Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλή η Ryobi Μιχάλη αλλά στην Ελλάδα είναι υπερτιμημένη και προσωπικά δεν θα έπαιρνα δισκοπρίονο της.
Πάρε το Bosch που είναι σταθερή αξία αφού ούτως η άλλως οι τιμές τους είναι πολύ κοντά.

Eβγαλε η Milwaukee νεες μπαταριες για τα 12 βολτα εργαλεια της με εντυπωσιακοτες χωρητικοτητες. 3μΑ για το μικρο μεγεθος και 6μΑ για το μεγαλο μεγεθος!!!

Milwaukee-M12-3Ah-and-6Ah-Battery-Packs.jpg

Ελπιζω να ακολουθησει αμεσα η bosch και οι αλλες εταιρειες, καθως η τεχνογνωσια των μπαταριων ανηκει σε τριτους (samsung/lg/panasonic) και οχι στις εταιρειες εργαλειων.

φαντάσου πόσο θα κρατάνε αυτές !!
εδώ η ταπεινή 1.5 του parkside βίδωσε καμιά 150 βίδες 7αρες και 8αρες με το παλμικό και μετά τελείωσε.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

φαντάσου πόσο θα κρατάνε αυτές !!
εδώ η ταπεινή 1.5 του parkside βίδωσε καμιά 150 βίδες 7αρες και 8αρες με το παλμικό και μετά τελείωσε.

Eτσι ακριβως. Αν το parkside ειχε επανω 3αρα μπαταρια θα δουλευε ακριβως τον διπλο χρονο!!

Παντως ταπεινη δεν ειναι η μπαταρια του parkside. Θυμαμαι οτι ειχα ανοιξει μια παλαιοτερα και τα στοιχεια της ηταν samsung.

Αν είναι όντως 3μΑ και 6μΑ, είναι εντυπωσιακά μικρές οι χωρητικότητες Μιχάλη! ;)

Αν είναι όντως 3μΑ και 6μΑ, είναι εντυπωσιακά μικρές οι χωρητικότητες Μιχάλη! ;)

χαχα, εχεις δικιο, η μεγαλη σιγουρια και η μεγαλη χαρα της νεας χωρητηκοτητας φαινεται οτι με ξεμυαλισε !!!

Γραψε λοιπον 3 και 6 Αμπερωρια :))

Χαχαχαα.....άχαρο ξε άχαρο, νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω...και με μιά γρήγορη ψακτική είδα ότι υπάρχουν δίσκοι 140mm.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και θα'χω και σκούπα γιά τη σέγα μου!

🙉🙉🙉🙉🙉🙉

Κοιταξτε να χειτε τι προβλημα εχω τωρα...
Εχω ενα μικρο βαλιτσακι για τα υδραυλικα μου εργαλεια, κοφτες καβουρες κλπ και λιγα αξεσουαρ. Αυτο ειναι ψευτικο ομως και ολο ανοιγει.
Επισης εχω δυο τρια κουβαδακια με εξαρτηματα και αλλα ποιο χοντρα εργαλεια,οπως φλογιστρο.
Θελω λοιπον ενα βαλιτσακι να βαλω τα εργαλεια και ολα τα υπολοιπα, χωρια αλλα και μαζι.
Να μπορω να τα παιρνω ξεχωριστα, αλλα να μπορω να τα τακτοποιω και μαζι. Το ιδανικο θα ηταν ενα σετ με l-boxx...προτιμω να τα πιω τα λεφτα τους σε μπυρες. :ernaehrung004:
Εχετε καμια ιδεα ή εικονα σχετικα? οι υδραυλικοι που εχω δει εχουν συνηθως μια μεγαλη μεταλλικη και πετανε μεσα οτι εχουν μαζι με κουβαδες για τα υπολοιπα :fahne90:.

Αντε το πολυ να εχουν και κανα ραφι στο αυτοκινητο. Εγω ομως ειμαι diyερας υδραυλικανθρωπος με εξεζητημενες απαιτησεις :smash:

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Eδω εισαι, για προχωρημενους DIY υδραυλικανθρωπους :)

Koυβας Μακιτα
s-l1000.jpg

Δεν θελω να μαθω τιμη...

Πάρε μια λίμπα μεγάλη και βάλτα μέσα. :chinese:

Λιμπα?

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δεν θελω να μαθω τιμη...

Λιμπα?

Αν λέμε το ίδιο εννοεί πλαστικό βαρέλι/δοχείο αυτά τα μπλε με το μαύρο καπάκι

Άμα σου φαίνονται ακριβά τα L-Boxx πάρε την μπλέ λίμπα την κόβεις στην μέση βάζεις και ένα χερούλι και βουαλά, L-Barrel

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δεν θελω να μαθω τιμη...

Kαμμια εικοσαρια ευρω κανει. Χωρις τον κουβα. Μονο το makita skin αγοραζεις και το βαζεις σε δικο σου κουβα.

Εχει και stanley που ειναι μια χαρα μαρκα.

https://www.amazon.co.uk/Stanley-ST...&keywords=stanley+fatmax+technicians+tool+bag
https://www.amazon.co.uk/Stanley-Fa...0_3?ie=UTF8&psc=1&refRID=57XXS63RGGWADHJ66JNV

Καποιες εχει το κεντρο βιδας σε καλες τιμες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Kαμμια εικοσαρια ευρω κανει. Χωρις τον κουβα. Μονο το makita skin αγοραζεις και το βαζεις σε δικο σου κουβα.

Εχει και stanley που ειναι μια χαρα μαρκα.

https://www.amazon.co.uk/Stanley-ST...&keywords=stanley+fatmax+technicians+tool+bag
https://www.amazon.co.uk/Stanley-Fa...0_3?ie=UTF8&psc=1&refRID=57XXS63RGGWADHJ66JNV

Καποιες εχει το κεντρο βιδας σε καλες τιμες.
Αυτη η στανλευ μοιαζει της φακομ...
Εχω μια στανλευ τσαντα, λες...

L-boxx Γιαννη και θηκες ξυλινες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Αυτη η στανλευ μοιαζει της φακομ...
Εχω μια στανλευ τσαντα, λες...

L-boxx Γιαννη και θηκες ξυλινες...

Εγώ έχω πάρει δυο LT-Boxx για χύμα εργαλεία ...

Sortimo_LT_Boxx.jpg