Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Παίδες δεν ξέρω ποιοι από εδω ασχολούνται με επισκευές κινητών και tablet, αλλά μια προσφορά ίσως τους βολέψει!

Jakemy JM-OP09 Glue-Melten Bag

1449545427539-P-3503968.jpg

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

αν δειτε εχει και αναβαθμισμενη εκδοση
http://www.banggood.com/Upgraded-Ve...r-Plier-Self-Adjusting-Crimper-p-1059859.html

αλλα σε ποιο σημειο πανε τα χρωματιστα κος?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλλη μια ερωτηση...αυτα τα διαφανη ειναι θερμοσυστελομενα?
http://www.banggood.com/10PCS-0_7cm...et-Connector-1_5-2_5mm-16-14AWG-p-963794.html

Τα cos πανε εκει που εχει τις χρωματιστες βολιτσες. Αλλα μην περιμενεις απλα λογο θεσης και ποιοτητας.

Τα ακροδεκτακια βαση εικονας και κατασκευης μοιαζουν για θερμοσυστελομενα, δεν το γραφει ομως.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλησπέρα εγω εχω το Dremel 4000 κάνει αυτό ;δηλ ποσό κάνει για αγορα σύνολο;

Στο βιντεο φαινεται οτι βαζει ενα dremel 4000 πανω στη βαση με ειδικο ανταπτορα λαιμου.
Παντως οταν προσπαθει να μετακινησει τη βαση προς τα αριστερα γυρνωντας το μοχλο, η βαση κινειται κυμματιστα, πανω κατω...
Δυο τινα συμβαινουν, ειτε αυτη η βαση ακριβειας ειναι για τα μπαζα ειτε ειναι εντελως αρυθμιστη. Η ρυθμιση τετοιας βασης δεν ειναι ευκολη υποθεση.

Επισης αμφιβαλλω αν εξασφαλιζεται η απολυτη καθετοτητα με οποιοδηποτε τρυπανι, με αυτους τους ανταπτορες.
Τελος, ο απλοικος μηχανισμος στερεωσης του αντικειμενου προς διατρηση/φρεζαρισμα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Νομίζω ότι τα έχει όλα μέσα.

Μαστόρια καλημέρα,

ξέρει κανείς τα BULLE της UNIMAC τι λένε;;
Θέλει ένας φίλος να πάρει δραπανοκατσάβιδο και παλμικό και είδαμε στον κατάλογο τα BULLE, brushless 4Ah μπαταρία, 18V, 249

Φυσικά εγώ του είπα για MAKITA ή DEWALT αλλα στο 200αρι της MAKITA είναι 10,8v..
Ποια είναι η άποψή σας;

Μαστόρια καλημέρα,

ξέρει κανείς τα BULLE της UNIMAC τι λένε;;
Θέλει ένας φίλος να πάρει δραπανοκατσάβιδο και παλμικό και είδαμε στον κατάλογο τα BULLE, brushless 4Ah μπαταρία, 18V, 249

Φυσικά εγώ του είπα για MAKITA ή DEWALT αλλα στο 200αρι της MAKITA είναι 10,8v..
Ποια είναι η άποψή σας;

Καθαρά Κινέζικα είναι Αντώνη,βαπτισμένα Bulle δέν τά έχω δουλέψει ποτέ,αλλά από τόν Κυριάκο πού έχει ένας φίλος του ένα Bulle πιστόλι θερμού αέρα καί τό δουλεύει επαγγελματικά είναι ευχαριστημένος από ότι θυμάμαι,καθώς καί ένας ηλεκτρολόγος ιχ πού ξέρω είδα νά έχει ένα δραπανοκατσάβιδο Bulle καί πού τόν ρώτησα τό είχε κανα χρόνο και ήταν αρκετά ευχαριστημένος γιά τά χρήματα του.

Τωρα οσο γιά τόν φίλο σου,ανάλογα άν τό θέλει γιά ερασιτεχνική η επαγγελματικη χρήση καί τό πόσα χρήματα διαθέτει,θά τό κρίνει ο ίδιος.

Καθαρά Κινέζικα είναι Αντώνη,βαπτισμένα Bulle δέν τά έχω δουλέψει ποτέ,αλλά από τόν Κυριάκο πού έχει ένας φίλος του ένα Bulle πιστόλι θερμού αέρα είναι ευχαριστημένος από ότι θυμάμαι,καθώς καί ένας ηλεκτρολόγος ιχ πού ξέρω είδα νά έχει ένα δραπανοκατσάβιδο Bulle καί πού τόν ρώτησα τό είχε κανα χρόνο και ήταν αρκετά ευχαριστημένος γιά τά χρήματα του.

Τωρα οσο γιά τόν φίλο σου,ανάλογα άν τό θέλει γιά ερασιτεχνική η επαγγελματικη χρήση καί τό πόσα χρήματα διαθέτει,θά τό κρίνει ο ίδιος.

Καλά εννοείται ότι την τελική απόφαση την έχει αυτός.
Απλά για τα ΜΑΚΙΤΑ και DEWALT γνωρίζουμε που έχουν γεννηθεί, οπότε ήθελα μια άποψη παραπάνω για να του δώσω ολοκληρωμένη πρόταση (δλδ να πάρει ΜΑΚΙΤΑ χεχε)

Ευχαριστώ.

Τα Bulle είναι βαφτισμένα από την UNIMAC η οποία δίνει 1 μόνο χρόνο εγγύηση στα κινέζικα δικά της προϊόντα, BOSTON, BULLE, EXPRESS κλπ.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Τα Bulle είναι βαφτισμένα από την UNIMAC η οποία δίνει 1 μόνο χρόνο εγγύηση στα κινέζικα δικά της προϊόντα, BOSTON, BULLE, EXPRESS κλπ.

Ετσι ακριβως.
Το οτι ειναι κινεζικα δεν ειναι τοσο σημαντικο, οσο ποσο ελεγχο εχει στην ποιοτητα η unimac η οποια και τα παραγγελει.
Τα κινεζικα φασον της unimac τεινουν να ειναι ακριβοτερα απο τα αντιστοιχα φασον αλλων εταιρειων. Ελπιζω αυτο να σημαινει οτι εχει κατι τις παραπανω σε προδιαγραφες και quality control.

Παντως η σεγα boston που πηρα, παροτι κινεζια σαν τις υπολοιπες, φαινεται οτι ειναι αξιολογη σεγα που ισως δικαιολογει το 30αρι ευρω παραπανω απο τις υπολοιπες φασονατες.

Μιχάλη φοβάμαι πως γενικώς η διαφορά στην τιμή πάει κατευθείαν σε μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους για τη Unimac. Μακάρι να κάνω λάθος.