Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλα δεν μας έβρισε το παλικαρι...έβαλε κατι που πίστευε οτι θα μας ενδιέφερε...

κοιτα..οταν βλεπεις κατι που εχει βρωμισει το Ελληνικο ιντερνετ θα πρεπει να υποθεσεις οτι καποιος σε εχει ηδη σε προλαβει σε ενα εξειδικευμενο φορουμ. (που οντως το συγκεκριμενο το εχουμε δει εδω και Μηνες πριν)
Απο εκει και περα το να ριξεις το ονομα στην μηχανη αναζητησης του φορουμ δεν ειναι και δυσκολο.
Θελει μισο λεπτο και γλυτωνεις απο ολα τα μελη το μισο λεπτο που θα κανουν για να ανοιξουν το νημα και να δουν τις νεες δημοσιευσεις

κοιτα..οταν βλεπεις κατι που εχει βρωμισει το Ελληνικο ιντερνετ θα πρεπει να υποθεσεις οτι καποιος σε εχει ηδη σε προλαβει σε ενα εξειδικευμενο φορουμ. (που οντως το συγκεκριμενο το εχουμε δει εδω και Μηνες πριν)
Απο εκει και περα το να ριξεις το ονομα στην μηχανη αναζητησης του φορουμ δεν ειναι και δυσκολο.
Θελει μισο λεπτο και γλυτωνεις απο ολα τα μελη το μισο λεπτο που θα κανουν για να ανοιξουν το νημα και να δουν τις νεες δημοσιευσεις

Επιμένω να θεωρώ οτι το παλικαρι δεν έκανε κατι ανάρμοστο οπότε η επιθετικότητα ¨ελεος¨ της παρατηρησης σου ηταν υπερβολική...
Συμφωνώ οτι θα μπορούσε να το εχει ψάξει λίγο παραπανω...αλλα και πάλι δεν ηταν και τοσο τραγικό αν αναλογιςτουμε ειδικα οτι υπάρχουν και κάποιοι νεότεροι στο τοπικ που ΙΣΩΣ να μην το έχουν ξαναδεί...
Προσωπικά το μισό λεπτό (λεμε τώρα) που ¨εχασα¨ δεν θεωρώ οτι αρκεί για να πω έλεος...

Δεν βλεπω κανενα προβλημα με την παραθεση ενος εργαλειου το οποιο εχει ξαναπαρουσιαστει, εστω και πανω απο μια φορα.
Δεν μπορουμε και δεν πρεπει να ζηταμε απο τα μελη μας να διαβασουν και να ψαχνουν ολες τις σελιδες και τις χιλιαδες σχετικες αναρτησεις.

Ο σκοπος ηταν αγαθος, να παρουσιασει ενα ιδιαιτερο εργαλειο στο φορουμ και να συμβαλλει θετικα. Ουδεν μεμπτον.

Χαχαχα... Σιγουρα θελω ενα φορτιστη για το 10.8 και ισως το παρω πακετο με δυο μπαταριες 2αρες..θα δουμε τι παιζει... Εν τω μεταξυ σκεφτομαι και το δισκοπριονο 10.8v και τον φακο που πηρατε... Απλα αυτον τον καιρο στεγνωσα οικονομικως..οποτε εχουμε λιγο αερα μεχρι το 6ο group buy!!!

Εγώ λέω να ανοίξουμε μια Ομαδική με ημερομηνία παραγγελίας μετά από ένα/ενάμιση μήνα, κάπου μέσα στον Ιούνιο, και να μαζεύουμε συμμετοχές ανά Πωλητή, π.χ. Amazon.de, werkzeugalarm κ.λ.π., ανά είδος π.χ. impact Bits Wiha/Wara, Knipex, bosch κ.λ.π και αναλόγως το ενδιαφέρον/τις συμμετοχές προχωράμε σε παραγγελία ή όχι.

Τι λέτε ?

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εγώ λέω να ανοίξουμε μια Ομαδική με ημερομηνία παραγγελίας μετά από ένα/ενάμιση μήνα, κάπου μέσα στον Ιούνιο, και να μαζεύουμε συμμετοχές ανά Πωλητή, π.χ. Amazon.de, werkzeugalarm κ.λ.π., ανά είδος π.χ. impact Bits Wiha/Wara, Knipex, bosch κ.λ.π και αναλόγως το ενδιαφέρον/τις συμμετοχές προχωράμε σε παραγγελία ή όχι.
Τι λέτε ?

Καλή η ιδέα!!!

