Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εξαιρετικά εργαλεία είναι. Δουλεύουν καθημερινά επαγγελματικά σε συνεργεία φίλων μου.

Ευχαριστώ φίλε enduras1
Μήπως γνωρίζεις προέλευση ? γιατί ψάχνω το site της Bulle,αλλά στό google δέν μού βγάζει τίποτα

Δυστυχώς δεν το γνωρίζω αλλά με ένα τηλ στην unimac νομίζω θα βρεθεί άκρη.
Προσωπικά έχω αγοράσει ένα ηλεκτρονικό πιστόλι θερμού αέρος σαν δώρο σε φίλο φανοποιο και μου έχει πει τα καλύτερα. Επίσης το δουλεύει καθημερινά!

Δηλαδη τα Bulle δεν ειναι κινεζικα με ονομα απο τον εισαγωγεα τους; Κατι σαν τα "διασημα και πασιγνωστα" ΚRAUSMANN που υπαρχουν μονο στην Ελλαδα.

Δηλαδη τα Bulle δεν ειναι κινεζικα με ονομα απο τον εισαγωγεα τους; Κατι σαν τα "διασημα και πασιγνωστα" ΚRAUSMANN που υπαρχουν μονο στην Ελλαδα.

Η Krausmann φίλε Παναγιώτη έχει καί μιά ιστοσελίδα τουλάχιστον

http://www.krausmann.gr/

Η Bulle δέν βλέπω νά έχει κάν ιστοσελίδα,θα ρωτήσω στήν unimac οπως σωστά προείπε ο φίλος enduras1

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Κινεζιες ειναι...wannabe makita. Απλα εχουν καποια ποιοτητα.

Καλά όλα made in china είναι φίλε Νεκτάριε καί τά Bosch και τα Black&deker καί τά Skil.
Aπλά αναρωτιέμαι σέ ποιότητα τα Βulle είναι κάτι σάν Black&deker άς πούμε,κάτι σάν Bosch,η κάτι σάν parkside

τις προάλλες είδα έναν μαστοράντζα να περνάει σε σπίτι στη γειτονιά μου κάτι υδροσωλήνες όμβριων και χρησιμοποιούσε ένα πνευματικό Bulle . Του λέω ¨ρε μάστορα καλά τα Bulle , αλλά πάρε κάνα πιο σοβαρό εργαλείο" και μου λέει ¨μια χαρά είναι τα Bulle γιατί να τα αλλάξω?"
Τώρα αλήθεια μου είπε , ψέμματα , θα σας γελάσω . Πάντως την δουλειά την έκανε μια χαρά .

Eχω την εντυπωση οτι τα bulle ειναι αποκλειστικης εισαγωγης (και ισως αποκλειστικης παραγγελιας) απο την UNIMAC.

Δηλαδη αυτο που κανει η Parkside με την Einhell στην Κινα το κανει η UNIMAC με τα Bulle, τα οποια πρεπει να ειναι κλωνος καποιων αντιστοιχων budget εργαλειων και αλλαζει μονο το ονομα στο εργαλειο και στη συσκευασια.

Δεν τα εχω δουλεψει ουτε τα εχω καν δει απο κοντα. Ομως το γεγονος οτι τα εμπορευεται το κεντρο βιδας (τους εχω ιδιαιτερη εκτιμηση), μου λεει κατι θετικο.

Έχω την MAKITA 4351CT. Φανταστικό μηχανάκι, πραγματικό "εργαλείο", αλλά σήμερα, και βλέπωντας τη χρήση που έχω κάνει, δεν θα την αγόραζα...
Πολλά τα λεφτά για σέγα... Πάρα πολλά...

9200000010601223.jpg

Εργαλείο όμως για μια ζωή κυριολεκτικά.......για να μην σου πω σχεδόν σίγουρα πως θα την βρουν και τα παιδιά σου!!!

Έχω την MAKITA 4351CT. Φανταστικό μηχανάκι, πραγματικό "εργαλείο", αλλά σήμερα, και βλέπωντας τη χρήση που έχω κάνει, δεν θα την αγόραζα...
Πολλά τα λεφτά για σέγα... Πάρα πολλά...

