Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα
πράγματι αυτοί οι B&D οι μαύροι είναι σκυλιά...ο δικός μου, 115αρης τον έχω τουλάχιστον 20 χρόνια, δεν τον έχω συντηρήσει ποτέ, και πέρσυ το καλοκαίρι πέρασε τα πάνδεινα κόβωντας μασιφ σίδερα/κάγκελα τουλάχιστον για 5 ώρες καθημερινά μέχρι που άναβε, τότε τον σταματούσα και συνέχιζα με κάτι κινέζινα μπλε no name,για καμιά ώρα και μετά ξανά με τον B&D μέχρι που σουρούπωνε. Τα δύο κινέζινα στην όλη διαδικασία που κράτησε 5-6 μέρες κάηκαν όπως περιγράφει ο φίλος με πολλά εφέ....
Γερμανική ποιότητα.
Γωνιακός τροχός Bosch μπλέ έκαψε μοτέρ για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά -με πολλά εφέ, καπνούς, πέσανε ασφάλειες κτλ-. Αυτά σε συνεχή λειτουργία 2 ωρών με γυαλόχαρτο και χωρίς ιδιαίτερο ζόρι. Γάντια και μάσκα της 3M δεν άφησαν τα σημάδια -μυρωδιά και θερμοκρασία- να γίνουν αντιληπτά. Την πρώτη το θεώρησε το service αστοχία υλικού.
Αντίστοιχα άλλος B&D, σκύλος μαύρος. Συνέχισε την δουλειά για άλλες δύο ώρες χωρίς καν να ζεσταθεί πάνω απ το φυσιολογικό.
Ακόμα το σκέφτομαι αν θα δώσω τα 33 ευρά για καινούργιο μοτέρ. Και να τον κάνω τι; Ανεμιστήρα;
Ψάχνω για Makitaperator:
πράγματι αυτοί οι B&D οι μαύροι είναι σκυλιά...ο δικός μου, 115αρης τον έχω τουλάχιστον 20 χρόνια, δεν τον έχω συντηρήσει ποτέ, και πέρσυ το καλοκαίρι πέρασε τα πάνδεινα κόβωντας μασιφ σίδερα/κάγκελα τουλάχιστον για 5 ώρες καθημερινά μέχρι που άναβε, τότε τον σταματούσα και συνέχιζα με κάτι κινέζινα μπλε no name,για καμιά ώρα και μετά ξανά με τον B&D μέχρι που σουρούπωνε. Τα δύο κινέζινα στην όλη διαδικασία που κράτησε 5-6 μέρες κάηκαν όπως περιγράφει ο φίλος με πολλά εφέ....