Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

ρε παιδια εσεις που γνωριζετε απο αμαζον.ντε πως μπορω να δω πριν το αγορασω
τι μεταφορικα εχει ενα αντικειμενο π.χ: http://www.amazon.de/Gedore-2057-9002-ckwand-Werkstattwagen-WINGMAN/dp/B00RW23N1W/ref=pd_sim_sbs_hg_48?ie=UTF8&refRID=0619DRD7ZQ1W8ZF550DX

Eχει 19.99 ευρω μεταφορικα για Ελλαδα το συγκεκριμενο.
Πρεπει πρωτα να εγγραφεις στο amazon, να προσθεσεις το αντικειμενο του ποθου στο καλαθι και μετα να τσεκαρεις την τιμη πατωντας το πεδιο που γραφει στα γερμανικα 'υπολογισμος μεταφορικων' η κατι τετοιο.
Αν εχεις προβλημα με το γερμανικο αμαζον, μπες στο αγγλικο, εχουν την ιδια μορφη.

ρε παιδια εσεις που γνωριζετε απο αμαζον.ντε πως μπορω να δω πριν το αγορασω
τι μεταφορικα εχει ενα αντικειμενο π.χ: http://www.amazon.de/Gedore-2057-90...sbs_hg_48?ie=UTF8&refRID=0619DRD7ZQ1W8ZF550DX

1) Δημιουργείς Λογαριασμό στο Amazon.de, Σε οποιοδήποτε Amazon αρα το κάνεις στο Amazon.com ή Amazon.co.uk που είναι πιο εύκολο λόγο αγγλικών.

Για την δημιουργία Λογαριασμού χρειάζεσαι email και Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα στο Όνομά σου.

Για την δημιουργία κάνεις κλικ στο [Sign In] που βρίσκεται πάνω δεξιά στο παράθυρα του Amazon και επιλέγεις [New Customer ? Start Here]

Συμπληρώνεις στα πεδία

Amazon.de_00.png

Και κάνεις κλικ στο [Create Account] και έπειτα θα λάβεις ένα email επιβεβαιώσεις και Ενεργοποίησης του Λογαριασμού

Μετά την δημιουργία κάνεις( [Sign In] που βρίσκεται πάνω δεξιά στο παράθυρα του Amazon.de

Ο Λογαριασμός ισχύει για όλα τα Amazon

2) Βρίσκεις το Προϊών που σε ενδιαφέρει και κάνει κλικ στο [καροτσάκι], (δεξιά στην οθόνη, κόκκινος κύκλος)

Amazon.de_01.png
3) Κατόπιν κάνεις διπλό κλικ στο πιο πάνω [καροτσάκι] ή ένα κλικ στο αναδυόμενο παράθυρο που θα εμφανιστεί όταν σύρεις το Mouse πάνω στο [καροτσάκι], (δεξιά στην οθόνη, κόκκινος κύκλος) που έχει και ένα αριθμό μέσα του, ο αριθμός δηλώνει τα προϊόντα που έχεις επιλέξει.

Amazon.de_02.png

4)Ένα κλικ ακόμα στα γράμματα αριστερά από το σύμβολο [v], (δεξιά στην οθόνη, κόκκινος κύκλος)

Amazon.de_03.png

και βλέπεις το κόστος των προϊόντων, τα μεταφορικά και το σύνολο της παραγγελίας

Amazon.de_04.png

Για να αφαιρέσουμε ένα προϊών από το [καροτσάκι] κάνουμε κλικ στο κείμενο = > κόκκινος κύκλος)[/B]

Για να το βάλουμε σε αναμονή για μελλοντική παραγγελία κάνουμε κλικ στο κείμενο = > πράσινος κύκλος και μεταφέρεται ακριβώς από κάτω σε "λίστα αναμονής"

Για να μεταφέρουμε ένα προϊών στο [καροτσάκι] κάνουμε κλικ στο κείμενο = > μαύρος κύκλος

Amazon.de_05.png

Φίλε μου μια εικόνα θα βοηθούσε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να κόψει παραπάνω.
Θα βάλω φώτο. Το κολλετ βρίσκει στο δακτύλιο( στο επάνω του μέρος). Έτσι δεν έχεις περιθώριο για βύθιση . Ευχαριστώ πάντως!

Παιδιά βάλτε τον Chrome κάνει αυτόματη μετάφραση απο Γερμανικά σε Αγγλικά ή Ελληνικά.

Ετσι δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείτε στο Γερμανικό Amazon.

ευχαριστω παρα πολυ παιδια!! αμαζον λογαριασμο εχω αλλα δεν γνωριζω γερμανικα
και με μπερδεψε. επισης οταν ειχα παραγγειλει τα σφυροκατσαβιδα της wera μου ελεγε κανει τοσο,
μεταφορικα τοσο αλλα οταν πληρωσα μου χρεωσε και κατι αλλο. ισως φπα αλλα μου βγηκε παραπανω αποτι υπολογιζα

Yπαρχουν και αυτα τα attachments για τα δραπανα μας

slide4__06751.jpg

Yπαρχουν και αυτα τα attachments για τα δραπανα μας

slide4__06751.jpg

Ηλεκτρικο πιγκαλ για την λεκανη της τουαλετας; Καλη φαση. :)
Γιατι δεν πιανετε στο τσοκ του δραπανου το πιγκαλ (καθαρο καλυτερα);