9200000010601223.jpg

... και δεν είναι μπαταρίας ... Μιχάλη τιμώρησέ τον ...

Εργαλείο όμως για μια ζωή κυριολεκτικά.......για να μην σου πω σχεδόν σίγουρα πως θα την βρουν και τα παιδιά σου!!!

χαχα λες?
Παντως νομιζω οτι μεχρι τοτε, τα καλωδια και οι πριζες θα εχουν καταργηθει και τα εργαλεια θα ρουφανε ρευμα αλλιως, καθως και τα εργαλεια μπαταριας θα ειναι μαλλον ισαξια των τωρα ηλεκτρικων.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Hθελα νά ρωτήσω,τί άποψη έχετε γιά τά εργαλεία Bulle ? από θέμα αξιοπιστίας,καί τί προέλευση εχουν ?
Διαβάζοντας τόν κατάλογο τής unimac τά βλέπω ότι τά αναφέρει ώς επαγγελματικά εργαλεία,αλλά οι τιμές τους είναι περίπου σαν τά Black&deker

Τίμια για τα λεφτά τους, πολύ τίμια όπως και σχεδόν τα περισσότερα που φέρνει η unimac. Τα εργαλεία τα DYN τα ξέρει κανείς; Κινεζιές με όλην την σημσία της λέξεως, και όμως αυτοί που τα εμπορεύονται αλλά και όσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει (συμπεριλαμβανομένων και επαγγελαμτιών) το λιγότερο που έχουν να πουν είναι πως "τα έβγαλαν τα λεφτά τους", έως "το έχω ακόμη, και με την χρήση που του κάνω δεν περίμενα να αντέξει τόσο".

... και δεν είναι μπαταρίας ... Μιχάλη τιμώρησέ τον ...

Δεν μπορω διοτι πρωτον, το ειχε αγορασει πριν να δημιουργηθει το φορουμ των εργαλειων και δευτερον ειναι συλλεκτης σαν και εμενα :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Bρηκα σεγα 350W σε πολυκαταστημα τυπου Lidl στη Ρουμανια που πουλαει την σεγα με την ονομασια του πολυκαταστηματος (Auchan) με 15 ευρω συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ (24%)!!
Την επομενη φορα θα προσεξω να δω που κατασκευαζεται. Μπορει Ρωσσια/Ουγγαρια/Πολωνια εκτος απο Κινα.

Τα πιο απαιτητικά εργαλεία είναι τα κοπτικά. Κατά τη γνώμη μου εκεί πρέπει κανείς να μην κάνει εκπτώσεις-όσο μπορεί-στην ποιότητα. Ένα φθηνό τρυπάνι θα τρυπήσει, έστω κι αν σε ταλαιπωρήσει, ένα παλμικό θα βιδώσει λίγο πιο αργά ή δύσκολα, θα σου σπάσει και δύο μύτες παραπάνω, αλλά θα βιδώσει. Η σέγα όμως η φθηνή, θα κόψει στραβά ότι και να κάνεις. Δεν θα κάνεις τη δουλειά σου εν ολίγοις ούτε κατά προσέγγιση. Για να μην πω για τον κίνδυνο των κοπτικών εργαλείων που είναι ο μέγιστος όλων. Σέγες των 15 και 30 ευρώ μην τις πλησιάζετε, γνώμη μου πάντα.

Στη δουλειά μου έχουμε 3-4 τέτοια και έχουν βγει σκυλιά! Αν και σπάνια λέω καλά λόγια για φθηνό εργαλείο αυτό το αξίζει.
6951l.jpg

Όπως ανέφεραν και τα παιδιά παραπάνω, τα Bulle είναι φασόν όπως τα parkside.
Λόγω βαριάς κατασκευής είναι πιο ανθεκτικά, αλλά με τις τιμές που έχουν θα προτιμούσα κάτι σε μπλε μεριά με λίγα ευρώ παραπάνω.
Αν δείτε πόσο πωλούνται στον Ali baba θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

χαχα λες?
Παντως νομιζω οτι μεχρι τοτε, τα καλωδια και οι πριζες θα εχουν καταργηθει και τα εργαλεια θα ρουφανε ρευμα αλλιως, καθως και τα εργαλεια μπαταριας θα ειναι μαλλον ισαξια των τωρα ηλεκτρικων.

