Καλημερα,καλο μηνα!Aγορασα σημερα την σεγα της einhell την TC-SS 405 E,απο internetικο μαγαζι,γυριζω σπιτι να την δοκιμασω,ξεπακεταρω,συνδεω ρευμα,τσιμπαω μια σανιδα να δω πως κοβει,παταω το Ι και ξεκιναει ωραια λεω δεν κανει πολυ θορυβο,δνε εχει πολλους κραδασμους (δεν την εχω βιδωσει ακομα,ουτε εχω βαλει τα λαστιχακια απο κατω),παω να γυρισω τις στροφες,και παιρνω τον ρυθμιστη στο χερι...σπασμενος!!Με αποτελεσμα μετα απο τηλεφωνα να το παω αυριο στην εταιρια να μου το κρατησουν μεχρι την Παρασκευη για να το φτιαξουν!!Αμα δεν σε θελει...
Νομίζω ότι με βάση την νομοθεσία, ο,τιδήποτε βλάβη/ζημιά/ελάττωμα βγάλει ένα προϊόν μέσα στις πρώτες 7 ημέρες χρήσης η εταιρεία οφείλει να το αντικαταστήσει και όχι να το επισκευάσει.
Bασικα αυτο σκεφτηκα και εγω,να μην το παω στην εταιρια αλλα στο μαγαζι που το πηρα και να απαιτησω να μου το αλλαξουν!
Ο νόμος είναι ο 2251/94 (περί προστασίας καταναλωτή) και μια γνωστή μου που είχε πάρει τηλεόραση από γνωστή αλυσίδα ηλεκτιρκών, της βγήκε ελαττωματική και αφού την παίδεψαν μερικές ημέρες, μόλις τους ανέφερε το νόμο και επέμεινε, της είπαν απλά να πάει σε ένα από τα μαγαζιά τους και να πάρει μια καινούρια (τζάμπα). Δες εδώ: http://www.capital.gr/story/1436966 και εδώ: http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm
Κι αλλο ακυρο..
από τους δύο δίσκους που έβαλες ο δεύτερος, ο πιο ακριβώς, είναι ΗΜ δηλαδή hard metal, που αυτό σημαίνει ότι κάνει ελάχιστα πιο "βρώμικες" κοπές αλλά με το πλεονέκτημα ότι κρατάει 5 φορές περισσότερο από τον πρώτο.....αλλά αφού καλύφτηκες από τον φτηνό όλα καλά !
αλήθεια, πως καταλαβαίνουμε ότι ένας δίσκος σε οποιοδήποτε δισκοπρίονο σταθερό ή μη, χρειάζεται αλλαγή?
πως χαλάει ένας δίσκος δηλαδή?
και εάν είναι θέμα του πόσο καλά κόβουν τα δόντια του, αυτά δεν τροχίζονται?
Φίλε Δημήτρη πλάκα πλάκα δεν βάζεις στην υπογραφή σου "Μπλακερντεράκιας" ή το logo της B&D όπως ο Κυριάκος την Dewalt.... xaxaxa!
Φίλε Παναγιώτη εσύ τό logo τής Skil καί εγώ της B&D,γιά νά ισορροπούν τά εργαλεία :ernaehrung004:
Για τον εκκινητη της B&D που λεγατε,τον βρηκα εδω στο χωριο στα 132 ..Μολις μπορω θα τον χτυπησω.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Παιδια εχω την εξης ερωτηση:Ποιοι ειναι οι ουσιαστικοι λογοι για να προτιμησει καποιος το dremel 4000 εναντι του 3000 περα απο τον ευκαμπτο αξονα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.