Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δεν αναψερομαι σε αυτη την αναδιπλουμενη Παναγιωτη, αλλα στην αλλη που εφερε νομιζω περσυ πρωτη φορα και ειναι αυτη,
η απο κατω. Η πανω ειναι zarges τριμετρη, για λογους συγκρισης.

image hosting sites

ωραία παιδιά μάλλον θα περιμένω να φέρει το λιντλ,για να τσιμπήσω την τριπλή. σαν διπλή ειναι σταθερή Νεκτάριε?
Να πω την αληθεια η palbest που εβλεπα μου φαινεται καλυτερη,απο την φωτο τουλαχιστον.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Από Amazon.com πουλιέται χώρια και στέλνεται Ελλάδα ...

Στο search παντως δε βγαζει τιποτα...

ωραία παιδιά μάλλον θα περιμένω να φέρει το λιντλ,για να τσιμπήσω την τριπλή. σαν διπλή ειναι σταθερή Νεκτάριε?
Να πω την αληθεια η palbest που εβλεπα μου φαινεται καλυτερη,απο την φωτο τουλαχιστον.

Μια χαρα ειναι. Αλλα ειμαι γυρω στα 70kg.
Σε (πολλα) περισσοτερα στο φουλ ανοιγμα νομιζω θ ειναι αισθητη η "αδυναμια" της για πολλα βαρη.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μια χαρα ειναι. Αλλα ειμαι γυρω στα 70kg.
Σε (πολλα) περισσοτερα στο φουλ ανοιγμα νομιζω θ ειναι αισθητη η "αδυναμια" της για πολλα βαρη.

70? Αααα εισαι τσακναριδας και συ... δε ειν για μας τους μπαμπατσικους... και γω κοιταω για σκαλιτσα..αλλα θελω κατι τετοιο -
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7456
αλλα να αντεχει...

αυτήν την σπαστή σκάλα του lidl την είχα πάρει πριν από καμιά 15τία από τα praktiker, σηκώνει 150 κιλά (όπως και οι περισσότερες σκάλες), και την έχω δοκιμάσει σε κάθε τρόπο ανοίγματος και κιλών φορτίου, μετά από 15 χρόνια έξω στο κήπο, δεν έχει πάθει τίποτα εκτός που πριν 3 χρόνια σάπισαν τα πλαστικά παπουτσάκια της (και ακόμη δεν έχω πάρει άλλα).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και

Αα αλλος κωδικος...

Αλλη ερωτηση... Ψαχνω σφυρακι 100-200gr , με μαγνητικη μυτη, για καρφακια μικρουλια.. Εχετε δει σε κανα online store? δε βρισκω κατι...

Εμ το χω δοκιμασει... Δε βασταει... Ξεκολαει ο μαγνητης με τον κραδασμο...
Το θελω για καθημερινη χρηση,...

Ναι αμε.. Ξεκολαε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σφυρι καπλαμα; Τι ειν τουτο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

70? Αααα εισαι τσακναριδας και συ... δε ειν για μας τους μπαμπατσικους... και γω κοιταω για σκαλιτσα..αλλα θελω κατι τετοιο -
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7456
αλλα να αντεχει...

sifi βρισκόμαστε πάλι :smash: κι'εγω σαν τον Νεκταριο ελαφρύς ειμαι κάτω απο 70 κιλά.αυτή που έβαλες ξεφεύγει απο τις τιμές που λέμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

sifi βρισκόμαστε πάλι :smash: κι'εγω σαν τον Νεκταριο ελαφρύς ειμαι κάτω απο 70 κιλά.αυτή που έβαλες ξεφεύγει απο τις τιμές που λέμε.
Οντως πανακριβη η ρημαδα.. Αλλα την κοτσαρεις την ρουφιανα για πλακα στο πορτμπαγκαζ και πας για το μερεμετι τσακ πατ...
Ο κολητος μου εχει την μονη κ ειναι φοβερο εργαλο...

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Κοιτα κι'εγω το αυτοκινητο σκεφτομαι,εαν ριξω τα πισω καθισματα στο 1,70 καλα ειναι.και μονη γινετε πανω απο 3+ μετρα

Α σε μενα δε γινεται.. Εχω sub, ενυσχητες, καλωδιωσεις...