Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Γιατι συζηταμε για την αντοχη της καμβιλιας σε σχεση με τα μπισκοτα; Εχω φτιαξει μια εργαλειοθηκη με 6χιλ κοντρα πλακε, απλα κολλημενο με ξυλοκολλα, καμια ιδιατερη συνδεση και κραταει μια χαρα, βεβαια δεν το κλοτσαω. Δεν ειναι σταθερο επιπλο αλλα ειναι κατι που μετακινειται συνεχως και ακομη δεν εχει διαλυθει. Εαν καποιος απο εμας θα φτιαξει καποιο κρεβατι εκει καταλαβαινω οτι θελει δυνατες ενωσεις αλλα ποσοι απο εμας φτιαχνουν κρεβατι;
Θεωρω οτι η φρεζοκαβιλιερα ειναι αυτο που χρειαζεται ο χομπυστας μαζι με μπισκοτα, με το παιξιμο που σου δινουν επιτρεπουν κοψιματα ευκολα χωρις πολλες μετρησεις και τριψιματα.

DSC07963Custom_zps49a090bc.jpg

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αυτό το εργαλείο πολύ το γουστάρω....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ξερω ειναι λιγο ασχετο με τα εργαλεια αλλα απο το συγκεκριμενο καταστημα δεν ξαναψωνιζω τιποτα.

"ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΥΡΩ."

Εγω αυτό γουστάρω

Εγω λεω να παω αυριο να παρω το πιο μικρακι...
http://www.toolstore.gr/wolfcraft-4640000-οδηγος-για-καβιλιες-p-5790.html#.U1qre6JqNAI

Πολυ βολικο και ωραια ποιοτητα.
Εχω παρει το ιδιο αλλα σε μαιμου και τσιπικη εκδοση, μισοτιμης, απο την silverline.

Προσεξε ομως γιατι εφαρμοζει και κεντραρει σε ξυλα παχους μεχρι 3 εκατοστα.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εγω αυτό γουστάρω

Κι από τιμή, πόςο κοςτίζει αυτο; Εδώ κάτι παρόμοιο, αλλά όχι τόσο καλό, στα 36,5 Euro.

36,5 ευρω συν αλλα 10-20 ευρω για ενα σφιγκτηρακι σκανδαλης που ειναι απαραιτητο και δεν περιλαμβανεται στο κιτ..:))

Την Wolfcraft την συμπαθώ και αγοράζω εξαρτήματα της από πιτσιρικακι!
Πραγματικά δίνει λύσεις!

Last edited:

Νομίζω ότι το lidl έχει κάνει μια μικρή αλλαγή για το μεγάλο δισκοπρίονο.

Αντί για Δευτέρα 28/4 (που ήταν στο online φυλλάδιο), αναφέρει διαθεσιμότητα στο site από Τετάρτη 30/4

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/S...ww_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?id=235

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

.

Καλησπέρα σας, θέλω να αγοράσω ένα δραπανοκατσαβιδο και είμαι ανάμεσα σε δύο!

1. Einhell RT-CD 10.8V

2. Krausmann 7050 12V

Για απλή χρήση το θέλω, μια φορά το χρόνο και αν (περισσότερο σαν gadget το βλέπω)!!

Ποιο απ' τα δύο θα ήταν καλύτερο?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Καλησπέρα, τον υπολογιστή αυτόματου ποτίσματος που έχει βάλει το Lidl τον έχει χρησιμοποιήσει κάποιος?
Θα ήθελα μια γνώμη παρακαλώ...

.

Καλησπέρα σας, θέλω να αγοράσω ένα δραπανοκατσαβιδο και είμαι ανάμεσα σε δύο!

1. Einhell RT-CD 10.8V

2. Krausmann 7050 12V

Για απλή χρήση το θέλω, μια φορά το χρόνο και αν (περισσότερο σαν gadget το βλέπω)!!

Ποιο απ' τα δύο θα ήταν καλύτερο?

Για την χρηση που το θελεις, και οχι μονο, ενα δραπανακι parkside 10.8 v, οποτε το βγαλει το Lidl θα ηταν ιδανικο. Και στη μιση τιμη απο τα παρακατω.

Σε σχεση με αυτα που εχεις επιλεξει, το Εinhell ειναι κατα πολυ ισχυροτερο σε ροπη και εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητας μπαταρια (σε μιλιαμπερωρια).
Ειναι και γερμανικο προιον και αξιοπιστο σε αντιθεση με το Krausmann που ειναι αμφιβολου προελευσεως (Κινα?) και πολυ δευτερο σαν κατασκευη.

