Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μαστόρια, γιά 1 σετ forstner και 1 σετ φτερού που να είναι VFM ή και λίγο προς το money, τι έχετε να προτείνετε?

Δες και αυτό που κάποιοι το πήραν σε παλιά Ομαδική ...

Bosch 2608587010 10 - 32 mm Self-Cut Speed Set (13-Piece)

10, 12, 13, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 25, 28, 30, 32 MM

Bosch 2608587010 10 - 32 mm Self-Cut Speed Set.jpg

Καλοριζικο Μπαμπη. Εχω ενα παρομοιο μεταβλητο τρυπανι το οποιο δουλευει καλα. Βλεπε τρυπα σε πορτα στο φοντο (για να περασει εξαερισμος).

13645880483_a4a78e1f58_c.jpg

Μιχάλη, αυτό ακριβώς έχω κι εγώ πάνω από 25 χρόνια. Η χρήση του όμως είναι λίγο διαφορετική, είναι για διαμπερείς τρύπες.
Εμένα μου έλυσε τα χέρια στην τοποθέτηση οργάνων στις πολεστερικές κονσόλες των φιυσκωτών που είχα κατά καιρούς.
Το έχω ακόμα εννιείται...

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Παράγγειλα σήμερα ένα μεταβλητού ανοίγματος της Benman στα 15 περίπου, με άνοιγμα από 15 έως 45, νομίζω, χιλιοςτά. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, δεν έχω ξαναδιυλέψει κάτι τέτοιο, θα το δοκιμάσω και θα σας πώ.

74663.jpg

Είχα βρει και εγώ κάτι τέτοιο σε τοπικό χρωματοπωλείο αλλά ήταν Made in Germany και βαρέως τύπου, αν δεν κάνω λάθος τόσο μου το έδινε και το αμέλησα.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μας το έκανες μία μινι ανάλυση, Μπάμπη!

καλησπέρα
μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ένα καλό πάγκο για router?
μεχρι πόσα λεφτά?

250-300 περίπου

250-300 περίπου

Τοτε φίλε μου θα σου πρότεινα να δεις τον wolfcraft 1500 με το έξτρα εξάρτημα για το ρουτερ. Στα λεφτά αυτα θα κινηθείς και εχεις επιπλέον κέρδος, πάγκο εργασίας με μεγγενη, τραπέζι σεγας, τραπέζι παγκοπρίονου και εξαιρετικό πάγκο εργασίας.

Ακριβώς αυτο. Το εχω γι αυτο και στο προτείνω και λόγω του ποσού που διαθέτεις. Δεν απάντησα παρά μονο οταν ανέφερες ποσό. Ειναι πολύ καλή κατασκευή, βαρύ και το χρησιμοποιώ σαν παγκοπριονο και πάγκο εργασίας. Το ρουτερ ακόμα δεν το εχω κουμπώσει απο κάτω, αλλά σύντομα θα γινει κι αυτο. Θέλεις όμως και το αξεσουάρ (φράχτη) για το ρουτερ.
https://www.toolstore.gr/wolfcraft-...00-master-1500-2000-p-10164.html#.Vwqd9EbTWrU

Δες τα στο toolstore.gr

Last edited:
εάν πας στην λύση που λέει ο τζουτζης θα χρειαστείς και το οδηγό
http://toolshouse.gr/εργαλεια/βιομη...ασίας/wolfcraft-6901000-οδηγός-φρεζαρίσματος/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αλλιώς πας σε κάτι σαν το
http://www.amazon.com/gp/product/B0...de=as2&tag=bestsaw-20&linkId=UGCYXY6YAJ7ZSR2U
ή το
http://www.amazon.com/gp/product/B0...de=as2&tag=bestsaw-20&linkId=LHNDO6KCU5UOR6BP

http://ahsaws.com/bosch-ra1171-vs-bosch-ra1181-review/

σχεδόν στα μισά λεφτά που λες

Παράγγειλα σήμερα ένα μεταβλητού ανοίγματος της Benman στα 15 περίπου, με άνοιγμα από 15 έως 45, νομίζω, χιλιοςτά. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, δεν έχω ξαναδιυλέψει κάτι τέτοιο, θα το δοκιμάσω και θα σας πώ.

