Ναι αλλα δεν εχει bit με το ρουλεμάν απο πανω. Η Bosch εχει ενα τέτοιο bit στα επαγγελματικά της και κανει πανω απο 50 μονο του...Με 20 αγοράζεις όλη τη κασετίνα της Bosch των 6 mm.
Ναι αλλα δεν εχει bit με το ρουλεμάν απο πανω. Η Bosch εχει ενα τέτοιο bit στα επαγγελματικά της και κανει πανω απο 50 μονο του...
οταν φτιάχνεις το μπράτσο ενός οργάνου , για να κανω τη ζωή μου πιο εύκολη, σε επιτραπέζιο ρουτερ με τέτοιο bit και την ταστιέρα στις σωστές διαστάσεις , τριμαρεις το ξύλο του μπρατσου πρόσωπο με την ταστιέρα . Στο επιτραπέζιο ρουτερ το ρουλεμάν θα ειναι στην κατω πλευρά ακουμπώντας την ταστιέρα και το bit θα τρώει απο πανω το ξύλο του μπρατσου που περισσεύει . Ανάποδα δεν γίνεται γιατι το καραουλο ( κεφαλι του μπρατσου με τα κλειδιά ) ειναι υπό γωνία απο την άλλη πλευρά.Δεν είχα πρισέξει οτι το ρουλεμάν είναι απο πάνω. Τι θα φτιάξεις μ´ αυτό;
Μπηκα στο luthier που ειχαμε κανει μια τετοια συζητηση και εκει χρησιμοποιουσε ενας κατασκευαστης ( ο BOULIS13 ) αυτο το bosch collet με το parkside.Αυτό λέω. Θα σου έστελνα το δικό μου αλλά αλλαξα ρουτερ και πήρα άλλο χιτωνιο για μισή ίντσα και έχασα κάπου Αυτό που είχα για το παλιό που ήταν 8
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Γενικά αυτά με το ρουλεμάν πάνω χρησιοποιουνται με πατρόν (template). Και συνήθως η για όργανα η για επισκευές
Και εγώ θα ήθελα ένα τέτοιο αλλά θα προτιμούσα ρεύματος. Το keo της Bosch αξίζει; Πόσο παχύ κλαδί κόβει; Πόσο κρατά η μπαταρία;
Σωστός ο toasted,αυτού τού τύπου εργαλεία είναι καλύτερα μέ ρεύμα γιατί καταναλώνουν ισχύ
Εχω σέ ηλεκτρικό καί μπορώ νά πώ ότι κόβει εύκολα κορμό 20 cm,ειδικά για κλάδεμα που ειναι η δουλεια του,κάνει την δουλειά απόλαυση.Απο το έδαφος κόβεις μεχρι και τα 4 μετρα.
Αυτο θα το ηθελα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.