Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ευχαριστώ Μιχάλη,

Ας το παραλάβω, με το καλό, και βλέπουμε σιγά-σιγά για τα παρελκόμενα.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ευχαριστώ Μιχάλη,

Ας το παραλάβω, με το καλό, και βλέπουμε σιγά-σιγά για τα παρελκόμενα.

Ανοιξαμε και ειδικο νημα τα Dremel, για να σε ευχαριστησουμε :))

Πως ειναι το μικρο σου ονομα?

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ευχαριστώ και για το νέο νήμα.

Ονομάζομαι Μάκης, αν και στην ενότητα της φωτογραφίας αλλά και σε άλλες όχι μόνο το όνομα αλλά και η φάτσα μου είναι γνωστά, μιας και γίνονται συναντήσεις ...

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

H τιμη του dremel 8200 στο amazon.uk επανηλθε στις 100 λιρες+μεταφορικα...!

Ψάχνω για πιστόλι θερμόκολλας.
Πήρα (μου πήραν βασικά) του Lidl που έχει τώρα αλλά είδα ότι είναι για στικ Φ7 και νομίζω ότι είναι δυσεύρετα σε σιδηροπωλεία και με μεγαλύτερη τιμή.

Οπότε θα το γυρίσω πίσω και θα κοιτάξω για κάποιο Φ11.

Επειδή η γυναίκα θέλει να παίζει και με τα παιδιά για χειροτεχνίες, ποιά η διαφορά χαμηλής/υψηλής θερμοκρασίας?
Έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό? (ΟΧΙ το ασύρματο ή κανένα μπλε :p )

Εγω εχω ενα ροζ doit και με εχει βγαλει ασπροπροσωπα πολλα χρονια. Τωρα θα επαιρνα ενα της pattex, οπως παιρνω και φυσιγγια.

Εγω προχώρησα στην αγορά του Bosch Gro 10,8V το οποίο είναι παραπλήσιο με το dremel 8200 και τώρα μάλλον θα διαθέσω το dremel-like B&D RT650 που έχω, αφου δεν θα χρειάζομαι δυο εργαλεία για τον ίδιο σκοπό.

Ερωτηση:

Ξερει κανεις πως δουλευει η Ξυλοκολα πολυουρεθανης..? θα κολλησω ξυλο με ξυλο (Μορσος σε μορφη Τ ) και ψαχνομαι μην κανω καμια πατατια και τρεχω μετα..

Εχω ηδη προμηθευτει ντιζες για να φτιαξω τις μεγγενες, αλλα διαβαζω οτι μπορει να χρειστει και ψεκασμο με νερο πριν η επιφανεια κολλησης.. το σφιξιμο γινεται απευθειας η χρειαζεται να μεινει για να "τραβηξει"..?

Οτι πληροφορια υπαρχει καλοδεχουμενη..

Εγω προχώρησα στην αγορά του Bosch Gro 10,8V το οποίο είναι παραπλήσιο με το dremel 8200 και τώρα μάλλον θα διαθέσω το dremel-like B&D RT650 που έχω, αφου δεν θα χρειάζομαι δυο εργαλεία για τον ίδιο σκοπό.

Παραπλήσιο μεν αλλά πιο δυνατό από το Dremel πόσο μάλλον από το B&D και επιπλέων παίρνει και τα εξαρτήματα του Dremel όπως για παράδειγμα την επέκταση

Dremel 26150225JA.jpg

και επιπλέων λόγω Bosch Professional παίρνει όλες τις μπαταρίες 10.8V από 1.3Ah, 1.5Ah, 2.0Ah, 4.0Ah και τις 2.5Ah που μόλις κυκλοφόρησαν και τις 3.0Ah, 5.0Ah και 6.0Ah που αναμένονται στο άμεσο μάλλον μέλλον.

Μια σημαντική διαφορά βέβαια με το B&D που έχω είναι ότι είναι ρεύματος ενώ το Bosch είναι μπαταρίας. Όπως επίσης σωστά είπες ελπίζω να εκμεταλλευτώ τη σειρά εργαλείων της Bosch με την ανάλογη επένδυση βεβαια

IOANNISTSA; said:
και επιπλέων λόγω Bosch Professional παίρνει όλες τις μπαταρίες 10.8V από 1.3Ah, 1.5Ah, 2.0Ah, 4.0Ah και τις 2.5Ah που μόλις κυκλοφόρησαν και τις 3.0Ah, 5.0Ah και 6.0Ah που αναμένονται στο άμεσο μάλλον μέλλον.
:stoned::huh2::blink::grinning-smiley-043

Ψάχνω για πιστόλι θερμόκολλας.
Πήρα (μου πήραν βασικά) του Lidl που έχει τώρα αλλά είδα ότι είναι για στικ Φ7 και νομίζω ότι είναι δυσεύρετα σε σιδηροπωλεία και με μεγαλύτερη τιμή.

