Χαχαχαχα!
Να δεις την Παρασκευη τι θα επικρατησει.....
Αυτο τι ειναι για να βαζει πριτσινια στον Τιτανικο?
Η μπαταρια δεν γραφει νομιζω, τα εργαλειο ομως γραφουν lxt. Στα 18v εχει 3-4 και 5 ah.Έχω 3 των 4 Ah.
Ψέματα, καμία δεν έχω... Τώρα τις κοιλταξα αλλά δεν γράφουν LXT επάνω. Μπορεί και να μην είναι;
![]()

Δεν ειναι για ρούτερ βρε ούτε για απλά δράπανα ειναι. Κοντύλι ειναι για φρεζοδράπανα, cnc ή όπως λένε οι Αγγλοι Milling machine. Ακόμα και τη διάμετρο του στελέχους να δεις που φτάνει τα 15mm σε βγάζει εκτός στο θέμα τσοκ του ρουτερ που σε αυτά που έχουμε παίζουμε συνήθως στα 8mm.
Αν μπει στο ρούτερ θα κόψει ξύλο ναι απλά η δουλειά του είναι το μέταλλο. Για τα ξύλα βγάζουν φρέζες για χελιδονοουρές αντίστοιχες.
Ειναι κάτι σα τα τρυπάνια κοβαλτίου. Τρυπάνε μέταλλο τρυπάνε και ξύλο, αλλά η κύρια δουλειά είναι το πρώτο.![]()
Εντάξει, βάζω που και που καμια φωτογραφία να χαρεί ο Κυριάκος, τι να κάνω, του έχω αδυναμία.![]()
Η μπαταρια δεν γραφει νομιζω....
Λοιπον ελληνα reviewer, η μπαταρια η 4αρα μπαινει σε ολα τα εργΛεια σου? βασικα ειναι ολα star? γιατι εχω εργαλεια non star και απο οτι διαβαζω στο διαδικτυο δεν μπορω να χρησιμοποιησω αλλη μπαταρια παρα μονο αυτες των 3ah.
Του Κυριάκου ή του ρούτερ;
Του router βέβαια...![]()
Δηλαδη αν καταλαβα καλα εβαλες μπαταρια αστερατη σε εργαλειο μή αστερατο?
Και μπηκε κανονικα καθως καινδουλεψε καλα?
Σε διαβάζω δυο μέρες τώρα και οφείλω να ομολογήσω πως οι γνώσεις σου είναι πραγματικά εντυπωσιακές για γυναίκα..... Για να ακριβολογώ έχω μείνει έκπληκτος και ομολογώ πως δεν έχω ξανασυναντήσει περίπτωση όμοια με την δική σου και πίστεψέ με έχω δει πολλά στην "σύντομη" ζωή μου. Στο παραπάνω μήνυμα σου όμως κάνεις κάποιο λάθος το οποίο δεν το περίμενα από εσένα: Ποτέ κοβαλτίου τρυπάνι σε ξύλο. ΠΟΤΕ. ΟΚ μπορεί να κάνεις την δουλεία σου, όμως τελειώνοντας την να ξέρεις πως το τρυπάνι δε θα είναι ξανα το ίδιο γιατί το στίφη το ξύλο... (κρίμα δεν είναι; άσε που κοστίζουν και ακριβά...)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.