Eπιπροσθετως αν βλεπεις τα εργαλεια σαν γκατζετ (οπως εγω:) τοτε το Einhell ειναι πολυ πιο κοντα απο οτι το αλλο.

Ειχα δοκιμασει πριν απο καποια χρονια τα krausmann επειδη ηταν φτηνα (πριν ανακαλυψω τα parkside του Lidl) και δεν με ευχαριστησαν σαν εργαλεια. Πολυ τσιπικα. Ενα εξ'αυτων δεν δουλευε απο την αρχη και το αλλαξα.
Ηταν ενα δραπανοκατσαβιδο ρευματος και ενα rotary εργαλειο ρευματος. Τα εχω ηδη χαρισει..

Καλησπέρα, τον υπολογιστή αυτόματου ποτίσματος που έχει βάλει το Lidl τον έχει χρησιμοποιήσει κάποιος?
Θα ήθελα μια γνώμη παρακαλώ...
Yes Sir. Τι θα θελατε να μαθετε;
Μια χαρα δουλεψε περυσι, πολυ καλυτερος απο αυτους με περιστροφικους διακοπτες (χωρις οθονη), αλλα εχει τον περιορισμο της μιας ζωνης.
Βεβαια με αυτα τα λεφτα αν θες διζωνικο παιρνεις 2 τεμ.
Μια χαρα εβγαλε περυσι τις ντοματο-μελιτζανο-πιπερο-αγγουρο-φραουλιες. Τις πεπονο-κολοκυθο-φασολο-καλαμποκιες τις ειχα σε αλλη γραμμη (manual).
Αυτα για το λαχανι χρωματος που ειχε περυσι. Πιστευω ο μαυρος να ειναι ιδιος.
Tip: Για να προστατεψεις την οθονη απο τον ηλιο, και γενικα ολο το μηχανημα απο τις καιρικες συνθηκες, κοψε ενα 4κιλο σκουρου χρωματος απο την στενη του πλευρα, κανε εγκοπες πανω (χερουλι) και κατω (πατος) για να περνανε οι σωληνες, και φορεσε του το "καπακι".

Last edited:

Δυστυχώς για όλους μας και τα Parkside και τα Kraussman είναι κατασκευασμενη στην PRC ήτοι Λαϊκή Δημοκρατία Κίνας.
Οι εταιρείες είναι με βάση στην Γερμανία αλλά τα προϊόντα παράγονται στην Κίνα.
Εγώ είμαι κάτοχος και Einhell και Parkside και Kraussman τα θεωρώ ισάξια στην χαμηλή κατηγορία τιμής αλλά με υψηλή βαθμολογία αξίας!
Οπότε να επιλέξεις το Parkside που είναι οικονομικοτερο και στην ουσία είναι ένα Einhell ντυμένο από μπλε, πράσινο.

Τί προτείνετε για κλάδεμα στον κήπο κορμών κυρίως 5 εκατοστών και το πολύ να φτάσει πού και πού 10 εκατοστά?
Ρεύμα έχουμε με μπαλατέζα.

Περιστασιακή χρήση. 3 στρέμματα περίπου.

βρε σεις σπαθοσεγα για κλαδεμα σε χωραφι 3 στρεματα?? για 3 δεντρα ισως αλλα για 3 στρεματα?.. Αλυσοπριονο βενζινης κλαδευτικο και τιποτα αλλο φιλε..
Αμα ανεβει σε καμια σκαλα με την σπαθοσεγα , και κανει πως μαγκωνει σε κανα οριζοντιο κλαδι και του ψιλοκλωτσισει, θα φαει τουμπα που θα ναι ολη δικια του.. χωρια το θεμα σκαλα-μπαλαντεζες κτλ κτλ.. της μαλιοτραμπουκενας δηλαδη!..:flipout:

Σωστα Κυριακο, ειναι γνωστο οτι σχεδον ολα στη Κινα κατασκευαζονται πλεον. Το ζητημα ειναι κατω απο ποιες προδιαγραφες!

Αν η Apple πχ φτιαχνει τα iphone στην Κινα, δεν σημαινει οτι το iphone ειναι ιδιων προδιαγραφων με το αντιστοιχο προιον που φτιαχνει πχ. η κινεζικη DooGee.

Παρεμπιπτοντως, τι προελευσης ειναι η Krausmann?
Ειναι γνωστο οτι τα Einhell και τα Parkside ειναι ουσιαστικα το ιδιο προιον που παραγεται απο την Einhell Γερμανιας (στην Κινα:) για λογαριασμο του Lidl.