Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Και εισαι σίγουρος ότι δε θα το δει στο πορτ παγκάζ;

Μάλοον ελπίζει οτι θα προλάβει να το αποσυναρμολογήσει και να το περάσει κομμάτι-κομμάτι... :cool:

Κώστα καλωσήρθες στην παρέα... Δεν είναι καλή επιλογή πάντως, στο λέω για να μην μας λές μετά οτι δεν τόξερες... :flipout:

Μάλοον ελπίζει οτι θα προλάβει να το αποσυναρμολογήσει και να το περάσει κομμάτι-κομμάτι... :cool:

Κώστα καλωσήρθες στην παρέα... Δεν είναι καλή επιλογή πάντως, στο λέω για να μην μας λές μετά οτι δεν τόξερες... :flipout:

Τι δεν ειναι καλη επιλογη; Μην παω να το παρω και εγω και μετα σας λεω οτι δεν ηξερα.

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Για την κακη παρεα εννοει ο Κος Babis

Τι δεν ειναι καλη επιλογη; Μην παω να το παρω και εγω και μετα σας λεω οτι δεν ηξερα.

Το εργαλείο σφραγισμένο το έχω, δεν το άνοιξα ακόμα... Όπως λέει κι ο Ντίνος, για την παρέα λέω, κι όταν αρχίσουν να του φεύγουν λίγα-λίγα, γιατί ως γνωστόν "η φτήνεια τρώει τον παρά", τότε θα βαράει το κεφάλι του στοντίνο* και θα λέει "-Τί ήθελα κι έμπλεκα μ´αυτούς"...

*στον τοίχο ηθελα να γραψω αλλα μου αρεσε αυτο που βγηκε :aetsch:

Εγώ αντιστάθηκα.. ας όψεται η έλλειψη χώρου..

Βλέπω τα βίντεο στο YouTube με τους τρελλοαμερικάνους που έχουν ένα στρέμμα γκαράζ για μαστορέματα (και άλλο ένα για home cinema) και τρελαίνομαι.

Εγώ πήγα πολύ συνειδητά γιά να πάρω τo set με τα sds (60cm) και πήρα μόνο αυτό!....ούφφφ!

Εγώ αντιστάθηκα.. ας όψεται η έλλειψη χώρου..

Βλέπω τα βίντεο στο YouTube με τους τρελλοαμερικάνους που έχουν ένα στρέμμα γκαράζ για μαστορέματα (και άλλο ένα για home cinema) και τρελαίνομαι.

Μη μου το θυμίζεις, να χαρείς!:furious3:

Λεπόν, άνοιξα το κουτί και δοκίμασα (χωρίς να κόψω όμως) το φαλτσοπρίονο, στα πεταχτά...

Σε γενικές γραμμές, η ποιότητα είναι ικανοποιητική. Μην περιμένετε φινίρισμα ακριβού μηχανήματος (το συγκρίνω με ένα απλό φαλτσοπρίονο metabo που έχω) αλλά δεν είναι και αυτό που λέμε "κινεζιά", Κυριακής χαρά-Δευτέρας λύπη.

Περισσότερα αύριο (ΜΕ κόψιμο ξύλου).

Ανοιξα και εγω το κουτι του δραπανου. Η ποιοτητα μετριοτατη.... Ας δουλευει σωστα τουλαχιστον μπας και δεν επιβεβαιωθει το ρητο, "η φτηνια τρωει τον παρα"

Εγω δεν αντεξα και εκοψα ενα καδρονακι 9*4,5 και το εκοψε μια χαρα.

Ισως με εναν πιο καλο δισκο να κανει και πιο καλες καθαρες κοπες.

Τσίμπησα και εγώ ενα φαλτσοπρίονο πρωι πρωι πηγαίνοντας για δουλειά.

Τόσα χρόνια είχα κρατήσει χαρακτήρα και δεν είχα πατήσει το πόδι μου εκεί μέσα, όμως όταν είδα λίγες σελίδες το φυλάδιο με την προσφορά δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ηθελα πολύ ένα τετοιο και το σκεφτόμουν καιρό.

Στο αμάξι το έχω ακόμα και δεν αναμένεται να βγει από το κουτί του για 1-2 εβδομάδες.

Καλώς σας βρήκα με την ευκαιρία. Εκκολαπτόμενος μαστροχαλαστής εδώ.

Καλως ηρθες στην μαστρο-χαλαστροπαρεα μας!

Καλοριζικo σε ολους το super power tool!!!

Τι εγινε βρε παιδια σχεδον ολοι το πηρατε και γω ακομα το σκεφτομαι?? :)))

Η αληθεια ειναι οτι βλεπω τις τελευταιες μερες μια αλλη εναλλακτικη, πιο φορητη, ευελικτη και κυριως πιο κοντα στα μεγεθη (παχος κυριως) που συνηθως κοβω και χρειαζομαι και φαλτσογωνια.
Και ακομα δεν εχω καταληξει..

