Εννοώ χειρός και όσο το δυνατόν ελαφρύτερο.
Αναλογα τι διαμετρους τρυπες θες να κανεις. Αν θες μεχρι 6μμ, τοτε το Μακιτα ειναι μια χαρα εχει και ρυθμιζομενες στροφες.
Διαφορετικα, οποιο επωνυμο τρυπανι κανει αρκει να εχει ρυθμιζομενες στροφες που στα μεγαλα διαμετρηματα θες λιγες στροφες. Υπαρχουν πινακες για στροφες.
Απο και και περα τον πιο σημαντικο ρολο τον παιζει το bit. Το τρυπανι πρεπει να ειναι ειδικα για μεταλλο (ΗSS κοβαλτιου κλπ.) και να χρησιμοποιειται λιπανση για την θερμοκρασια που ανεβαζει το τρυπημα.
Ευχαριστώ.
Από ότι κατάλαβα το μυστικό είναι ρύθμιση στροφών - λίπανση - τρυπάνια HSS .
Ευχαριστώ.
Από ότι κατάλαβα το μυστικό είναι ρύθμιση στροφών - λίπανση - τρυπάνια HSS .
Καλέμια μήκους 250μμ για sds είναι χρηστικά ή να πάω σε 400 μμ?
Καλησπερες. Μετα απο αρκετες αποτυχιες, μεζοβεζικες λυσεις και χαμενα ξυλα λογω κακων κοπων, εχω ξαναρχισει να σκεφτομαι την αγορα ενος παγκοπριονου.
Το προβλημα μου ειναι ο χωρος. Δεν εχω δυνατοτητα να το στησω καπου μονιμα και η αποθηκευση μπορει να γινει μονο σε ραφι ντεξιον μαζι με ολα τα αλλα εργαλεια. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχω προχωρησει ως τωρα σε αγορα.
Απο την αλλη προκειται για εργαλειο που "πρεπει" να εχει εναν ογκο και κυριως εμβαδον. Επισης ειναι βασικο να εχει καλη επιφανεια και ακομα καλυτερο φρακτη, απολυτως παραλληλο με τον δισκο. Ολα αυτα δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να συνδυαστουν. Εστω μια μικρη αλλα σωστη επιφανεια και ενας σωστος φρακτης... Εχετε καμια ιδεα;
Κατι sheepah και einhell μικρα που εχουν ο ντετσικας και τα πρακτικερ τα εχει δοκιμασει κανεις; Δε μου γεμιζουν το ματι, αλλα αμα χωρανε στο ραφι και δουλευουν σωστα, μηπως τελικα ειναι λυση;
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.