Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

30 SAE Μονοτυπο λένε πως χρειάζεται αλλά νομίζω και εγώ 20/50 του έβαλα την τελευταία φορά μετά την επισκευή.

Έχει κανείς υπόψιν του κάποιο αντίστοιχο λάδι για αεροσυμπιεστές με ISO68 χωρίς απορρυπαντικά?

ISO68 = SAE30 παρεμπιπτόντως...

enduras1 o παππούς μάλλον παρέδωσε και φεύγει για service..

πήρα ένα μονότυπο 30ρι ορυκτέλαιο που δε γράφει τίποτα για απορρυπαντικά στην ετικέτα (αλλά δεν γράφει ότι είναι και ειδικό για συμπιεστές). να μην το φιλοσοφώ πολύ λέτε ε;

Κριμα για τον βετερανο συμπιεστη!!!
Με το καλο να γινει καλα!

Φιλε Βεσπα ννομιζω θα εισαι μια χαρα. Οι κινητηρες των συμπιεστων δεν εχουν καμια σχεση με των αυτοκινητων και οι καταπονησεις που δεχονται ειναι ελαχιστες σε συγκριση με τις ΜΕΚ.
Ο ρολος του λαδιου ειναι καθαρα αντιτριβικος και ουτε στις θερμοκρασιες που δουλευουν οι εσωτερικης καυσης δουλευουν ουτε καταλοιπα καυσης εχουν να διαχειρηστουν

Και για τον φιλο που περιμενε τα εργαλεια της Ιταλιας την Δευτερα θα ειναι και στα δικα μας μαγαζια!

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/S...ww_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?id=296

Εχω μια απορεια σχετικα με τις βιδες. Σε πολλα καταστηματα εχουν στην ιδια κατηγορια τις νοβοπανοβιδες και τις ξυλοβιδες, στο ματι μου φαινονται ιδιες. Ειναι ιδιες; Υπαρχει καποια διαφορα; Μπορουμε να βρουμε φτηνες ξυλοβιδες στην Ελλαδα με κεφαλι torx;

και εμενα ιδιες μου φαινονται...

για το που θα βρεις τορξ κεφαλι...θα ελεγα οτι σιγουρα θα βρεις στο Κεντρο Βιδας Ντετσικας...αλλα δεν ξερω αν ειναι φθηνος ή ακριβως...

για αποστολές τέτοιου είδους πηγαίνω στη βιδεμπορική στην Ερμού (αν κ στο χρυσο οδηγο βλεπω οτι εχουν μεταφερθει παραδιπλα στην Ηβης, δεν ξερω τι ισχυει, εχω καιρο να παω)

γκουγκλάροντας για τη διεύθυνση της βιδεμπορικής βρήκα και αυτό το σάιτ http://www.metalplasticdirectory.com/ που δεν είναι και το πιο εύχρηστο αλλά έχει πολύ πράμα...

Εχω μια απορεια σχετικα με τις βιδες. Σε πολλα καταστηματα εχουν στην ιδια κατηγορια τις νοβοπανοβιδες και τις ξυλοβιδες, στο ματι μου φαινονται ιδιες. Ειναι ιδιες; Υπαρχει καποια διαφορα; Μπορουμε να βρουμε φτηνες ξυλοβιδες στην Ελλαδα με κεφαλι torx;

Για φτηνές δεν ξέρω αλλά μέσο Google βρίσκεις αρκετούς να πουλάνε.

=> Google -ΒΙΔΕΣ ΤΟΡΞ-Ελλάδα

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Τζογαδόροι, έχει κάποιος απο εσάς, η έχει δει σε χρήση ηλεκτρικο χορτοκοπτικο;
Θελω ενα να κάνω τις άκρες απο το γκαζόν, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το βενζινοκίνητο γιατί εχω λουλουδια πάρα πολυ κοντα και θα σακατέψει το σύμπαν.
Οπότε σκέφτομαι ένα ηλεκτρικό φτηνούλι να κάνω τα γύρω γύρω από τα λουλούδια. Σε αυτη την περίπτωση δεν νομιζω να αξιζει να ανέβω σε τιμή,
γιατί τα χόρτα τα κόβω μια φορα τη βδομαδα με το βενζινοκίνητο και δεν θα κόψει τίποτα παχύτερο από το κικούγιο.
Εχει κανεις καμια πρόταση, ωστε να μην χαλασω πολλα, αλλα να μην βλαστημαω κιόλας να κόψει τα φύλλα απο το κικούγιο.
Ε, τι λετε;

Έχω του Lidl κάπου 4 χρόνια τώρα. Σκέψου ότι καθαρίζω ολόκληρο κήπο απροβλημάτιστα πάνω από μισό στρέμμα :P
Βέβαια αυτό γίνεται μια φορά το χρόνο.

Πόσα Watt ειναι; Θα πάρω ένα άμεσα, αλλά για αυτη τη δουλεια, δεν θέλω να δώσω ούτε ευρω παραπάνω απο ότι ειναι αναγκαίο.Ειναι μισή ωρα δουλειά τη βδομάδα για γκαζόν, τι διάολο και το ηλεκτρικο σεικερ, τα κόβει.

Συνάδελφε από το Ιόνιο πόσα μέτρα είναι? Θα σε βόλευε χειροκίνητο τύπου ψαλίδας που χειρίζεται με ένα χέρι???
Αλλιώς αν είναι πιο πολλά μέτρα μπαίνεις skroutz βρίσκεις το φθηνότερο trimmer και το παίρνεις.

Ειναι οι άκρες απο το γκαζόν, συνολικά 120 - 150 μετρα και πλάτος αυτο που αφήνει η μηχανή του γκαζόν (10-15 πόντους το πολύ).
Και ένα κομματακι 10-12 τετραγωνικα που εχω κάτι λέλλουδα μέσα στο γκαζόν, χύμα.
Εντουρά, δεν ξερω τι ειναι αυτο που λες, αλλά θέλω κατι να πηγαινει στη γωνια και να μπορει να πλησιάσει παρα πολυ κοντα τα λουλούδια χωρις να τα πληγώσει.
Θα βλαω μια φωτογραφια να καταλαβετε.

Οι φωτογραφίες.

Αυτο ειναι το κομματάκι με τα λουλουδια και κατι άλλα φυτα που έβαλε η μάνα μου παρα την απαγορευση μου.
IMG_20140620_125101.jpg

Εδω ειναι δειγμα απο μια γωνια.

IMG_20140620_125128.jpg

Και εδω πόσο κοντα ειναι τα λουλουδια κατα μηκος της λιθιάς
IMG_20140620_125145.jpg

Και εδω περιπου απο την μεση του κηπου
IMG_20140620_125242.jpg

Last edited:

Noμίζω πως επιβάλλεται το...χέρι....Κάτι σε ηλεκτρικό (με μπαταρίες ψαλίδι) αλλιώς θα κάνεις ζημιά στα λουλούδια.Είναι πιο κουραστικό το ξέρω....

Δε μπορώ γμτ να ανεβάσω φώτο επειδή είμαι με το κινητό.
Ψάξε ψαλίδι για τις άκρες του γκαζον και θα το βρεις.
Ένα καλό γκαρντενα έχει κάτω από είκοσι ευρώ.
Επίσης μπορείς να χρησιμοποιησεις την πιο ξεκούραστη λύση του επαναφορτιζομενου μίνι μπορντουροψαλοδου!!!!