Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Αυτά τα βρίσκω και εγώ. Αλλά, αν εξαιρέσεις τις διαστάσεις, το πρώτο είναι καλύτερο και το βρίσκω πιό φτηνό!
Γι'αυτό και η ερώτηση εξ αρχής.

Οι (εξαιρετικα) μικρες διαστασεις, το (εξαιρετικα) ελαχιστο βαρος για 18βολτο, το (παρα πολυ) χρησιμο led μπροστα και το γεγονος οτι ειναι νεοτερο μοντελο, δικαιολογουν ΑΠΟΛΥΤΑ την διαφορα τιμης.
Φυσικα και τα δυο μοντελα παιρνουν ιδιες μπαταριες.

Το σχεδον μισο κιλο διαφορα στο βαρος ειναι ολα τα λεφτα. Η διαφορα στην ροπη ειναι εντελως ασημαντη μπροστα στα παραπανω αβανταζ του νεωτερου μοντελου.

Ευχαριστώ μαστροΜιχάλη!....ναί μεν είναι επαγγελματικό εργαλείο, και ως τέτοιο το αγοράζω, αλλά δεν θα το χρησιμοποιώ κάθε μέρα γιά 5-8 ώρες ώστε να με νοιάζει το βάρος, ούτε η δουλειά μου απαιτέι φωτισμό και μικρές διαστάσεις!....αντιθέτως πολύ συχνά απαιτεί μεγάλες ροπές!

Ψάχνω ποτηροτρυπανο για να ανοίξω τρύπα σε τζαμί 1cm ενυδρείου. Κοιταγα στο Praktiker της Wolfcraft και είχε 45 !!! σε φ52.
Κάπου άλλου οικονομικότερο έχετε να προτείνεται;

Ψάχνω ποτηροτρυπανο για να ανοίξω τρύπα σε τζαμί 1cm ενυδρείου. Κοιταγα στο Praktiker της Wolfcraft και είχε 45 !!! σε φ52.

Τρυπημα σε γυαλι ειναι πολυ ζορικο, θελει τροπο, μεγαλη προσοχη, οχι φουλ στροφες και νερο κατα την κοπη.

https://www.toolstore.gr/ποτηροκορώ...νασ-c-365_455.html?cPath=365_455#.Vly9TeIyKUk

να το εκανε τζαμας;

Και ειδικά σε φ52!
Δύσκολο εγχείρημα.
Και επιβάλλεται κολωνατο δραπανο για εμένα.

Και εγώ το φοβάμαι, αλλά το ενυδρείο δεν μεταφέρεται..
Ποιος τζαμας να έρθει για και τρύπα. ;

Και εγώ το φοβάμαι, αλλά το ενυδρείο δεν μεταφέρεται..
Ποιος τζαμας να έρθει για και τρύπα. ;

Εψαξα και σου βρηκα αυτο. Δεν χρειαζεται κανενας τζαμας. Προσοχη θελει μονο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλημερα. Που μπορω να βρω απο Ελλαδα τετοια μεγγενη;
81B-fIIIm0L._SL1500_.jpg

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά μου μοιζει με μέγγενη κολώνα του δραπανου. Αν ψάξεις στο google με αυτούς τους όρους, ίσως βρεις αυτό πο θέλεις.

Δυστηχως μονο απο εξω μιας και στην ελλαδα δεν πολυχρησιμοποιειτε απο επαγγελματιες...
η ξυλουργικη στην Ελλαδα εχει σχεδον πεθανει

Εχει στο amazon σιγουρα. Ακομη και μεταχειρισμενη δεν με νοιαζει απο το stock τους. Βρισκω αυτην που εβαλα 17 , αλλα λογο βαρους παει στα 31 μετα μεταφορικα.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εχει στο amazon σιγουρα. Ακομη και μεταχειρισμενη δεν με νοιαζει απο το stock τους. Βρισκω αυτην που εβαλα 17 , αλλα λογο βαρους παει στα 31 μετα μεταφορικα.

φτοιάξε μόνος σου να την χαρείς
https://www.youtube.com/watch?v=VmX7OR-5OcA

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

η δικιά μου

Attachments

• IMG_20150310_184725_1.jpg
    IMG_20150310_184725_1.jpg
    58.2 KB · Views: 259