Παιδια υπαρχει καποια προταση για οικονομικη φρεζοκαβιλιερα;
Δεν εχω αποψη για το συγκεκριμενο ειδος εργαλειου, αλλα οικονομικο φαινεται τουτο το einhell
Παιδια υπαρχει καποια προταση για οικονομικη φρεζοκαβιλιερα;
χεχε Ηλια, με 3 μπαταριουλες και εναν ταχυφορτιστη μπορεις να δουλευεις ολη μερα (κυριολεκτικα)!
Για το κοστος δεν εχω σοβαρο αντιλογο παρα μονο οτι ειναι μια απο τις σημαντικες παραμετρους οταν κανεις επιλογη καποιου εργαλειου μαζι με το βαρος, φορητοτητα, μεγεθος, ισχυς, εργονομια,γουστου κλπ.
Καλα Μιχαλη με 20 μπαταρίες είμαι καλυμμένος για δισκοπριονο , φαλτσοπριονο , δραπανο , βιδωλογο , πλάνη ...χαχαχα..
Το να εκτοξευσεις το κόστος για "ερασιτεχνικά" εργαλεία στο κόστος "επαγγελματικών" και βάλε για να κανεις μια ερασιτεχνική ή DIY εργασία δεν με βρίσκει και τόσο υποστηρικτή . Μάλλον το αντίθετο , οσο το δυνατον "ερασιτεχνικό" κόστος σε αξιόπιστα εργαλεια (επαγγελματικά ή μη) για "επαγγελματικό" αποτέλεσμα .
Thanks Mike!Πως ονομαζεται αραγε το συγκεκριμμενο εργαλειο στην Αγγλικη;
Συμφωνουμε απολυτα οτι διαφωνουμε πληρως :ernaehrung004:
για το τρίτο στα 169mm θα αντιπρότεινα αυτό https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8102#texnika , η ακόμη και το μικρότερό του mactek.
αν θυμάμαι καλά , η ερώτηση ήταν ως προς το μέγεθος , και όχι ως προς τα specs
Φτάνει φτάνει.
Ειδικά για τα 7,5.
Είναι πράγματι καρφωτικο, και δουλεύει με πυρίτιδα. (πρόσεξε τα καψούλια, είναι αρκετά ισχυρά). Η hilti νομίζω ότι βγάζει και σήμερα τέτοιο εργαλείο.το παρακατω βρεθηκε σε σημερινη ανασκαφη :smile:
ειμαι σιγουρος οτι επροκειτο για εργαλειο... αλλα τι εργαλειο?? μπορει να αναγνωρισει καποιος τι ειναι?
απο το μοντελο που γραφει το γοογλαρα και βγαζει (powder Actuated Piston Drive Nail Gun) αλλα παλι δε καταλαβαινω τι ειναι
![]()
![]()
![]()
φυσικά και μπορείς, κόβεις από την μία μεριά μέχρι τα 5 εκ που κόβει, το γυρνάς το κάτω πάνω και κόβεις (με προσοχή) τα υπόλοιπα 2,5 εκ που είναι άκοπα, θέλει προσοχή να πετύχεις ακριβώς το ίδιο σημείο κοπής.Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
Κυριακο τελικα με ενα φαλτσοπριονο που κοβει 5 χ 11 cm ,σιγουρα θα μπορω να κοψω δοκαρακι 7,5 χ 7,5 αν το γυρισω απλα απο την αλλη μερια ? η θα πρεπει να κανω την πατεντα του diresta ? (και ποια ειναι αυτη η πατεντα να δω υπαρχει καποιο βιντεο ?)
Υπαρχουν 2 τυποι. Προτιμησε αυτον με το μοιρογνωμονιο στο πλαι,
http://www.skroutz.gr/c/1032/frezes.html?keyphrase=φρεζοκαβιλιερα&from=autocomplete
το παρακατω βρεθηκε σε σημερινη ανασκαφη :smile:
ειμαι σιγουρος οτι επροκειτο για εργαλειο... αλλα τι εργαλειο?? μπορει να αναγνωρισει καποιος τι ειναι?
απο το μοντελο που γραφει το γοογλαρα και βγαζει (powder Actuated Piston Drive Nail Gun) αλλα παλι δε καταλαβαινω τι ειναι
![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστω Παναγιωτη.Εχει δουλεψει κανενας απο εσας τετοιο πραγμα κυριοι;
Πω πω τι μου θυμισες τωρα..Το 78 που χτιζαμε το σπιτι μας οντας 6 χρονων,θυμαμαι που ετρεχα να κρυφτω απο το φοβο μου τη μερα που τοποθετουσαν τη μεγαλη σιδηροπορτα της αυτης με δαυτο..Να το προσεχεις σαν τα ματια σου,κυριολεκτικα και μεταφορικα..Να εισαι καλα για τις αναμνησεις που μου εφερες..
Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
Κυριακο τελικα με ενα φαλτσοπριονο που κοβει 5 χ 11 cm ,σιγουρα θα μπορω να κοψω δοκαρακι 7,5 χ 7,5 αν το γυρισω απλα απο την αλλη μερια ? η θα πρεπει να κανω την πατεντα του diresta ? (και ποια ειναι αυτη η πατεντα να δω υπαρχει καποιο βιντεο ?)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.