάσω για Bosch..
Γνωρίζει κανείς αν οι λαμες της Bosch θα κάνουν στην Parkside ?

σε αυτη την τιμη λεω να παω να το παρω και εγω...που λογικα ΔΕΝ θα το χρειαστω πολλες φορες...αλλα ΟΤΑΝ και ΑΝ θα με εξυπηρετησει...

Οι λαμες απο οτι λεει (αν δεις τις φωτο που ανεβασα) λεει οτι κανει και για BOSCH...

Οι λάμες κάνουν σίγουρα... Δοκιμασμένο.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    246.1 KB · Views: 282

Θα χτυπήσω την καστάνια και τη μαγνητική βάση. Για τη δική μου τεμπελιά στο μάζεμα θα είναι ό,τι πρέπει

Οι λαμες για σπαθοσεγες του lidl κανουν για το ΚΕΟ και για ολες τις σπαθοσεγες του εμποριου.

H διαφορα ομως της ποιοτητας της λαμας της bosch με την λαμα της parkside ειναι αναλογη με την διαφορα της τιμης τους -και κατι παραπανω..
Στην πραξη εχω δει οτι ενω η σπαθοσεγα parkside ειναι πραγματικα best value for money, οι λαμες της parkside ειναι απλα μια χαρα για την τιμη τους.

Η μαγνητικη βαση ειναι καταπληκτικη. Εξαιρετικα δυνατος μαγνητης και παρα πολυ χρηστικη. Θα παρω και γω αλλες δυο. Ιδανικες για χωρο εργαστηριου.
Εχει και πολυ ενδιαφερουσες ταινιες 3Μ. Εχει και μια πισσοταινια σε πολυ καλη τιμη.

Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Καλημέρα Χιώτη και σε όλους. Και καλή Μεγαλοβδομάδα.
Θα παραγγείλω από Tools House κάτι πολύμπριζα.Μπορώ να χρησιμοποιήσω το όνομά σου ;

Για ποια μαγνητική βάση λέτε βρε παιδιά? Κάτι έχασα μου φαίνεται...

Καλημέρα Χιώτη και σε όλους. Και καλή Μεγαλοβδομάδα.
Θα παραγγείλω από Tools House κάτι πολύμπριζα.Μπορώ να χρησιμοποιήσω το όνομά σου ;

Ευχαριστως αλλα καλυτερα να τους παρω εγω τηλεφωνο και να πω το ονομα σου (το μικρο σου και την τοποθεσια που μενεις). Και μετα να τους παρεις εσυ. Στειλε μου pm.

Για ποια μαγνητική βάση λέτε βρε παιδιά? Κάτι έχασα μου φαίνεται...

Ειναι μια μπαρα 50 εκατοστα μηκος χ 3 εκ. παχος που βιδωνεται στον τοιχο. 3,99 ευρω. Την εχει στο φυλλαδιο του lidl που κυκλοφορει.

Α μάλιστα. Έχω κι εγώ δυο τέτοιες μικρότερες, είναι πολύ βολικές.

Η μαγνητικη μπαρα του Lidl φορτωμενη με εργαλεια συχνης χρησης.
13845165954_220b375870_c.jpg

Οι άλλες οι πλαστικές δε με βόλεψαν καθόλου. Απευθύνονται σε πιο "συμμαζεμένα" άτομα.

Θα πάρω μου φαίνεται 3-4 μαγνητικές για να μαζεύεται ο χαμός στον τοίχο και να μένει ο πάγκος καθαρός :)

χαχα, απεναντιας Δημητρη, εμενα οι πλαστικες με βολεψαν αφανταστα :))

13844800445_0eecd4febd_c.jpg

Me μια πλάτη από ραφιέρα της Neoset την οποία και διέλυσα έφτιαξα κάτι παρόμοιο....

tools.jpg

Μπραβο, custom made, ακομα καλυτερα!
Στην περιπτωση μου ομως, βολευαν πολυ οι ανεξαρτητες μικρες πλαστικες του lidl επειδη ο τοιχος ειναι διαγωνιος. Hταν και φτηνες..