Eυχαριστώ Βαγγέλη καί Νεκτάριε γιά τίς απαντήσεις.
ΗAF_K
Μήπως ψάχνεις συρταριέρες ? εννοώ τό παρακάτω
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=3930
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=3929
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=3931
http://www.e-shop.gr/ergaleia-thike...3%C1%CB%C5%C9%CF%C8%C7%CA%C5%D3&filter-7533=1
Η μήπως λές τα παρακάτω σκαφάκια ? αυτά τά αγοράζεις η σέτ η ένα-ένα ανάλογα τό πόσα χρειάζεσαι,καί τά συρταρώνεις τό ένα πάνω στό άλλο
http://www.e-shop.gr/ergaleia-thike...3%C1%CB%C5%C9%CF%C8%C7%CA%C5%D3&filter-7530=1
Μιχάλη σέ ευχαριστούμε γιά τήν ενημέρωση,θέλω νά κάνω μερικές ερωτήσεις στά τρυπάνια φτερού γιατί δέν έχω χρησιμοποιήση ποτέ.
1) Στό GSB Bosch π.χ βλέπω ότι γράφει διάμετρος τρυπήματος ξύλου μέχρι 19 mm αυτό σημαίνει ότι τρυπάνι φτερού πάνω από 19 mm δέν μπορεί νά ανοίξει τρύπα ? . Εχω το δραπανοκατσάβιδο 12 volt blackndeker μέ μόλις 11 Nm ροπή καί γράφει μέγιστη διάμετρο γιά ξύλο 25 mm
2) α)Τομέας Aσφαλούς χρήσης. Μπορούμε με το δραπανοκατσάβιδο στό ένα χέρι,καί νά κρατάμε τό κομάτι ξύλου μέ τό αλλο ? η μόλις μπεί μέσα τό πλατύ κομμάτι του φτερού θα μας γυρίσει ολο το ξύλο σβούρα ? καί καλο θα ειναι παντα μέ τρυπάνι φτερού να χρησιμοποιούμε σφιγκτήρες ?
β) Τό ίδιο ισχύει μέ το δράπανο ρεύματος πάνω σέ βάση εκεί υπάρχει μια μικρη μέγγενη,αλλα άν τό κομμάτι ξύλου είναι μεγαλύτερο,μπορούμε νά κατεβάζουμε το δράπανο μέ το ενα χερι και με το αλλο να κρατάμε τό ξύλο η καί εκεί μόλις μπει το πλατύ κομμάτι τού φτερού θά μάς έρθει σβούρα τό ξύλο μέ κίνδυνο νά μάς χτυπήση και θέλει σφιγκτήρες ? Βέβαια οι δυνάμεις ενος τρυπανιού φτερού 12 mm μέ ενός 32 mm είναι μεγαλύτερες στό μεγάλο μέγεθος (εδώ χρειάζομαι λίγο ανάλυση).
3) Θέμα ταχύτητας δράπανου,τό επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο πού έχω έχει max 700 στροφές,θά τά καταφέρει μέ τά φτερού η θέλουν πάνω απο 1000 στροφές π.χ καί μεγαλύτερη ροπή από 11 Nm

Ετσι ακριβως Γιαννη!
Ασχετο, αλλα οι τεντες στο "εργαστηριο" σου ειναι ηλεκτρικες? γιατι δεν μπορω να φανταστω να τις ανεβοκατεβαζεις οποτε θες να φτιαξεις κατι.
Μιας και μαζεύονται τα υλικά για τον μπουφέ...
Θέλω να ρωτήσω...εχω Ξύλα οξιά 200χ25χ1,8εκ και 200χ20χ1,8 και θέλω να γίνουν μια ενιαία επιφάνεια 200χ45χ1,8εκ ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος να τα ενώσω...???
1. Φρεζοκαβαλιερα και μπισκότα κοστος 60 για μια einhel φρεζοκαβαλιερα μεςω ΝΕΤ και τα αντίστοιχα μπισκότα
2. Καβιλιες και το εργαλείακι της wolfcraft κοστος κανά 40 ανάλογα απο που θα το παρω...
3. Κρυφές βίδες πάλι εργαλείακι της wolfcraft κανά 35αρι συν βίδες...
Και οι τρεις λύσεις ειναι εντος μπατζετ μιας και το κοςτος του όλου πρότζεκτ τα δικαιολογεί...(οτι γλύτωσα απο την αδυναμία να βρω ξυλο καρυδιάς θα το παρω εργαλεία)...
Ποιο απο τα παραπανω θα με εξυπηρέτηση γενικότερα και στο μέλλον...
Όχι είναι απλές ... γιατί να τις ανεβοκατεβάζω όποτε φτιάχνω κάτι ?
ναι αυτο ειχα κατα νου οταν ελεγα για τετοιο ποσο. Η βαση της bosch ADV 82, που την βρισκεις στο ebay 50 δεν πρεπει να υπαρχει πια. Μετα εχω δει για festool πανω απο 200 ... Απλα της Bosch κανει και για της πλανες της πρασινης σειρας, τα festool για πλανη των 600 ...
![]()
![]()
Σκεφτηκα οτι τις κατεβαζεις μονο οταν εχεις μαστροδουλεια. Αν τις εχεις μονιμα κατω, παω πασο!:FSGSFGS4:
Θέλω να ρωτήσω...εχω Ξύλα οξιά 200χ25χ1,8εκ και 200χ20χ1,8 και θέλω να γίνουν μια ενιαία επιφάνεια 200χ45χ1,8εκ ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος να τα ενώσω...???
1. Φρεζοκαβαλιερα και μπισκότα κοστος 60 για μια einhel φρεζοκαβαλιερα μεςω ΝΕΤ και τα αντίστοιχα μπισκότα
2. Καβιλιες και το εργαλείακι της wolfcraft κοστος κανά 40 ανάλογα απο που θα το παρω...
Και οι τρεις λύσεις ειναι εντος μπατζετ μιας και το κοςτος του όλου πρότζεκτ τα δικαιολογεί...(οτι γλύτωσα απο την αδυναμία να βρω ξυλο καρυδιάς θα το παρω εργαλεία)...
Τι είναι η "βερίνα";
Πάντα στερέωμα το ξύλο στην επιφάνεια εργασίας!!! Πότε το χέρι δίπλα στο τρυπάνι.
Μιλάω εκ πείρας.
Τρυπάνι έσπασε και χάθηκε στον αντιχειρα μου ευτυχώς χωρίς να πειράζει κόκαλο.
Ποια η γνώμη σας για το stanley s150 (ανιχνευτής καλωδίων)? στα 10ευρώ..? τσαμπα τα λεφτά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.