Καλή ιδέα Γιάννη.
Άνοιξε νέο τόπικ και αν μπορείς παρέθεσε τους πωλητές που προτείνεις από Amazon.de!

Τι λέτε ?

Έτσι ακούγεται πιο ευέλικτο και μιας και δεν θα είναι πιεστικά τα όρια θα γίνουν πιο σωστές επιλογές στα αντικείμενα. πχ αν μια κατηγορία κλείσει τις συμμετοχές της προχωράει ενώ μια άλλη ας τραβήξει πιο μακριά

Γιάννη σε παρακαλώ. Δεν ξεκινάς τίποτε. Εγώ δεν συμμετέχω. Άλλωστε δεν χρειαζομαι και τιποτε. ....

Αλλά αν τα υπόλοιπα παιδιά επιμένουν,.... ΟΚ...

Ως πωλητής φαίνεται καλός. Τα ryobi στην Αμερική τα θεωρούν καλά DIY εργαλεία. Αν σε καλύπτει η τιμη δεν βλέπω πρόβλημα.

Με πείσατε!! το ετοιμάζω ...View attachment 115436

Nice!!!...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ερωτηση.... Εχω ηδη 3 solo εργαλειακια 10.8v bosch, την σεγα, το γωνιακο κατσαβιδι, και ενα τρυπανακι.. Σκοπευω να παρω και το δισκοπριονο... Ολα αυτα, υπαρχει lboxx που να μπαινουν ολα μαζι μεσα, ταχτοποιημενα, μαζι με εναν φορτιστη κ δυο μπαταριες; Οχι δυο lboxx το ενα πανω στ αλλο.. Εχω δει ενα χοντρο με θεσεις που παιρνει πολλα μεσα... Που κοιταω;

Αυτά συνήθως τα μεγάλα lboxx τα δίνουν σε πακέτα εργαλείων και όχι ξεχωριστά γιατί νομίζω ότι έχουν διαφορετικά ένθετα για να μπαίνουν το ένα πάνω στο άλλο.

Δε πωλουνται αραγες χωριστα;; .. Πως τα ψαχνουμε δαυτα; Δεν τα θελω χυμα σε μια τσαντα εργαλειων..

Nice!!!...

Ερωτηση.... Εχω ηδη 3 solo εργαλειακια 10.8v bosch, την σεγα, το γωνιακο κατσαβιδι, και ενα τρυπανακι.. Σκοπευω να παρω και το δισκοπριονο... Ολα αυτα, υπαρχει lboxx που να μπαινουν ολα μαζι μεσα, ταχτοποιημενα, μαζι με εναν φορτιστη κ δυο μπαταριες; Οχι δυο lboxx το ενα πανω στ αλλο.. Εχω δει ενα χοντρο με θεσεις που παιρνει πολλα μεσα... Που κοιταω;

Τα μεγάλα L-Boxx είναι τα L-Boxx 238 και L-Boxx 374, τα νούμερα αντιστοιχούν στο εξωτερικό ύψος του L-Boxx.

Αλλά δεν υπάρχουν θέσεις μέσα, χύμα θα τα βάλεις με ή χωρίς τα ένθετα εκτός αν εννοείς το LS-Boxx ή το L-Rack που έχει θέσεις μεν αλλά είναι για να παίρνει ειδικά συρτάρια ή/και i-Boxx

Bosch-L-Boxx-Collection.jpg

Bosch-L-Boxx-Rack-Short.jpg

Nice!!!...

Θελεις μεγαλο l-box και θα περισσευει χωρος. Η σεγα , το κατσαβιδι και το τρυπανι χωρανε σε L-boxx με κωδικο 102, αλλα μονο δυο καθε φορα. Το δισκοπριονο επειδη εχει μεγαλυτερο ογκο θελει σε υψος το L-Boxx 136. To 136 μπορει να παρει διπλα δυο inlays το ενα πανω στο αλλο. Δηλαδη αλλα δυο εργαλεια. Υπαρχει σετ που εχει στο 136 την σεγα το δισκοπριονο, το gsr , δυο μπαταριες και φορτιστη. Εκτος αν κανω λαθος και ειναι το αμεσως επομενο. Μεγαλος ογκος... Καλυτερα δυο μικρα και τα ενωνεις.

Χμμμ.... Ενα μεγαλουτσικο παντως, σε συνδιασμο με ενα κομματι αφρο, ισως ειναι η λυση... Αν βρω τετοιον αφρο, πχ 6-8cm, ευκολα τα σενιαρω...