Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

νομιζω οτι με την σεγα οσο και να προσεξουμε τελεια κοπη δεν γινεται .και μενα το λειζερ της σεγας εχει θεμα η λυση; δεν το αναβω !!!

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πριονακι της προκοπης να παρεις γιατι αυτο που ερχεται με το φαλτσοκουτι ειναι για τα μπαζα :)

Δεν πηρα φαλτσοκουτι. Θα φτιαξω ενα δικο μου και εχω ενα πριονακι σχετικα καλο που μπορει να το ενισχυσω με ενα καιμουργιο. Οσο για τη σεγα, σιγουρα παιζει ρολο ο τυπος της λαμας αλλα και η χρηση της. Σιγουρα ζεστενεται και στο τελος δεν κοβει ευθεια. Αυτος ο λογος που πηρα το δισκο.

Πριονακι της προκοπης να παρεις γιατι αυτο που ερχεται με το φαλτσοκουτι ειναι για τα μπαζα :)

Μπορείς να προτείνεις κάποιο, πήρα και εγώ το φαλτσοκούτι και όντως το πρόνι είναι για τα μπάζα.
Αυτό http://www.shop365.gr/ergaleia-kataskeyes/ergaleia-khpoy/prionia/shogun-prioni-melaminhs-265mm--16tpi-010040/
που αναφέρθηκε κάποια άλλη στιγμή κάνει?

Δεν πηρα φαλτσοκουτι. Θα φτιαξω ενα δικο μου και εχω ενα πριονακι σχετικα καλο που μπορει να το ενισχυσω με ενα καιμουργιο. Οσο για τη σεγα, σιγουρα παιζει ρολο ο τυπος της λαμας αλλα και η χρηση της. Σιγουρα ζεστενεται και στο τελος δεν κοβει ευθεια. Αυτος ο λογος που πηρα το δισκο.

Συντοπίτη, τουλάχιστον εγώ βλέπω μεγάλη διαφορά με τις λάμες της Bosch.
Κόβουν απίστευτα και ευθεία και η τιμή τους είναι πολύ χαμηλή.
Έχω και το σετάκι της parkside για ώρα ανάγκης και για άλλα υλικά...

Jkaper το πριονακι τα σπαει.
Χθες εκοψα μελαμινη με απιστευτη ταχυτητα και καθαρη κοπη χωρις σκασιματα-σκληθρες.

Μονο bosch εχω δουλεψει λαμες, και οσες θυμαμαι μετα απο πολυωρη χρηση παντα ζεσταινοτσν και ειχα το φαινομενο λυγισης. Ειδικα σε μασιφ ξυλο.

Οσο για το πριονακι στο λινκ, πρεπει να ειναι κορυφη με αυτη τη τιμη. Δεν εχω τετοιο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χωρις πλαινο δεσιμο?
Βαλε καμια φωτο Νεκταριε!

upload gifs

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Τουλάχιστον σαν λύση ανάγκης φαντάζομαι θα είναι μια χαρά

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

http://www.ebay.com/itm/NEW-Gator-G...098?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a4dbb8fc2

εδώ είναι στο ebay,7-19mm γράφει. θα κάνει δουλειά αυτό?:chinscratch:

Aυτο το εχω παραγγειλει (νομιζω οτι το εχω παραλαβει..) αλλα δεν θυμαμαι να το εχω ανοιξει καν εδω και καιρο:)))
Oταν το βρω, θα το δοκιμασω και θα σου πω.

Ενα κομπρεσσερακι αερος συνεχους ροης, με ισχυ 1.5Η. Το εχει δοκιμασει κανεις?

http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4535

Εχω ενα τετοιο parkside,.... Καλουλι ειναι για απλες δουλειες.. By the way σκεφτομαι να το δωσω, αν ενδιαφερεται καποιος.. Κανα 40-αρι το πολυ...ειναι πρακτικα ολοκαινουριο!

Εχω ενα τετοιο parkside,.... Καλουλι ειναι για απλες δουλειες.. By the way σκεφτομαι να το δωσω, αν ενδιαφερεται καποιος.. Κανα 40-αρι το πολυ...ειναι πρακτικα ολοκαινουριο!

Γιατι οχι? Βαλε κανα λινκ, δεν το θυμαμαι να το ειδα ποτε στα Lidl.
Βασικα με ενδιαφερει το βαρος να ειναι <5κιλα, να ειναι περιπου 1.5Η δυναμη και να εχει πιστολι αερα.

Τα εργαλεια kinzo ειναι κινεζικα?

Στο παρων τοπικ μπορουμε να συζηταμε οτι θελουμε και να βρισκουμε τι μας ενδιαφερει να αγορασουμε.
Οταν ομως θα καταληξουμε στο τι θελουμε οπως με τις βασεις τοιχου για να μην μπλεξουμε τα μπουτια μας δημιουργησα ενα τοπικ για την αγορα των διατρητων πλατων εργαλειων εδω
http://avclub.gr/forum/showthread.p...τηριξης-εργαλειων?p=1057342648#post1057342648

Παρακαλω να γραψετε εκει μονο οσοι ενδιαφερεστε να συμμετεχετε στο group buy.

Στα σχόλια του Amazon για τις διάτρητες πλάτες αναφέρουν ότι οι πλάτες είναι πολύ λεπτές και στραβώνουν ευκολά, ένας μάλιστα έγραψε ότι το πάχος της λαμαρίνας είναι περίπου 0,5mm.

Τα μονα που βρισκω μεχρι τωρα αφορουν την διασταση των εσωκλειωμενων βιδων για την στηριξη τους στον τοιχο και πως αν κρεμασει κανεις βαρια εργαλεια θα πρεπει να στηριχθεισ τον τοιχο με περισσοτερες βιδες.

Στα σχόλια του Amazon για τις διάτρητες πλάτες αναφέρουν ότι οι πλάτες είναι πολύ λεπτές και στραβώνουν ευκολά, ένας μάλιστα έγραψε ότι το πάχος της λαμαρίνας είναι περίπου 0,5mm.

Χμμμμ....μάλλον αυτό εξηγεί την -χαμηλή- τιμή τους!