Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ
Αφου εχεις γνωση ηλεκτρικων, εαν την ανοιξεις, δες μηπως βραχυκυκλωνει το κουμπακι ασφαλειας με την σκανδαλη.
Εγω ειχα ακριβως αυτο το προβλημα σε ενα ηλεκτρικο αλυσοπριονο και αναγκάστικα να καταργησω το κουμπι ασφαλειας (την λαβη που σηκωνεις για να ενεργοποιησεις το αλυσοπριονο).
Καλοριζικη η σπαθοσεγα!
Το σκεφτηκα για την επιστροφη αλλα επειδη εχω γνωσης στα ηλεκτρονικα και ηλεκτρολογικα λεω να το ανοιξω και να δω τι εχει, ξερω οτι χανω την εγγυηση του αλλα απο την αλλη μενω Αρτα και θα παρει μερες η αντικατασταση του και εχω την πιεση χρονου να τελειωσω με της βασικες κατασκευες.
Πηρα και εγω σημερα μερικα εργαλεια που ηθελα, μεσα σε αυτα και η σπαθοσεγα, για τα χοντρα ξυλα απο παλετες που θελω να κοψω μια χαρα κανει την δουλεια της.
Αφου εχεις γνωση ηλεκτρικων, εαν την ανοιξεις, δες μηπως βραχυκυκλωνει το κουμπακι ασφαλειας με την σκανδαλη.
Εγω ειχα ακριβως αυτο το προβλημα σε ενα ηλεκτρικο αλυσοπριονο και αναγκάστικα να καταργησω το κουμπι ασφαλειας (την λαβη που σηκωνεις για να ενεργοποιησεις το αλυσοπριονο).
Καλοριζικη η σπαθοσεγα!