Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Ναι! Εγω δηλωνω απο εδω το μεγαλο σετ της bosch που εχει ο Γιαννης

Μιχάλη, το σκέφτομαι λίγο...
Ίσως προτιμήσω το πιο μικρό μέγεθος με τα λιγότερα τρυπάνια που υπάρχει και Ελλάδα στα ίδια λεφτά.

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6645

Σκέφτομαι οτι τα μικρά νούμερα ουσιαστικά δεν χρειάζονται κι επιπλέον έχεις κέρδος την προέκταση που θεωρώ πιο χρήσιμη.

Σκεφτομαι να τα χρησιμοποιησω με impact driver. Ειναι hex. Tα μικρα νουμερα δεν τα εχω και ειναι και λιγο σπανια.
Η προεκταση δεν νομιζω να ειναι πολυ χρησιμη. Ειναι που ειναι καπως ασταθης η διατρηση με τα τρυπανια φτερου, αν βαλεις και προεκταση....

Απο το εναμισυ δολλαριο που ειναι η συνολικη τιμη (προιον και μεταφορικα), ποσο λες να κοστιζουν τα μεταφορικα για Ελλαδα απο Κινα?

Πολυ λιγα, ειναι οικονομια κλιμακας. Οταν εχεις να στειλεις 100.000 δεματα τον μηνα (η την εβδομαδα) πληρωνεις σημαντικα λιγοτερα. Με τους μισθους που εχουν θα ελεγα οτι τους κοστιζει καπου 0,10 για καθε δεμα. Αλλα το νουμερο αυτο ειναι υποθεση δικια μου.
Δωρεαν δεν ειναι τιποτα. Το κοστος των μεταφορικων ειναι μεσα στην αξια του καθε προιοντος. Ειναι θεμα μαρκετινγκ το πως θα το επικοινωνησουν αυτο στους υποψηφιους αγοραστες.

Ναι, αλλα οταν σε ρωταει ο αλλος αν ειναι δωρεαν τα μεταφορικα τι του λες? "Οχι, δεν ειναι δωρεαν τα μεταφορικα -παρ'ολο που δεν σε χρεωνουν- διοτι ειναι μεσα στην αξια του προιοντος"? Θα τον μπερδεψεις :))

Ναι, αλλα οταν σε ρωταει ο αλλος αν ειναι δωρεαν τα μεταφορικα τι του λες? "Οχι, δεν ειναι δωρεαν τα μεταφορικα -παρ'ολο που δεν σε χρεωνουν- διοτι ειναι μεσα στην αξια του προιοντος"? Θα τον μπερδεψεις :))

Άστα τα μεταφορικά. Άλλαξες γράσσα στα μπλε bosch που έχεις ή ακόμα?

Άστα τα μεταφορικά. Άλλαξες γράσσα στα μπλε bosch που έχεις ή ακόμα?

χαχα, με ρεγουλα τα γρασσα μαστορα γιατι θα σου γλυστρισει κανα εργαλειο απο το χερι!

Κι αν υποψιαστω οτι εχεις δικιο που λες οτι η bosch δεν μου λεει στο manual να γρασσαρω τις μπλε σεγες , για να μου χαλασουν γρηγορα...μαυρο φιδι που τους εφαγε :))

Είναι όπως οι επίγειοι ψηφιακοί δέκτες που είναι μόνιμα σε standby και δεν τους κλείνουν ποτέ.... Αποτέλεσμα, όσοι έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό σκάνε σε 1,5 χρόνο και ο κοσμακης νομίζει ότι χάλασε ο δέκτης και δεν χρησιμοποιούν καν την εγγύηση....

Στο μικρό πάγκο της Wolfcraft υπάρχει τέτοιο μαχαίρι, αν και νομίζω οτι το αγοράζεις έξτρα.[/QUOTE]

Εσύ έχεις πάρει κάποιων από τους δύο,με ενδιαφέρει γιατί είναι η επόμενη αγορά που θέλω να κανω.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Προπληρωμενα/ενσωματωμενα μεταφορικα. Δωρα δεν κανει κανεις.

Έχω διαβάσει ότι η Κίνα επιδοτεί τις αποστολές δεμάτων από τα ηλεκτρονικά καταστήματα και γι' αυτό το λόγο προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά.
Άλλωστε, αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα είδη (κινητά, tablets κλπ) και από όλα τα καταστήματα και όχι μόνο από το συγκεκριμένο.

Η παραγγελία ενός πάγκου master cut 1500 της wolfcarft μόλις έγινε,ευχαριστώ πολύ τον Bakis k για την πολύτιμη βοήθεια του.

