Ποτε δεν θελησα να φτιαξω η ακομα να αγορασω παγκο με θεση για δισκοπριονο χειρος απο κατω.
Ολα τα δισκοπριονα παγκου που ειχα και εχω μεχρι στιγμης ειναι ενα τεμαχιο μαζι με τον παγκο οπως αυτο του parkside. Ειτε αυτο που το ακουμπας σε παγκο.
Τις ιδιοκατασκευες παγκου τις θεωρω αβολες, μη ευχρηστες (για τις αναγκες μου) και εν δυναμει επικινδυνες. Ισως να ειχα αλλη αποψη αν εκοβα καθημερινα.
Απο την αλλη, η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει πολυ να χαζευω ιδιοκατασκευες τετοιων παγκων, ιδιαιτερα καποιων που ειναι καλοφτιαγμενοι και λειτουργικοι. Τις χαιρομαι πραγματικα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αμα λεει universal εννοει οτι κανουν στους περισσοτερους κοινους τυπους πιστολιων.
Ανοιχτο αερα εννοει χωρις κανενα εξαρτημα μπροστα, μονο φλογα. Με το εξαρτημα/τα δεν εχεις τοσο φλογα, εχεις ζεστο αερα.
Ολα τα δισκοπριονα παγκου που ειχα και εχω μεχρι στιγμης ειναι ενα τεμαχιο μαζι με τον παγκο οπως αυτο του parkside. Ειτε αυτο που το ακουμπας σε παγκο.
Τις ιδιοκατασκευες παγκου τις θεωρω αβολες, μη ευχρηστες (για τις αναγκες μου) και εν δυναμει επικινδυνες. Ισως να ειχα αλλη αποψη αν εκοβα καθημερινα.
Απο την αλλη, η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει πολυ να χαζευω ιδιοκατασκευες τετοιων παγκων, ιδιαιτερα καποιων που ειναι καλοφτιαγμενοι και λειτουργικοι. Τις χαιρομαι πραγματικα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
http://www.ebay.com/itm/New-5Pcs-Un...007?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item58b93884bf
τι λέτε για τα παραπάνω στόμια; Κάνουν για όλα τα θερμοπίστολα; Η διάμετρος τους είναι όπως γράφει 24 χιλοστά.
Σκέφτομαι να αγοράσω ενα πιστόλι θερμού αέρα αλλά θέλω να εστιάζει και σε πολύ μικρές επιφάνειες .. Γι αυτό παρέθεσα και τα "στόμια "
Η μόνη έτοιμη λύση που βρίσκω είναι της dremel versatip το οποίο αναφέρει οτι βγάζει
1200 °C (ανοιχτός αέρας) 680 °C (θερμός αέρας) 550 °C (μύτες)
Τώρα τι εννοεί ανοιχτό αέρα δεν καταλαβαίνω .. λογικά την φλόγα; και στο θερμό αέρα τον θερμό αέρα;
http://www.dremeleurope.com/gr/el/dremel�versatip-6124-ocs-c/
Αμα λεει universal εννοει οτι κανουν στους περισσοτερους κοινους τυπους πιστολιων.
Ανοιχτο αερα εννοει χωρις κανενα εξαρτημα μπροστα, μονο φλογα. Με το εξαρτημα/τα δεν εχεις τοσο φλογα, εχεις ζεστο αερα.