Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Παρασύρεσαι Μιχάλη και αισθάνομαι τύψεις ... ... και παρασύρομαι και εγώ ... και ... ...

H αληθεια ειναι οτι ειχα μεινει με την εντυπωση οτι το λαμαρινοκατσαβιδο ηταν κοντα στα 400 ευρω.

Αν δεν μου εδειχνες την τιμη κοντα στα 200 ευρω, δεν υπηρχε περιπτωση να το σκεφτω για να το αγορασω. Παντως τυψεις μην αισθανεσαι καθολου. Eιπαμε, επενδυση κανουμε οχι εξοδα :)))

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Στην προσπάθεια "αναπροσαρμογης" της εργαλειοθήκης μου,
εβαλα μολις μια αγγελία πώλησης για ένα Bosch GSR 10,8-2-Li SOLO

Μιχάλη, τις "επενδύσεις" και τα μάτια σου/μας!

χεχε, ειπαμε επενδυση, αλλα αν αρχισουμε να αναβαθμιζουμε και την μπλε σειρα bosch, δεν μας βλεπω καλα Αντωνη :)))

Καινουριο gsr βλεπω οτι πουλας, αν δεν ειχα.. θα το αγοραζα!

χαχαχα ολα τα εργαλεια της σειρας, χρησιμα gadgets τα βλεπω Κυριακο....ειδικα το σκουπακι, τα φακουδακια (2 φακους εχει η σειρα) και το λαμαρινοψαλιδο!!

Μου διαφευγει κατι? Mη μου πεις τη θηκη ζωνης για τα δραπανακια η τα L-Boxx/mini L-Boxx, υπαρχουν.. :))))

Ναι!!!!
Το θερμαινόμενο μπουφάν των 10,88β

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τσέκαρε το!
Εγώ ενδιαφέρομαι.

Στην προσπάθεια "αναπροσαρμογης" της εργαλειοθήκης μου,
εβαλα μολις μια αγγελία πώλησης για ένα Bosch GSR 10,8-2-Li SOLO

Μιχάλη, τις "επενδύσεις" και τα μάτια σου/μας!

Παιδιά παίρνει τις μπαταρίες του dremel 8200?

Αν Ναι το θελω

Εσείς που αγοράζετε εργαλεία επιπέδου μπλε και βάλε, θα πάτε όλοι στην Κόλαση!!!!
Μετανοείτε!!!
Ο έχων τα 2 μπλε να δίνει το ένα!!!

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Παιδιά παίρνει τις μπαταρίες του dremel 8200?
Αν Ναι το θελω
Οχι κατευθείαν.
Θελει λίγο modification, οπως φαίνεται στο βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=o4GMtv20-qE

Kαλα, αμα το παρεις εσυ, εγω θα ακολουθησω ταυτοχρονα -να μειωσουμε τα μεταφορικα!!
Πρεπει να το προβαρουμε βεβαια καπου μην παρουμε κανα λαθος μεγεθος, εχει καμποσα μεγεθη. Να μη δειχνουμε και εντελως αστειοι :))

Να πως θα κυκλοφορουμε Κυριακο με κρανακι και l-boxx, ΑΡΧΟΝΤΕΣ!
Bosch%20Heated%20Jacket%20PSJ120_location%20(EN)%20r49887v35.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
http://www.amazon.de/Bosch-Professi...8&qid=1427019714&sr=8-1&keywords=bosch+jacket

Kαλα, αμα το παρεις εσυ, εγω θα ακολουθησω ταυτοχρονα -να μειωσουμε τα μεταφορικα!!
Πρεπει να το προβαρουμε βεβαια καπου μην παρουμε κανα λαθος μεγεθος, εχει καμποσα μεγεθη. Να μη δειχνουμε και εντελως αστειοι :))

Να πως θα κυκλοφορουμε Κυριακο με κρανακι και l-boxx, ΑΡΧΟΝΤΕΣ!
Bosch%20Heated%20Jacket%20PSJ120_location%20(EN)%20r49887v35.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
http://www.amazon.de/Bosch-Professi...8&qid=1427019714&sr=8-1&keywords=bosch+jacket

Είδες που έχω δίκιο????
Και αυτό και αν είναι γκατζετ με ουσία!!!!
Μπορείς να το δεις???
Την καλημέρα μου από Χανιά!!!

