Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

χαχα, απεναντιας Δημητρη, εμενα οι πλαστικες με βολεψαν αφανταστα :))

13844800445_0eecd4febd_c.jpg

Στα λόγια μου έρχεσαι...

Εμένα μένει έτσι για 1-2 λεπτά... :D μετά έρχεται ο μικρός δαίμονας της Ταζμανίας dimkasta και τα κάνει μπάχαλο...

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Στην Κέρκυρα ειχε 10-15 αρνια ολα κι όλα, ολόκληρα, τοποθετημένα μεσα σε αεροστεγή συσκευασία.
Πήγε η γυναικα μου για 2 ζευγαρια παπούτσια και τα ειδε, δεν πήγα εγώ. Προσωπικά ψωνίζω απο το χωριό μου, που τους ξέρω και με ξέρουν.
Το γεγονός όμως ότι ειναι πανάκριβα τα αρνιά το Πάσχα, το γνωρίζουμε όλοι. Για μένα καλό ήταν που τα έδωσε σε αυτη την τιμή, και καλύτερο που κάποιοι τα πήραν (εγω δεν θα έπαιρνα με τίποτα).
Εδω στην Κέρκυρα πάνε 10-12 ευρω το κιλό, μιλάμε για ληστεία. Οπως στην βενζίνη, 1,55 στην Αθήνα, 1,75 στο νησί.
Στα δικά μας τώρα, η σπαθοσέγα ειναι σε τιμή εξαιρετική, μαζι με λίγα παραφερνάλια, θα μου τα πάρει τα 80 ευρω.

Καλοριζικο, να το δουμε και γεματο ομως.. ετσι? :))

Αυτη η διαταξη ειναι επισης καλη για οσους εχουν (αρκετους) φακους, για τα παρελκομενα τους και για τα διαφορα ειδη μπαταριων τους.

Χιώτη είσαι δαιμόνιο εεέ?... :)

Η διάταξη αλλάζει, δεδομένου ότι όλα αυτά τα χωρίσματα που έχει στην πάνω μεριά, δεν είναι χωρίσματα αλλά αφαιρούμενα κουτάκια. Ως εκ τούτου κάποιος μπορεί να αφαιρέσει όσα θέλει και να δημιουργήσει τους χώρους που θέλει.
Γ(α)εμάτη εεέ?!

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    143.6 KB · Views: 418
  • image.jpg
    image.jpg
    167.5 KB · Views: 419

link του προϊόντος και τιμούλα ???

:2thumb22sup:

χαχα, αψογος! Χορταστικη φωτογραφια!! Αντε καλοριζικο.

Βλεπω oμως ελλειψη απο πριτσινακια. Εχει το lidl την αλλη βδομαδα..:))

Είναι αλλού αυτά!...και ο περτσιναδόρος βρίσκεται εκεί επειδή υπάρχει χώρος!....αλλά στην ουσία επειδή η βαλίτσα έχει τα απαραίτητα γιά τη δουλειά μου, δεν χρειάζεται να τον κουβαλάω.

νεο βιντεακι στο σωλήνα από λιδλ για το μεγάλο σκαπτικό δράπανο 1050W. Σε 2 βδομαδες περιπου δηλαδη...

https://www.youtube.com/watch?v=Xas-WjCwPgU

Καλο πραμα και σε τιμη..λιντλ.
Το πηρα περυσι για καποιες εργασιες που περιλαμβαναν και σπασιμο μπετον στον κηπο. Αριστη συμπεριφορα. 54.99 ευρω εκανε.
Προβλεπω να βγαινει 49,99 φετος.

η πισσοταινια που φερνει το λιδλ που χρησιμοποιείται συνηθως; (και γιατι λεγεται ταινια ΣΟΣ;) σωστα το σκεφτομαι για επισκευες σε σωληνες υψηλης θερμοκρασιας (μπουρια σομπας κλπ);

Γεια σας παιδιά. Μια γρήγορη ερώτηση για όσους γνωρίζουν και ξέρουν, και κυρίως για αυτούς που ασχολούνται με ηλεκτρικά ηλεκτρονικά και μπαταρίες. Αν αγοράζατε έναν φορτιστή - εκκινητή μπαταριών (στα ίδια πάντα τεχνικά χαρακτηριστικά απόδοσης volt & amber) θα προτιμούσατε να πάρετε έναν solter ή έναν awelco;;;;;; Αν κάποιος τυχόν έχει ανοίξει εσωτερικά κάποιον θα ήταν ενδιαφέρον να καταθέσει την γνώμη του από θέμα κατασκευής και ποιότητας που έχουν.

η πισσοταινια που φερνει το λιδλ που χρησιμοποιείται συνηθως; (και γιατι λεγεται ταινια ΣΟΣ;) σωστα το σκεφτομαι για επισκευες σε σωληνες υψηλης θερμοκρασιας (μπουρια σομπας κλπ);

Κυριως για να σφραγιζει μικρες διαρροες. Σε σωληνες, υδρορροες, τεποζιτα, καμιναδες, κεραμιδια, στεγες.
Τωρα για υψηλης θερμοκρασιας μονωση, πανω απο 80-100 βαθμους, δεν ειμαι σιγουρος. Εκει υπαρχουν ειδικες θερμομονωτικες ταινιες.

Γεια σας παιδιά. Μια γρήγορη ερώτηση για όσους γνωρίζουν και ξέρουν, και κυρίως για αυτούς που ασχολούνται με ηλεκτρικά ηλεκτρονικά και μπαταρίες. Αν αγοράζατε έναν φορτιστή - εκκινητή μπαταριών (στα ίδια πάντα τεχνικά χαρακτηριστικά απόδοσης volt & amber) θα προτιμούσατε να πάρετε έναν solter ή έναν awelco;;;;;; Αν κάποιος τυχόν έχει ανοίξει εσωτερικά κάποιον θα ήταν ενδιαφέρον να καταθέσει την γνώμη του από θέμα κατασκευής και ποιότητας που έχουν.

Νομιζω οτι πρεπει να κανεις αυτη την ερωτηση και στην αλλη υποκατηγορια με τους φακους led, στο sticky νημα με τις μπαταριες και τους φορτιστες. Εκει υπαρχουν πιο ειδικοι στο θεμα.

μονο που ρωταει για φορτιστες αυτοκινητου.
Εγω προσωπικα ξερω λιγοτερα απο αυτον στο θεμα...

Νομιζω οτι πρεπει να κανεις αυτη την ερωτηση και στην αλλη υποκατηγορια με τους φακους led, στο sticky νημα με τις μπαταριες και τους φορτιστες. Εκει υπαρχουν πιο ειδικοι στο θεμα.

Αν είναι λάθος το σημείο ζητώ συγνώμη και παρακαλώ τους διαχειριστές να μεταφερθεί στην σωστή κατηγορία....