Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Να και κατι που δεν ειχα ξαναδει... http://nemopowertools.com/en/
UWCT003.png

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δεν νομιζω να γινονται ακομα αγορες απ εξω,...δυστηχως!

Εγώ έχω κάνει αγορά από έξω με προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς, από banggood - 27,16$, πριν από 15 μέρες και τώρα είναι καθοδόν προς Ελλάδα ...
Τα μικρά ποσά ανάλογα την Τράπεζα και την μέρα δεν τα ψάχνουν πάντοτε εάν πληρούν τους όρους των CC και συχνά πυκνά τα αφήνουν ...

Κι εγώ σήμερα δοκίμασα με προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς από ebay.co.uk για αντίστοιχο ποσό (22 ) μέσω Paypal και δεν πέρασε...

Εγώ το είπα ότι προσπάθησα να αγοράσω μέσω paypal από *ελληνικό* κατάστημα στην Κρήτη, και δεν πέρασε; :flipout:

Μα και αυτά τα κουτιά της Bosch, πόσο δυσεύρετα είναι πια;;

Από Ελλάδα αγόρασα πολλά πράγματα με Paypal.
Από εξωτερικό με τα γνωστά κολπάκια και χωρίς μέχρι τώρα έχω πάρει 5 κινητά με συνολική αξία περίπου 630 ευρώ, ποδηλατικά είδη αξίας κοντά στα 400 ευρώ, εργαλεία κοντά στα 100 ευρώ και διάφορα μπιχλιμπίδια κοντά στα 200 ευρώ.

Πρόσφατα βρήκα και τρόπο να μην πληρώνω και το έξτρα κόστος του 3.5 % για φόρτωμα του balance (εφαρμόζεται σε όλα σχεδόν τα ιντερνετικά καταστήματα αλλά όχι στο ebay).

Να ενημερώσω βέβαια ότι μπόρεσα και έστειλα 180 ευρώ σε Γερμανικό site κανονικά και με τον νόμο... Αλλά μέχρι εκεί με άφησε...

Εγώ έχω κάνει δυο αγορές από ebay.de και μια από banggood με paypal δίχως πρόβλημα, με χρέωση κανονικά στις πιστωτικές της Alpha που έχω στο paypal.

Εγώ πιστεύω πως είναι ψιλό λαχείο αν και άκουσα πως δεν επιτρέπεται αγορά ένδυσης και υποδυσης.
Αγόρασα το LVLP κανονικά με 55 ευρώ και μια μεμβράνη για το κινητό 3 ευρώ δε με άφησε η καρτών την πληρώσω.

Από banggood 2 παραγγελίες μου περίπου 45 κάθε μία πέρασαν κανονικά τέλη Σεπτέμβρη με χρεωστική Mastercard (Eurobank)

Πας να πληρώσεις με paypal κανονικά αλλά αντί να εισάγεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου, πατάς από κάτω την επιλογή για δημιουργία ντε και καλά νέου paypal η πληρωμη με paypal μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περνάς τα στοιχεία (αληθινά ή ψεύτικα ότι αγαπάς) σου μαζί με αυτά της κάρτας, πατάς οκ και η πληρωμή περνάει κανονικά.
Πληρώνεις πάλι με paypal απλά σαν guest χρήστης... ;-)
Χρέωση φυσικά μηδενική και με επιλογή για ισοτιμία που την καθορίζει η τράπεζα.

Πας να πληρώσεις με paypal κανονικά αλλά αντί να εισάγεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου, πατάς από κάτω την επιλογή για δημιουργία ντε και καλά νέου paypal η πληρωμη με paypal μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περνάς τα στοιχεία (αληθινά ή ψεύτικα ότι αγαπάς) σου μαζί με αυτά της κάρτας, πατάς οκ και η πληρωμή περνάει κανονικά.
Πληρώνεις πάλι με paypal απλά σαν guest χρήστης... ;-)
Χρέωση φυσικά μηδενική και με επιλογή για ισοτιμία που την καθορίζει η τράπεζα.

πάω να το δοκιμάσω :p