Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Μιχαλη,πανευκολη προσβαση εχω,ο κολλητος μου τα πουλαει,τα φραγκα δεν εχω..Και εχει ο φουστης ολη τη σειρα στο μαγαζι...
Bosch GDS 18 V-LI HT, 650Nm
Bosch GDS 18 V-EC 250, 250Nm
Makita BTW450RFE, 440Nm
Makita BTW251RFE, 230Nm
Milwaukee C18 IW0, 250Nm
Milwaukee HD18 HIW 402F, 610Nm
DeWalt DCF889N, 418Nm
Dewalt 18V XR, 540Nm
DEWALT DCF899HN 18V XR, 950Nm
...
...
...
Μιχαλη,πανευκολη προσβαση εχω,ο κολλητος μου τα πουλαει,τα φραγκα δεν εχω..Και εχει ο φουστης ολη τη σειρα στο μαγαζι...
Κατσε βρε Γιαννη, αυτα ειναι δεν ειναι impact drivers, ειναι impact wrenches -μπουλονοκλειδα, χαιρω πολυ!!))
Καλο το μπος αλλα απλησιαστο αυτες τις εποχες
ειμαι εξω θα στο στειλω το βραδυ με πμ
Με αφορμη την προσφορα του e-shop εχεις κανεις αυτον τον τροχο να μου πει εντυπωσεις???
http://www.dewalt.gr/powertools/productdetails/catno/D28136/
![]()
Δηλαδη απο που μπορουμε να παρουμε καποια 12βολτα?
Ναι εγώ. Ποιοτικά φτιαγμένος τροχός, όμως έχει ένα άσημο κουσούρι: όταν πας να τον δουλέψεις μα χαμηλές στροφές και ζοριστεί λίιιγο παραπάνω μπαίνει το σύστημα αυτοπροστασίας, και αντιμπλοκαρίσματος και στον σταματά. Ειδικά για εργασίες λείανσης με πέλμα σε ξύλο και χαμηλές στροφές καταντάει σπαστικό το συνεχόμενο σταμάτα ξεκίνα που σου κάνει λόγο αυξημένης πρόσφυσης. Τέλος αν και 125mm θέλει λόγο πάχους του κυρίου σώματος - για εμένα - τουλάχιστον που δεν έχω ιδιαίτερα μεγάλη παλάμη, δύο χέρια. Δεν τον εμπιστεύομαι να τον δουλέψω με το ένα επ' ουδενί και λόγο βάρους... Για δουλείες που απαιτείται το ένα χέρι με κλειστά τα μάτια χρησιμοποιώ τον MAKITA GA4530, απίστευτα βολικός και εύχρηστος (.....ok αν και είναι 115mm).
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4082#sxetizomena
Μαγεια Ευγενιε....
Ακουσες τι ειπε για τα WERA?
Ευχαριστω πολυ για την μεταφορά της εμπειρίας σου!!!!
Το σύστημα συμπλεκτη του είναι καλό ? Έχει εμπλακει ποτέ σε εσένα σε κοπές?
Λέει ότι τα πλαστικά που έχουν διπλο-καλουπωθεί (όπως οι χιερολαβές στα κατσαβίδια) εμφανίζουν πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου, και ότι το υλικό που χρησιμοποιεί η μάρκα στα κατσαβίδια αποσυντίθεται με την πάροδο του χρόνου, εκπαίμποντας ένα οξύ που περιέχεται επίσης στον "εμετό". Οπότε για αυτό όταν έχεις πολλά κατσαβίδια σε συρτάρι, μυρίζει ανάλογα. Επίσης το έξυνε με το νύχι και έφευγε.
Σλ ευχαριςτώ ρε Τζώρτζ, αλλα μπερδεύτηκα μ´ αυτό που έγραψε ο Κυριάκος. Τα wera ή τα Wiha το κάνουν αυτο;
Οποτε? το γυρναμε σε... Facom?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.