Και εισαι σίγουρος ότι δε θα το δει στο πορτ παγκάζ;
Μάλοον ελπίζει οτι θα προλάβει να το αποσυναρμολογήσει και να το περάσει κομμάτι-κομμάτι...
Κώστα καλωσήρθες στην παρέα... Δεν είναι καλή επιλογή πάντως, στο λέω για να μην μας λές μετά οτι δεν τόξερες...![]()
Τι δεν ειναι καλη επιλογη; Μην παω να το παρω και εγω και μετα σας λεω οτι δεν ηξερα.
Εγώ αντιστάθηκα.. ας όψεται η έλλειψη χώρου..
Βλέπω τα βίντεο στο YouTube με τους τρελλοαμερικάνους που έχουν ένα στρέμμα γκαράζ για μαστορέματα (και άλλο ένα για home cinema) και τρελαίνομαι.
Τσίμπησα και εγώ ενα φαλτσοπρίονο πρωι πρωι πηγαίνοντας για δουλειά.
Τόσα χρόνια είχα κρατήσει χαρακτήρα και δεν είχα πατήσει το πόδι μου εκεί μέσα, όμως όταν είδα λίγες σελίδες το φυλάδιο με την προσφορά δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ηθελα πολύ ένα τετοιο και το σκεφτόμουν καιρό.
Στο αμάξι το έχω ακόμα και δεν αναμένεται να βγει από το κουτί του για 1-2 εβδομάδες.
Καλώς σας βρήκα με την ευκαιρία. Εκκολαπτόμενος μαστροχαλαστής εδώ.
Τσίμπησα και εγώ ενα φαλτσοπρίονο πρωι πρωι πηγαίνοντας για δουλειά.
Τόσα χρόνια είχα κρατήσει χαρακτήρα και δεν είχα πατήσει το πόδι μου εκεί μέσα, όμως όταν είδα λίγες σελίδες το φυλάδιο με την προσφορά δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ηθελα πολύ ένα τετοιο και το σκεφτόμουν καιρό.
Στο αμάξι το έχω ακόμα και δεν αναμένεται να βγει από το κουτί του για 1-2 εβδομάδες.
Καλώς σας βρήκα με την ευκαιρία. Εκκολαπτόμενος μαστροχαλαστής εδώ.
Και εισαι σίγουρος ότι δε θα το δει στο πορτ παγκάζ;
Μάλοον ελπίζει οτι θα προλάβει να το αποσυναρμολογήσει και να το περάσει κομμάτι-κομμάτι...![]()
Όχι δεν καταλάβατε. Δεν το κρύβω από την σύντροφό μου. Απλά δεν αναμένεται να βρω χρόνο στις επόμενες 1-2 εβδομάδες για να το ανοίξω να δω τι ψάρια πιάνει.
Το πρωτο πραγμα που πρεπει να εχουν ολοι ειναι γυαλια ασφαλειας. Εχω παρει της 3Μ μασκα η οποια ειναι καταλληλη για οσους φορανε γυαλια ορασεως. Κανει και για βαψιμο με χημικους διαλυτες, κοστισε 15ευρω. Τα ματια μου κοστιζουν παραπανω.
Δεν εχει σημασια. Εμεις εδω τα κρυβουμε
Εχουμε καταντησει να αγοραζουμε ενα ζευγαρι casadei για καθε 2-3 εργαλεια που εμφανιζουμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.