αμα πας στην φθηνη , δεν κανεις και εναν κυκλωνικο καδο? Καποιος εχει ηδη δειξει την κατασκευη εδω
Εγω παντως το καλοκαιρι εκοψα με το router mdf στην αυλη και οι γειτονες εβριζαν για δυο εβδομαδες για την κοκκινη σκονη στα μπαλκονια τους....
Κυριακο γιατι ΔΕΝ εχουν δυναμη...αυτη που ποσταρα ειναι ενα απλος καδος (χωρις μοτερ) με φιλτρο για να συγκρατει την λεπτη σκονη τα ροκανιδια πεφτουν στον κουβα...το ποση δυναμη αναροφησης εχεις, εχει να κανει κατα κυριο λογο με την δυναμη της σκουπας που χρησιμοποιεις...Η πλουσιοτερη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παιδια αν δεν κανω τραγικο λαθος οι σκουπες σταχτης δεν ενδυκνυωνται καθως δεν εχουν δυναμη αποροφησης.
Επειδη ρουφανε σταχτη δεν εχουν δυναμη γιατι δεν την χρειαζονται.
Η πλουσιοτερη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παιδια αν δεν κανω τραγικο λαθος οι σκουπες σταχτης δεν ενδυκνυωνται καθως δεν εχουν δυναμη αποροφησης.
Επειδη ρουφανε σταχτη δεν εχουν δυναμη γιατι δεν την χρειαζονται.
Κατα την γνωμη μου αν καποιος θελει να επενδυσει σε ενα σωστο συστημα θα παρει με 200 ευρω αυτο στην σελιδα 18 του φυλλαδιου του Νικολαου.
http://www.nikolaoutools.gr/userfiles/files/Φθινόπωρο low 2015_ok1.pdf
Συλλέκτης σκόνης
HD12/DC12
• Ισχύς 550Watt
• Ροή αέρα 1150m3
/h
• Χωρητικότητα 75lt
• Σωλήνας 2m
Κυριακο γιατι ΔΕΝ εχουν δυναμη...αυτη που ποσταρα ειναι ενα απλος καδος (χωρις μοτερ) με φιλτρο για να συγκρατει την λεπτη σκονη τα ροκανιδια πεφτουν στον κουβα...το ποση δυναμη αναροφησης εχεις, εχει να κανει κατα κυριο λογο με την δυναμη της σκουπας που χρησιμοποιεις...
Κυριακο πολυ ενδιαφερον φυλλαδιο.Τα εργαλεια της Kawasaki τι λενε ρε παιδια;Μου γυαλισε το 18v δραπανο με τις 2 μπαταριες στα 99..
Φίλε sakisap αυτές που βλέπεις στο YouTube έχουν κυκλωνικο σύστημα πιο πριν . Αν πάρεις μια noname όπως λες και χωρίς σακούλα σου δίνω ελάχιστο χρόνο ζωής μέχρι να καεί.
Θέλεις μεγάλο κάδο και πιο επαγγελματική για πριονιδι-ροκανιδι . Με ενα πλανισμα ενός 4μετρου δοκαριου πχ 2-3 χιλιοστα θα εχει γεμίσει .
Μην μιλήσουμε για την "πουδρα" απο τα τριβεια , βουλωνουν τα φίλτρα απο τις συμβατικές και ειδικά noname για πλάκα..
Κυριακο πολυ ενδιαφερον φυλλαδιο.Τα εργαλεια της Kawasaki τι λενε ρε παιδια;Μου γυαλισε το 18v δραπανο με τις 2 μπαταριες στα 99..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.