Γερμανική ποιότητα.

Γωνιακός τροχός Bosch μπλέ έκαψε μοτέρ για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά -με πολλά εφέ, καπνούς, πέσανε ασφάλειες κτλ-. Αυτά σε συνεχή λειτουργία 2 ωρών με γυαλόχαρτο και χωρίς ιδιαίτερο ζόρι. Γάντια και μάσκα της 3M δεν άφησαν τα σημάδια -μυρωδιά και θερμοκρασία- να γίνουν αντιληπτά. Την πρώτη το θεώρησε το service αστοχία υλικού.

Αντίστοιχα άλλος B&D, σκύλος μαύρος. Συνέχισε την δουλειά για άλλες δύο ώρες χωρίς καν να ζεσταθεί πάνω απ το φυσιολογικό.

Ακόμα το σκέφτομαι αν θα δώσω τα 33 ευρά για καινούργιο μοτέρ. Και να τον κάνω τι; Ανεμιστήρα;

Ψάχνω για Makita :operator:

Γερμανική ποιότητα.

Γωνιακός τροχός Bosch μπλέ έκαψε μοτέρ για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά -με πολλά εφέ, καπνούς, πέσανε ασφάλειες κτλ-. Αυτά σε συνεχή λειτουργία 2 ωρών με γυαλόχαρτο και χωρίς ιδιαίτερο ζόρι. Γάντια και μάσκα της 3M δεν άφησαν τα σημάδια -μυρωδιά και θερμοκρασία- να γίνουν αντιληπτά. Την πρώτη το θεώρησε το service αστοχία υλικού.

Αντίστοιχα άλλος B&D, σκύλος μαύρος. Συνέχισε την δουλειά για άλλες δύο ώρες χωρίς καν να ζεσταθεί πάνω απ το φυσιολογικό.

Ακόμα το σκέφτομαι αν θα δώσω τα 33 ευρά για καινούργιο μοτέρ. Και να τον κάνω τι; Ανεμιστήρα;

Πριν μια βδομαδα ημουν στο κεντρο βιδας και περιμενα στην σειρα,και ηταν καποιος μπροστα με ενα μπλε τροχο bosch στο χερι επιστροφη ,και ειπε στον πωλητη οτι οταν δουλευει ζεστενεται παρα πολυ ,καινουργιος τροχος ηταν.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Η παραγγελία ενός πάγκου master cut 1500 της wolfcarft μόλις έγινε,ευχαριστώ πολύ τον Bakis k για την πολύτιμη βοήθεια του.

Περιμένω τις κριτικές σου με ενδιαφέρον καθώς είμαι και εγώ ενδιαφερόμενος.Καλορίζικος!

DEWALT.

Απο την αλλη να πω ομως πως ενας 13-125 πρασσινος δικος μου εδω και 18 ετη ειναι σκυλος πρασσινος.
Αλλα αν επαιρνα τωρα θα αγοραζα DEWALT.

Επίσης πράσινος,10ετίας και δουλεμένος πολύ σκληρά και δεν έχει βγάλει κιχ.
Μπλε σχετικά πιο καινούργιους έχω πετάξει δύο.

Τι λετε ρε παιδια. Σοβαρα, εχουν βγει μπλε 📚bosch τοσο σκαρτοι, ποιο μεγεθος αναφερεςτε? και γω b&d δεκαετιας και βαλε πρασινο 115mm εχω και εχει τραβηξει τα πανδεινα. Και σκεφτομαι να τον αντικαταστησω με καποιο αλλο. Dewalt σκεφτομουν, αλλα αυτο που θελω εχει οσο ο 220mm μπλε bosch που πηρα...

Εσύ ειδικά δεν θάπρεπε να ρωτάς καν... :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εσύ ειδικά δεν θάπρεπε να ρωτάς καν... :ernaehrung004:

:grinning-smiley-043 +1000

Τι λετε ρε παιδια. Σοβαρα, εχουν βγει μπλε ο“šbosch τοσο σκαρτοι, ποιο μεγεθος αναφερεςτε? και γω b&d δεκαετιας και βαλε πρασινο 115mm εχω και εχει τραβηξει τα πανδεινα. Και σκεφτομαι να τον αντικαταστησω με καποιο αλλο. Dewalt σκεφτομουν, αλλα αυτο που θελω εχει οσο ο 220mm μπλε bosch που πηρα...

Αυτος παντος που ειδα μπροστα μου να τον επιστρεφει ηταν η 115 η 125 μπλε bosch