Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Υπο γωνια δεν βλεπω να κοβει.

Ούτε το αντίστοιχο μπλέ Bosch κόβει υπό γωνία, αυτά είναι μετάλου.
Μη σε παραπλανεί ο Κυριάκος που ποστάρει ξυλοπρίονα... :silly:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Κι εγώ για δίσκο το κόβω...
Άντε να διύμε γιατί καιρό ζαχαρώνω ένα μπαταριλας για μέταλο κι ελχω καταλήξει(?) σ´ αυτό το κουκλί.

ναι..μυριζουν περιεργα οταν ζεσταινονται, ειδικα οταν ειναι καινουργιες :motz:

Την είχαμε συζητήσει όταν την είχα βρει αυτή την καναρινι κορδέλα και εγώ θεωρώ πως θα είναι καλή ευκαιρία αν την δει κανείς από κοντά και διαπιστωθεί ότι είναι σε καλή κατάσταση!

Καπου καπως καποτε ειχε συζητηθει και αγορασθει απο καποιους ζευγαρι γυαλιων εργασιας εφαρμοστα. Της 3m ή husqvarna, δεν θυμαμαι.
Μπορει καποιος να βοηθησει με λινκ ή αναφορα?
Θελω να αγορασω ενα ζευγαρι.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καπου καπως καποτε ειχε συζητηθει και αγορασθει απο καποιους ζευγαρι γυαλιων εργασιας εφαρμοστα. Της 3m ή husqvarna, δεν θυμαμαι.
Μπορει καποιος να βοηθησει με λινκ ή αναφορα?
Θελω να αγορασω ενα ζευγαρι.

Έχω ένα τελευταίο στα 15 ευρώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Με τα review, ποια εβγαινε πρωτη?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Husqvarna?

10 εννοεις... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Με τα review, ποια εβγαινε πρωτη?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Husqvarna?

10 εννοεις... -bye-

Ναι αν βγάλεις το τάλιρο που σου χρωστάω ναι! :)

Πριν πεταξω ενα χαλασμενο CD player, ειπα να κρατησω καποια εξαρτηματακια αλλα κυριως την λαμαρινα του που μπορει να χρησιμευσει σε καποιο προτζεκτακι. Την τεμαχισω λοιπον με την βοηθεια του 10βολτου λαμαρινοψαλιδου το οποιο την εκοψε τοσο ευκολα οσο ενα κοινο ψαλιδι κοβει ενα κομματι χαρτι -κυριολεκτω!

Η λαμαρινα ειχε παχος 1μμ. Το ψαλιδακι ειναι το Bosch GSC 10.8v

27519436862_01996605be_b.jpg

Μιχάλη, η κορδελίτσα της Proxxon σιγά-σιγά κάνει απόσβεση.
Με λίγο προσοχή και λίγο παραπάνω υπομονή ξεπερνάει τον εαυτό της (5 cm).
Εδώ, εκτελώντας σήμερα το πρωί μια απ´ της απανωτές παραγγελίες που πλακώσανε, έκοψα καδρονάκι 6 cm σχετικά άνετα. Σουηδικό βέβαια, είναι μαλακό ξύλο αλλά δεν είναι και μπάλσα.
Θέλει βελβαια λίγο προσοχή, μην την πιέζεις γιατί η κοπή, πολύ πιθανόν, να μην είναι απόλυτα κατακόρυφη.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    151.5 KB · Views: 340
  • image.jpg
    image.jpg
    132.1 KB · Views: 340
Κάνε απόσβεση μπαμπη γιατί εγω μπαίνω μέσα με το κεφαλι

Γιατί το λές; Εννοείς οτι δεν τη χρησιμοποιείς;
Γιατί κι εγώ που τη χρησιμοποιώ, δεν φτάνει που μπαίνω μέσα, κουράζομαι κι απο πάνω... :flipout:
Κι αν θες να το δούμε και καθαρά οικονομικά, εκτός απ´ το κόστος των εργαλείων, ξύλα χρώματα βερνίκια γυαλόχαρτα κλπ κοστίζουν κάμποσα κι αυτά.
Προχθές πήγα να ρίξω μια ματιά σ´ ένα εξειδικευμένο μαγαζί που πουλάει υλικά για αγιογραφίες και νά κάτι βερνικάκια να κάτι γομμαλάκες να κάτι πινελάκια... πάει το 60-άρι...
Τι να κάνεις όμως;
Μερικές φορές η ικανοποίηση που νοιώθεις βλέπωντας τα πρόσωπα των ανθρώπων που αγαπάς όταν τους χαρίζεις κάτι που τους αρέσει και το θέλουν είναι ανεκτίμητη!

Μπραβο βρε Μπαμπη. Παντως με οποιαδηποτε σεγα δεν θα μπορουσες να κοψεις αυτα τα παχη.
Για την χαρα και την απολαυση που λες, οντως ειναι ανεκτιμητη. Οπως και η μικρη και ελαφρια κορδελιτσα:))