Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Duct Tape ή αλλιως υφασματοταινια...
ή αλλιως American Tape...
η απολυτη ταινια κατ'εμε...
ειδικα αν παρεις την αδιαβροχη μεχρι και μοτο μποτα εχω μπαλωσει οταν σκιστηκε η ραφή σε ενα ταξιδι εξωτερικο...εφαγε βροχες κτλ κτλ και δεν περασε τιποτα...
η τελευταια που πηρα δεν θυμαμαι μαρκα εχει αντοχη στους 90βαθμους...και αδιαβροχη...

Το εκπληκτικο ειναι οτι παροτι ειναι τοσο δυνατη (σε ολο το Hollywood με αυτο δενουν τους ομηρους απο ληστες τραπεζων μεχρι Ουκρανους τρομοκρατες κτλ κτλ) κοβεται καθετα με το χερι απολυτα ευθεια (τις περισσοτερες φορες)...!!!

Δεν φευγω ταξιδι αν δεν εχω μαζι μου...!!!

Για εμάς τους αδαείς κάποια μάρκα ή λινκ? :)

παντως προσοχη γιαιτ εχει διαφορες ποιοτητες.
ΠΧ αυτη του λιντλ δεν κολλαει τοσο δυνατα

Εχει και πιο δυνατες αλλα δεν ξερω αν βρισκονται στην Ελλαδα
υπαρχει η 200 miles tape, που αντεχει σε αυτες τις ταχυτητες (ελικοπτερου) και δεν ξεκολα

νομιζω οτι ειναι η παρακατω...
http://www.delos.gr/admin/files/620010523.jpg

HPX 6200
Εξαιρετικά «πυκνή» ταινία
• Πανίσχυρη
• Aδιάβροχη
• Κόβεται πανεύκολα
• Αντέχει έως +90°C
• Πάχος 0,30mm

"για τον ανδρα που δεν χρειαζεται να προσπαθησει πολυ..."

Επειδή έχω βαρεθεί να αγοράζω ψευτοφορτιστές κινητού και να χαλάνε, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα πολύμπριζο/τροφοδοτικό βιομηχανικού/εργαστηριακού τύπου με USB σε νορμάλ τιμή για να φορτίζω κινητά και τάμπλετ?

Στις σκέψεις είναι ένα τροφοδοτικό λάπτοπ που πήρε ένας φίλος απ το Φανό στα 30 ευρώ.

Συνηθως οι φορτιστες ειναι για μια ωρα πληρη φορτιση, στο κινητο σου ας πουμε που εχει μπαταρια 2000mAh ο φορτιστης ειναι 2000mAh, στο tablet που εχει μπαταρια 3000mAh ο φορτιστης ειναι αναλογος. Δεν ξερω ποσο καλο θα κανεις στην μπαταρια σου να φορτιζεις τα παντα με ενα φορτιστη.

Τα κινητά έχουν αισθητήρα που βλέπει και περιορίζει τα Α που τραβάνε από το φορτιστή βλέποντας την ποιότητα και την ποσότητα του ρεύματος. Πχ όταν τα συνδέσεις σε PC τραβάνε ~400mA. Όταν τα βάλεις σε φορτιστή μεγάλο τραβάνε ~1Α.

Πρόβλημα υπάρχει από τη μεριά του φορτιστή αν κλείσεις αυτή τη δικλείδα ασφαλείας, πχ με εναλλακτικό κερνέλ που έχει σχετική ρύθμιση.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Επειδή έχω βαρεθεί να αγοράζω ψευτοφορτιστές κινητού και να χαλάνε, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα πολύμπριζο/τροφοδοτικό βιομηχανικού/εργαστηριακού τύπου με USB σε νορμάλ τιμή για να φορτίζω κινητά και τάμπλετ?
Κορυφαίο: Anker 40Watt/5 port (8Amp)

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Καλό είναι αλλά ψάξτο λίγο καλύτερα... Μάλλον θα το βρεις γύρω στα 20 φτηνότερα.

χμ... Τώρα που το ξανακοιτάω δεν θυμάμαι αν αυτό που κόστιζε λίγο κάτω απο 100 ήταν το Gold. Δεν ξέρω βέβαια κι αν, στην ουσία, έχουν καμιά διαφορά.

ο χρυσός από πότε είναι καλό υλικό για επιφάνειες τριβής;!

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Σιγά μην είναι χρυσός με 100 όλο το σετ... :D:D

Ειναι καλος ομως για αποφυγη οξειδωσης, αυτη ειναι μια ιδιοτητα που αξιζει.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Κορυφαίο: Anker 40Watt/5 port (8Amp)

μηπως ειναι υπερβολη? αυτο φορτιζει 4 ipad τσυτοχρονα.

στο fasttech εχει αναλογα....παρε ενα με φιρμα

Ειναι καλος ομως για αποφυγη οξειδωσης, αυτη ειναι μια ιδιοτητα που αξιζει.

αν είναι πράγματι χρυσός, θα φύγει μετά τις πρώτες χρήσεις (είναι από τα πιο μαλακά μέταλλα). αν δεν είναι, θα σκουριάσει (όπως συνέβη σε κάτι -και καλα- χρυσά βύσματα ήχου που έχω...). οι επώνυμες μάρκες δεν βγάζουν επίχρυσα εργαλεία και υπάρχει λόγος γιαυτό.