74663.jpg

θα κανεις δουλεια ειναι καλο απλα αμα σου φευγει αλλαξε την βιδα με μπολωνι εξαγωνο στην κεφαλη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοριζικο Μπαμπη. Εχω ενα παρομοιο μεταβλητο τρυπανι το οποιο δουλευει καλα. Βλεπε τρυπα σε πορτα στο φοντο (για να περασει εξαερισμος).

13645880483_a4a78e1f58_c.jpg

το οποιο ειναι ομως εξαιρετικα επικυνδυνο,μαλακωνει αμα κοψεις αρκετα κοματια και στραβωνουν τα κοπτικα ακρα,τωρα τα βγαζουν με βιντια στα ακρα

Το μονο πραγματικα επικινδυνο με αυτο το εξαρτημα ειναι να μην σου φυγει το τρυπανι απο τα χερια οταν σκαλωσει. Γιαυτο πρεπει να ειναι εντελως καθετο εκει που κοβεις και να κρατας το δραπανο (παρα πολυ) γερα.

Τα κοπτικα στα ακρα στραβωνουν στα φτηνα κινεζικα. Το παραπανω το εχω απο τον πατερα μου που το ειχε αγορασει εδω και πανω απο 30 χρονια!

Το μονο πραγματικα επικινδυνο με αυτο το εξαρτημα ειναι να μην σου φυγει το τρυπανι απο τα χερια οταν σκαλωσει. Γιαυτο πρεπει να ειναι εντελως καθετο εκει που κοβεις και να κρατας το δραπανο (παρα πολυ) γερα.

Τα κοπτικα στα ακρα στραβωνουν στα φτηνα κινεζικα. Το παραπανω το εχω απο τον πατερα μου που το ειχε αγορασει εδω και πανω απο 30 χρονια!

εννοειται οτι το δραπανο το δουλευεις σε βαση πανω, με το χερι θα φυγει αμα ανοιξεις μεγαλη οπη ,επισης επειδη δουλευει στην αργη ταχυτητα η ροπη σε συνδιασμο με την πιεση που ασκεις οπου και αν κοβεις το κανει να θελει προσοχη

Kαλημερα,εχω ενα dremelοειδες της black and decker,το RT550,και αποτι φαινεται χρειαζεται καρβουνακια,βεβαια γαι τον κωδικο αυτο δεν εχω βρει κατι στην B&D ξερετε που μπορω να απευθυνθω?Και προς βορεια προαστια καλυτερα!Ευχαριστω!

Καλησπέρα!
Ψάχνω σύστημα βαφής και δεν ξέρω τι να πάρω. Οι προϋποθέσεις είναι: λίγα λεφτά , αρκετά οικονομικό αλλά να μου κάνει και την δουλειά.
Για αυτό είμαι μετάξι τα προϊόντα της BOSCH (PFS 3000-2, 5000 E και 105 Ε) και ενα κλασικό σύστημα βαφής: κομπρεσέρ αέρος ηλεκτρικό και πιστόλι βαφής με μπεκ 1.2, 1.5, 2.0 και ενα 2.5mm.
Τι λέτε; Να πάω με BOSCH; Φοβάμαι επειδή είναι όλα πλαστικά. Και θα βρώ ανταλλακτικά μετά;

Το χρειάζομαι για να βάψω έπιπλα, μπορεί και κανένα προφυλακτήρα αυτοκινήτου και πολλά άλλα. Για αυτό και θα πάρω μπεκ σε μικρό και μεγαλο μέγεθος (1,2-2,5).