Ευχαριστώ. Το βρίσκω πολύ πιο φθηνό, γύρω στα 220 κομπλέ. Έχω ένα της Skil, στην φθηνή σειρά, αλλά προτιμώ περισσότερη δύναμη (με έχει αφήσει 2 φορές σε δουλειά κοπής (σιδερο και σοβά, ίσως και να είναι προβληματικό από την μάνα του). Σκέφτομαι και το
Dremel αλλά έρχεται με πιο λίγα εξαρτήματα και προφανώς μη συμβατό με εξαρτήματα από άλλες εταιρίες.
Σαφώς δεν το θέλω για συνεχή χρήση αλλά πλέον έχω την άποψη ότι αν είναι να πάρεις κάτι, ας πάρεις το "καλύτερο" (εντός εισαγωγικών) παρά να σκορπάς χρήματα σε "μετριότητες" (πάλι εντός εισαγωγικών) και τελικά να διπλοπληρώνεις. Γενικά είμαι οπαδός της Makita (όπως και της Dremel) και από την άλλη μακρυά από του Lidl ή παλαιότερα από τα του Praktiker (αν και ένα δράπανο του Πρακτικερ το έχω τώρα καμια 15αρια χρόνια και σκυλι...αντιθέτως το ίδιο είχε πάρει και ο πατέρας μου και δεν του κράτησε όυτε 2 χρόνια κάνοντας παρόμοια με εμένα χρήση, δηλ. μερεμέτια και ψιλοκατασκευές).
Εν πάσει περιπτώσει ήθελα μια γνώμη για το Makita και ίσως σε σύγκριση με το ανίστοιχο dremel.