Καλημέρα. Ίσως. Τι ίσως μάλλον θα είναι έτσι όπως τα λες..... Μάλλον θα υπάρξει κάποια καινοτόμα τεχνολογία με σύστημα στιλ WiFi ή bluethouth που θα μπορείς να φορτίζεις την μπαταρία ενώ την δουλεύεις χωρίς να την βγάζεις από το εργαλείο. Πολύ ελαφριά, super compact, ultra flexible κτλ.... Όμως κρίνοντας με τα σημερινά δεδομένα εγώ προσωπικά πέραν των δρακαποκατσάβιδων δεν δηλώνω φαν των εργαλείων μπαταρίας, και προτιμώ τα ρεύματος, (σέγες, δισκοπρίονα φαλτσοπρίονα πιστολέτα) μιας και αφενός τα θεωρώ:
1) ακριβά
2) ενεργοβόρα (........ και πάντα αυτή η άτιμη η μπαταρία σε αφήνει πάνω στα φόρτε της δουλείας ή εκεί που δεν το περιμένεις!!!!)
3) βαριά σε σημείο δυσχρηστίας
4) ασύγκριτα σε απόδοση δύναμης έναντι των ρεύματος. Άσε δε που ορισμένα δεν μπορούν με τίποτα να φτάσουν την απόδοση τους. Π.χ υπάρχει πιστολέτο ή σκαπτικό SDS MAX; ΌΧΙ
5) πιο επιρρεπή σε φθορές ως επί το πλείστο έναντι των ρεύματος, σε σημείο που ορισμένες φορές δεν αξίζει η επισκευή τους. Στο τελευταίο ειδικά πιστέψτε με μιας και έχω φίλο κολλητό που έχει το service εδώ στο νησί όλων των γνωστών εταιριών (Bosch, Dewalt, Makita Metabo AEG κτλ).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Καλημέρα. Όμως κρίνοντας με τα σημερινά δεδομένα εγώ προσωπικά πέραν των δρακαποκατσάβιδων δεν δηλώνω φαν των εργαλείων μπαταρίας, και προτιμώ τα ρεύματος, (σέγες, δισκοπρίονα φαλτσοπρίονα πιστολέτα) μιας και αφενός τα θεωρώ:
1) ακριβά
2) ενεργοβόρα (........ και πάντα αυτή η άτιμη η μπαταρία σε αφήνει πάνω στα φόρτε της δουλείας ή εκεί που δεν το περιμένεις!!!!)
3) βαριά σε σημείο δυσχρηστίας
4) ασύγκριτα σε απόδοση δύναμης έναντι των ρεύματος. Άσε δε που ορισμένα δεν μπορούν με τίποτα να φτάσουν την απόδοση τους. Π.χ υπάρχει πιστολέτο ή σκαπτικό SDS MAX; ΌΧΙ
5) πιο επιρρεπή σε φθορές ως επί το πλείστο έναντι των ρεύματος, σε σημείο που ορισμένες φορές δεν αξίζει η επισκευή τους. Στο τελευταίο ειδικά πιστέψτε με μιας και έχω φίλο κολλητό που έχει το service εδώ στο νησί όλων των γνωστών εταιριών (Bosch, Dewalt, Makita Metabo AEG κτλ).

Καλημέρα
+1 Συμφωνώ απόλυτα σέ όλα.

Eχμ... Bulle... 3 καρφωτικα πηρα bulle και τα 3 βαρια βαρια χρονο αντεξαν...πηρα ενα prebena και βρηκα την υγεια μου... Παρομοιως με ενα αναδευτηρα που πηρε ο αδερφος μου. Στον χρονο πανω τσαφ... Εγω προσωπικα δεν θα ξανα αγορασω bulle...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Παχυμετρο, ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΟ , αξιοπιστο, που κοιταμε; Εχω ενα ηλεκτρονικο απτο λιντλ κ ειναι για τα πανυγηρια.. προτημω αναλογικο, σε λογικη τιμη!! :-)