Metallikas
AVClub Enthusiast
- 14 July 2015
- 952
δεν νομίζω οτι αλλάζει αυτό το εξάρτημα ανάλογα με την μάρκα...είναι ενα χιτώνιο από μισή ίντσα να μικραινει το κολετ σε 8 χιλιοστά
L-boxx copies...
appleκαι ξερο ψωμι!.....![]()
Μα και τα L-boxx είναι copies άλλων, απ'ότι ακούγεται. Μάλιστα υπήρξαν και αγωγές (από τη Festool αν θυμάμαι καλά, η οποία έχει τα systainers).
Πέραν αυτού, να λείπουν τα group buys κλπ. Δεν έχουμε φράγκο πια χαχαχα!
Ερωτησούλα στους έμπειρους...
Είναι η δεύτερη φορά που έχω να κόψω μια επιφάνεια σε μικρότερα κομμάτια (η αρχική επιφάνεια είναι περίπου μισό τετραγωνικό και 1.5 cm πάχος). Όσες φορές έχω χρησιμοποιήσει τη σέγα για να κόψω δοκάρια, σανιδάκια κλπ, σχεδόν ποτέ δεν είχα θέμα. Όσες φορές όμως έχω προσπαθήσει να κόψω σε ευθεία μισό με ένα μέτρο η κοπή είναι μεθυσμένη κάνοντας κούρμπες. Προφανώς δεν έχω πλήρως σταθερό χέρι. Τελικά το φέρνω σχετικά ίσιο με το παλμικό πολυεργαλείο κόβοντας κομματάκι κομματάκι ότι εξέχει και μετά το περνάω με το τριβείο και το αποτέλεσμα γίνεται αποδεκτό. Τα ερωτήματά μου:
1. Φταίει το χέρι μου ή έτσι και αλλιώς είναι too much να θέλω να κάνω κοπή μήκους ενός μέτρου με σέγα και θα έπρεπε να έχω δισκοπρίονο;
2. Σε επιφάνειες από νοβοπαν ή MDF μπορώ να περάσω την πλάγια όψη με πλάνη αντί να κάθομαι με το τριβείο ή υπάρχει θέμα γιατί δεν είναι ουσιαστικά συμπαγές ξύλο;
Ευχαριστώ!
Πάρε ένα δισκοπρίονο ρε Ζορζ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.