Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Υπάρχουν σε ένα ξύλινο δάπεδο σε σαλόνι, ξεραμένες σταγόνες από μπογιά. Μερικοί από τους λεκέδες μπορεί να είναι και από βαψίματα ίσως και 5 χρόνια πίσω.
Τι κάνουμε για να τους βγάλουμε; Υπάρχει κανένα χημικό, που όμως να μην καταστρέψει το ξύλο;
Δοκίμασα με λίγη αδιάλυτη ισοπροπυλική αλκοόλη και είδα ότι βγαίνουν με ελαφρό τρίψιμο...όμως δεν ξέρω μήπως είναι πολύ δυνατή για το ξύλο.

Δεν εχω ακουσει το ξυλο να παθαινει ζημια απο διαλυτες, τα βερνικια/λαδια παθαινουν ζημια. Προφανος θα πρεπει να περασει βερνικι (ειδικο για πατωμ) μολις καθαρισεις οτι θες.

Εχουμε χασει το μετρημα πια με το Power8.

Παλιοτερα ειχε βαλει καποιος ενα λινκ απο γερμανικο ebay με σετακι brushless Μακιτα δραπανοκατσαβιδο και παλμικο κατσαβιδι. Δεν το βρισκω.
Μπροραι να βοηθησει κανεις;

Εχω λογαριασμο στο ebay.co.uk εχω την εντυπωση οτι ο λογαριασμος μου ισχυει σε ολα τα ebay, ειναι σωστο αυτο που λεω;

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Παλιοτερα ειχε βαλει καποιος ενα λινκ απο γερμανικο ebay με σετακι brushless Μακιτα δραπανοκατσαβιδο και παλμικο κατσαβιδι. Δεν το βρισκω.

Εχω λογαριασμο στο ebay.co.uk εχω την εντυπωση οτι ο λογαριασμος μου ισχυει σε ολα τα ebay, ειναι σωστο αυτο που λεω;

Εγώ το είχα βάλει, αλλά ήταν δημοπρασία, πουλήθηκε. Αν θες να παρακολουθείς τον πωλητή μη τυχόν και το ξαναβάλει είναι αυτός.

Σωστά...ισχύει σε όλα τα ebay

Πάγκος έπιπλο...για σοβαρά πρότζεκτ ξυλουργικης...τρομάζω να ρωτήσω ποσα...
2-3Κ ...???

Εαν εγω εδωσα καπου 100ευρω για δυο φτηνες μεγγενες αυτες εδω μπορει να εχουν πανω απο 1000δολλαρια. Δεν ειμαστε για εκει. Εξαλου σου παει η καρδια να δουλεψεις σκαρπελο πανω σε αυτο το επιπλο;

Δεν μπορεσα να βρω τιμη για τον παραπανω παγκο αλλα νομιζω και γω οτι θα κοστιζει περι τα 3000 ευρουδακια..

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Αυτος δείχνει να ειναι...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και εδώ σχέδια και βίντεο για την κατασκευή του...

www.fine-tools.com/roubo-hobelbank.html

Θα μας πει ο χιωτης που θα τον δοκιμασει αν ειναι καλος...
Παντως ειναι πολυ κυμπαρικος και ποιοτικος. Για πσους εχουν γουστο και παρα και ασχολουνται με ξυλουργικα δεν ειναι ασχημη η τιμη, σε δολαρια παντα.

Η τιμη που βλεπετε ειναι για να τον φτιαξετε μονοι σας. Δινουν μονο τις δυο μεγγενες και οτι υλικο χρειαζεται (βιδες) εκτος του ξυλου. Καλα δεν ξεκιναμε με 770 δολλαρια;
Περιμενω το unboxing του Χιωτη.
Θα ηθελα και συγκριτικο με τους Sjobergs
http://www.sjobergs.se/

Το πολύ πολύ Μιχάλη βάλε τον επάνω στα καβαλέτα που έχεις και θα είναι μια χαρά !!!:operator:
Άσε που έχει και συρτάρι όπως βλέπω !!!!

E, ναι..θα δοκιμασω εναν παρομοιο που μολις αγορασα για 78 ευρω και θα σου πω.
Δεν βλεπω μεγαλες διαφορες :)

Καμια διαφορα :) :)
Εαν εισαι στην Αθηνα και θες θα ηθελα να ερχομουν να εβλεπα απο κοντα πως ειναι.

Ο παγκος ειναι Αθηνα και ειναι ακομα πακεταρισμενος..!
Δεν ξερω ποτε ακριβως θα γυρισω για να δω αρχικα τι σοι πραμα ειναι και μετα, εαν εχω χρονο, να τον μονταρω.

Ευχαριστως και να τον δεις απο κοντα. Μονο να κατσει καλα η χρονικη συγκυρια.