Μιλαω για την πολυμορφικη βαση σεγας της bosch με αρκετα μεγαλο μηκος κοπης >30εκ. που κανει για ολες τις πρασινες σεγες bosch.
Το μειονεκτημα της ειναι οτι εχει λιγο τζογο στο διακενο που κινειται η σεγα, αλλα αυτο λυνεται με μια πατεντουλα. Αλλο μειονεκτημα ειναι οτι κοστιζει οσο περιπου το φαλτσοπριονο parkside..

Eδω με το εξαρτηματακι κοπης πλακιδιων.
bosch-pls300-ptc1-akcia-0603B04100-v.jpg

http://www.bosch-do-it.com/gr/el/ερασιτέχνες/εργαλεία/pls-300-3165140534055-199901.jsp

Τσίμπησα και εγώ ενα φαλτσοπρίονο πρωι πρωι πηγαίνοντας για δουλειά.

Τόσα χρόνια είχα κρατήσει χαρακτήρα και δεν είχα πατήσει το πόδι μου εκεί μέσα, όμως όταν είδα λίγες σελίδες το φυλάδιο με την προσφορά δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ηθελα πολύ ένα τετοιο και το σκεφτόμουν καιρό.

Στο αμάξι το έχω ακόμα και δεν αναμένεται να βγει από το κουτί του για 1-2 εβδομάδες.

Καλώς σας βρήκα με την ευκαιρία. Εκκολαπτόμενος μαστροχαλαστής εδώ.

Και εισαι σίγουρος ότι δε θα το δει στο πορτ παγκάζ;

Όχι δεν καταλάβατε. Δεν το κρύβω από την σύντροφό μου. Απλά δεν αναμένεται να βρω χρόνο στις επόμενες 1-2 εβδομάδες για να το ανοίξω να δω τι ψάρια πιάνει.

Πηρα και εγω ενα, στο καταστημα του Π.Φαληρου ειχε αρκετα κομματια, τουλαχιστον 3 αργα το βραδυ που πηγα εγω. Οι περισσοτεροι βλεπουν 100 και φευγουν μακρια :)
Μακαρι να ειχα ισογειο κλειστο χωρο σταθμευσης οπως οι Αμερικανοι, το παλιαμαξο εξω θα την εβγαζε συνεχεια.

Μια συμβουλη, οι Αμερικανοι στα βιντεο πολυ συχνα αναφερονται στην ασφαλεια μεσα στο εργαστηριο. Ας ακουσουμε τα "χαζο-Αμερικανακια" εμεις οι πανεξυπνοι Ελληνες. Εχουν δικιο. Κοβεις ενα ξυλο και πεταγεται ενα μικρο κομματι, ειναι κριμα να εξελιχθει σε κατι σημαντικο. Απο την επικαιροτητα περνω σαν παραδειγμα οτι για 5 μετρα σκοινι εχασε την ζωη του ενας 13 χρονος. :(

Το πρωτο πραγμα που πρεπει να εχουν ολοι ειναι γυαλια ασφαλειας. Εχω παρει της 3Μ μασκα η οποια ειναι καταλληλη για οσους φορανε γυαλια ορασεως. Κανει και για βαψιμο με χημικους διαλυτες, κοστισε 15ευρω. Τα ματια μου κοστιζουν παραπανω.

Όχι δεν καταλάβατε. Δεν το κρύβω από την σύντροφό μου. Απλά δεν αναμένεται να βρω χρόνο στις επόμενες 1-2 εβδομάδες για να το ανοίξω να δω τι ψάρια πιάνει.

Δεν εχει σημασια. Εμεις εδω τα κρυβουμε

Εχουμε καταντησει να αγοραζουμε ενα ζευγαρι casadei για καθε 2-3 εργαλεια που εμφανιζουμε...

Last edited:

Το πρωτο πραγμα που πρεπει να εχουν ολοι ειναι γυαλια ασφαλειας. Εχω παρει της 3Μ μασκα η οποια ειναι καταλληλη για οσους φορανε γυαλια ορασεως. Κανει και για βαψιμο με χημικους διαλυτες, κοστισε 15ευρω. Τα ματια μου κοστιζουν παραπανω.

Link plz και για μας τους διοπτροφόρους;

Δεν εχει σημασια. Εμεις εδω τα κρυβουμε

Εχουμε καταντησει να αγοραζουμε ενα ζευγαρι casadei για καθε 2-3 εργαλεια που εμφανιζουμε...

Την επόμενη φορά να της πάρεις mitsuko !!!! Άκου εκεί casadei !!!:flipout:

Ριξε μια ματια εδω, http://www.autofinish.gr/3m-gyalia-kleista-aketalis-2890a?___store=en&___from_store=el
Δυστηχως η 3Μ εχει ενα αθλιο συστημα και εψαξα ολη την Αθηνα για να την βρω, μου πασαραν την 2890 για την 2890Α. Την χρειαστηκα για βαψιμο με χρωματα με διαλυτικα νιτρου.

Last edited: