Μπαταρίας μόνο ένα parksideΦίλε Κομνηνε τι άλλα εργαλεία μπαταρίας έχεις?
http://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/SID-716E5404-E9B6F852/lsp/hs.xsl/product.html?id=19758296
Μπαταρίας μόνο ένα parksideΦίλε Κομνηνε τι άλλα εργαλεία μπαταρίας έχεις?
Nα το κοιταξεις αλλα προσεκτικα. Δες αν πραγματικα εχεις αναγκη απο την μεγαλυτερη ισχυ αλλα και τον σαφως μεγαλυτερο ογκο και βαρος ενος 18βολτου.
Αν παντρευτεις μια 18βολτη σειρα, πχ DeWalt τα εργαλεια (αν θες να επεκτεινεις τη σειρα) και οι μπαταριες ειναι σαφως ακριβωτερες απο μια 10βολτη σειρα.
Παντως για νορμαλ ερασιτεχνικη χρηση το ισχυρο 10βολτο bosch ειναι ιδανικο. Γενικα η δεκαβολτη σειρα της μπλε bosch ειναι αριστη.
Και ρεύματος ?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σε δραπανα πάντα.
Εγώ με το 10βολτο μπλε της Bosch (GSR 10.8), ανοίγω τρύπες με τρυπάνι φτερού 40 mm σε σκληρά ξύλα.
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και ειδικά αν το συνδυάσεις με το μπλε κρουστικό κατσαβίδι.
Σύνολο κοντά στα 200 ευρώ με 2 μπαταρίες, φορτιστή και L-boxx από werkzeugalarm.de.
Το απλό ή το brushless?...γιατί εγώ έχω το απλό και με 30mm φτερού σε osb δεν πάει βήμα!. Μπορεί να παίζει ρόλο και ποιό φτερού δουλεύει κανείς, βέβαια.
Εγώ με το 10βολτο μπλε της Bosch (GSR 10.8), ανοίγω τρύπες με τρυπάνι φτερού 40 mm σε σκληρά ξύλα.
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και ειδικά αν το συνδυάσεις με το μπλε κρουστικό κατσαβίδι.
Σύνολο κοντά στα 200 ευρώ με 2 μπαταρίες, φορτιστή και L-boxx από werkzeugalarm.de.
Σωστα.
Αυτα τα τρυπανια θελουν κιλα ροπης.
Φιλε Κομνηνε εφοσον εχεις το πρασσινο κρουστικο για πιο βαρια τρυπημετα προχωρησε σε 10αρια με πιο καλο το σετ που προτεινει ο Νικος απο πανω.
GSB (κρουστικό) και GDR (παλμικό)
Τι ακριβώς έχει 200 ; 1 GSB + 1GSR + 2 Μπαταρίες;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Γιάννης!
Ο Νίκος-> n_olympios;
Άρα αυτό που είπα παραπάνω; 1 GSB etc;
Με ενδιαφέρει κάποιο Lbox της Bosch γιά να βάλω αυτά.
Αυτα τα δυο χωρανε στο μικρο l boxx 102 http://www.amazon.de/Bosch-L-BOXX-1...ie=UTF8&qid=1463755371&sr=1-1&keywords=l+boxx
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.