ρε σεις αμα ηταν φθηνοτερο θα το αγοραζα αμεσα!!! ουαου!..αλλα τωρα 120ε ετσι απλα πολυ δυσκολα να βρασω..

ρε σεις αμα ηταν φθηνοτερο θα το αγοραζα αμεσα!!! ουαου!..αλλα τωρα 120ε ετσι απλα πολυ δυσκολα να βρασω..

Ε, μην το βλεπεις και συ ετσι.
Σκεψου οτι θα το εχεις καμμια δεκαρια χρονια, αρα παει 12 ευρω τη χρονια. Ειπαμε ειναι επενδυση.

Αμα τρωμε 4-5 πιτογυρα λιγοτερα το χρονο, να'τα τα χρηματα :))

Ε, μην το βλεπεις και συ ετσι.
Σκεψου οτι θα το εχεις καμμια δεκαρια χρονια, αρα παει 12 ευρω τη χρονια. Ειπαμε ειναι επενδυση.

Αμα τρωμε 4-5 πιτογυρα λιγοτερα το χρονο, να'τα τα χρηματα :))

Χαχα, το έχεις προσεγγίσει πολύ επιστημονικά το θέμα πάντως. Σε συγχαίρω πραγματικά!
Κόβεις από τα περιττά έξοδα και τα δίνεις σε χρήσιμα προϊόντα.
Και εγώ το ίδιο εφαρμόζω και μπορώ να πω ότι είναι προτιμότερο να αγοράζεις εργαλεία παρά να ξοδεύεις στις βλακείες (να περνάς καλά βέβαια απλά όχι υπερβολές)!

Ρε σεις κοψαμε σουβλακιαγιατο νοβα, κοψαμε σουβλακια για το κινητο, κοψαμε για το λουρι της μανας, ε αμα κοψουμε και για το μπουφαν ....παει... Σα τσιρος θα γινω! ... Χαχαχαχα

120 ευρώ ??? Για το μπουφανακι λέτε?

Eιπαμε, εγω μεσα ειμαι:)

Moνο να σιγουρευτουμε για το μεγεθος. Αμα ειναι μεγαλυτερο απ'οσο πρεπει, η ζεστη δε σε πιανει καλα. Ετσι διαβασα.
Απο την αλλη, αμα ειναι στενο, θα ειμαστε σα λουκανικα :))

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

ρε παιδιά καλοκαίρι μπαίνει δεν περιμένετε να το πάρετε τον Οκτώβρη μπας και πέσει λίγο η τιμή του.

Το φέρνει η Bosch στην Ελλάδα οπότε μπορείς να πεις στον Παναγιώτη στο κέντρο βίδας να μας φέρει ένα Μ και ένα L να δούμε.
120 ευρώ έρχεται από έξω τελικά????

Το φέρνει η Bosch στην Ελλάδα οπότε μπορείς να πεις στον Παναγιώτη στο κέντρο βίδας να μας φέρει ένα Μ και ένα L να δούμε.
120 ευρώ έρχεται από έξω τελικά????

135 το ενα μαζι με τα μεταφορικα ερχεται, εαν παραγγελθουν 2 τεμαχια. http://www.amazon.de/Bosch-Professi...8&qid=1427032947&sr=8-1&keywords=bosch+jacket

Ειναι περιεργο που δεν αποστελλονται 2 τεμαχια απο το ιδιο νουμερο παρα μονο ενα. Εβαλα 2 διαφορετικα μεγεθη (Medium & Large) για να παρει την παραγγελια.

Θα ρωτησω τον Παναγιωτη την Δευτερα να δω τι γινεται αλλα αμφιβαλλω αν εχει γενικοτερα η αντιπροσωπεια εδω.

130 το τεμαχιο (για 2 τεμαχια) ερχεται απο αλλον πωλητη. http://www.amazon.de/gp/product/B00GZNF7GI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3IYU0TFNM98YI

Last edited:

Εχει δοκιμασει κανεις αν κανει 125μμ δισκος σε 115μμ τροχο..? εχει κατι καλα (&φθηνα) δισκακια απο αυριο στο λιντλ και ελεγα να παρω κανα σετακι..

Θα κανει μαλλον, ανευ προφυλακτηρα ομως,, το ρισκαρεις?