Οπότε θα το γυρίσω πίσω και θα κοιτάξω για κάποιο Φ11.

Επειδή η γυναίκα θέλει να παίζει και με τα παιδιά για χειροτεχνίες, ποιά η διαφορά χαμηλής/υψηλής θερμοκρασίας?
Έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό? (ΟΧΙ το ασύρματο ή κανένα μπλε :p )

Steinel για εμένα Θοδωρή!!!

Ερωτηση:

Ξερει κανεις πως δουλευει η Ξυλοκολα πολυουρεθανης..? θα κολλησω ξυλο με ξυλο (Μορσος σε μορφη Τ ) και ψαχνομαι μην κανω καμια πατατια και τρεχω μετα..

Εχω ηδη προμηθευτει ντιζες για να φτιαξω τις μεγγενες, αλλα διαβαζω οτι μπορει να χρειστει και ψεκασμο με νερο πριν η επιφανεια κολλησης.. το σφιξιμο γινεται απευθειας η χρειαζεται να μεινει για να "τραβηξει"..?

Οτι πληροφορια υπαρχει καλοδεχουμενη..

Δεν κολλαει κανεις με ξυλόκολλα πολυουρεθανης βρεει.. ? :earmuffs:

Ε, εσεις με τα gsr 10,8.
οταν δουλευται το εργαλειο βγαζεινσπινθηρες απο τις ψυκτρες? στην εκκινηση και κυριως στο φρεναρισμα?
Καθως επισης κα λιγες οτσν παει με την οπισθεν?
Διοτι το δουλεψα λιγο, και παρατηρησα αυτο, οτσν με το σχεδον 9ετιας gsr δεν εχω κανενα σπινθηρα.

Ευχομαι να κρατησει το εργαλειο, αν και φοβαμαι πως ως νεα γενια και δη κατασκεασμενη στην απω ανατολη δεν θα εχει ευοιωνο μελλον.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

(Νεκταριε περίμενε να στρώσουν λίγο τα καρβουνάκια.)

Steinel για εμένα Θοδωρή!!!

εγώ παλι καλοβλέπω αυτό,μάλλον είναι καινούργιο.στο λεπτό έτοιμο γράφει...:chinscratch:

http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7900

23032_prev.jpg

Last edited:

Ε, εσεις με τα gsr 10,8.
οταν δουλευται το εργαλειο βγαζεινσπινθηρες απο τις ψυκτρες? στην εκκινηση και κυριως στο φρεναρισμα?
Καθως επισης κα λιγες οτσν παει με την οπισθεν?
Διοτι το δουλεψα λιγο, και παρατηρησα αυτο, οτσν με το σχεδον 9ετιας gsr δεν εχω κανενα σπινθηρα.

Ευχομαι να κρατησει το εργαλειο, αν και φοβαμαι πως ως νεα γενια και δη κατασκεασμενη στην απω ανατολη δεν θα εχει ευοιωνο μελλον.

Ειναι λογικο, εχει ψυκτρες (καρβουνακια) που πατιναρουν πανω στον ροτορα. Στο παλιο που εχεις μαλλον απλα δεν φαινονται οι σπινθηρες.

Last edited:

Ολα με καρβουνάκια παράγουν σπινθήρες απλά σε κάποια εργαλεία δεν φαίνονται.

Την ίδια απορία είχε κι εγώ με το ρουτερ λίγες μέρες πιο πρίν..

Μακαρι να ειναι ετσι, αλλα κοιταξα διεξοδικα το παλιο, καθως και τα μακιτα μου. Σπινθηρες γιοκ. Δεν εχει μην απου ενα multi εβγαζε σπινθηρες και τα εφτυσε...

Την καλημέρα μου από Χανιά!!!
ρε προχωρανε γρηγορα τα ποστ και το εχασα
εισαι ακομα χανια; αν μεινεις μερες και θες στειλε για συναντηση-γνωριμια
ειχες πει οτι θα ερθεις κρητη αλλα νομιζα πως θα πας ρεθυμνο που γραφεις στο προφιλ σου