Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σα να μου φαινεται οτι εκανες καλη και οικονομικη επιλογη με αυτο το B&D των 400W και συστημα HVLP (high volume low pressure).

Ευχαριστω πολυ τέλικα παρήγγειλα το B&D απο eshop 64.90 όσο και να έψαξα σε αυτή την τιμη δεν βρήκα κατι άλλο επώνυμο και με αυτα τα χαρακτηριστικά-πολλα θετικά reviews σας ευχαριστω όλους

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Έχω την BAS 260 Swift εδώ και ένα χρόνο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

https://www.amazon.de/gp/product/B01KFNJGQA/ref=pe_2395891_154104621_em_1p_3_ti

upload a picture

Καινουργια κορδελα απο τη metabo? ειναι η αντικαταστατης αυτου που κυκλοφοραει στη Ελλαδα και κοιταγαμε το καλοκαιρι?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ερωτηση για συμβατοτητα,
Λογικα αυτη η βαση λειανσης bosch
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5558#perigrafi

Κανει και για το skill μου,

hqdefault.jpg

Ετσι?

Ολο εκπληξεις εισαι Σαραντη:))

Μεχρι τι υψος σκληρου ξυλου κοβει με σχετικη ανεση -χωρις να ζοριζεται και να πηγαινεις σα χελωνα εννοω. Τα 6-7 εκατοστα τα εχει?
Κορδελεςανταλλακτικες βρισκεις ευκολα στην αγορα?

Στα σκληρά ξύλα πρέπει να πηγαίνεις αργά είναι η αλήθεια αλλά αυτό είναι σχετικό βέβαια γιατί αλλιώς μπορεί να θεωρώ εγώ το αργά και αλλιώς εσύ. Για έναν ερασιτέχνη όπως εγώ δεν με νοιάζει ο χρόνος...
Τα έχει αλλά εξαρτάται πάντα απο το ξύλο. Στο πεύκο το πάει άνετα αλλά στην ελιά θα πάς αρκετά πιο αργά.

Κορδέλες βρίσκεις. Υπάρχουν διάφορα τροχεία στην Αττική που σου φτιάχνουν ότι θές. Μία καλή κορδέλα ξεκινάει απο 40 euro περίπου.

Ολο εκπληξεις εισαι Σαραντη:))

Μεχρι τι υψος σκληρου ξυλου κοβει με σχετικη ανεση -χωρις να ζοριζεται και να πηγαινεις σα χελωνα εννοω. Τα 6-7 εκατοστα τα εχει?
Κορδελεςανταλλακτικες βρισκεις ευκολα στην αγορα?

Βελτιωσαν τον οδηγο με το πισω ρουλεμαν στην metabo 261 σε σχεση με την 260; Βλεπω ενα ακομη επιπλεον κουμπι. Φωτισμος; Εγω παντως θα εδινα 100 παραπανω για να παρω την Einhell/Scheppach με τα 740watt και τα 17cm υψος κοπης...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Έχω την BAS 260 Swift εδώ και ένα χρόνο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Σωπα βρε!
Αρχες του ετους/καλοκαιριου θελαμε αρκετοι να τη παρουμε και την αφησαμε λογω απερχομενου μοντελου και κατασκευαστικων ατελειων.
Για κανε ενα ρεβιου να τι δουμε.
Σιγουρα το καινουργιο μοντελο θα ειναι βελτιωμενο στα σημεια!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Προσωπικά τη θεωρούσα την πιο ακριβή τότε αλλά δεν έχω μετανοιώσει καθόλου για την αγορά της. Όλα πάνω της λειτουργούν άψογα. Σοβαρό μειονέκτημα το ότι δεν είχε ενσωματωμένο φωτισμό αλλά το έλυσα τοποθετώντας ένα πρόσθετο με LED.
To "τραπέζι" κοπής το θεωρώ πολύ ικανοποιητικό. Δεν θεωρώ ότι θα ήθελε μεγαλύτερο. Τα ράουλα σταθεροποίησης της κορδέλας είναι πολύ καλά αν και θεωρώ ότι παίρνουν ακόμα βελτίωση.
Πιστεύω απόλυτα οτι η νέα θα είναι σαφώς καλύτερη (άλλωστε Metabo είναι) αλλά εγώ δεν είχα την υπομονή να περιμένω 1 χρόνο...

Σωπα βρε!
Αρχες του ετους/καλοκαιριου θελαμε αρκετοι να τη παρουμε και την αφησαμε λογω απερχομενου μοντελου και κατασκευαστικων ατελειων.
Για κανε ενα ρεβιου να τι δουμε.
Σιγουρα το καινουργιο μοντελο θα ειναι βελτιωμενο στα σημεια!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Και μια φωτό της πάνω στη βάση που έφτιαξα:
Metabo BAS 260Swift.jpg

Ωραία και μερακλίδικη δουλειά φαίνεται, μπράβο !! βλέπω και ροδάκια, ελπίζω να έχει και φρένο μην το κυνηγάς δεξιά αριστερά έτσι ; :music-smiley-004:

Μπροστά κάτω (ίσα που φαίνεται στη φωτό) έχω βάλει ρυθμιζόμενα (καθ ύψος) λαστιχένια ποδαράκια (από KentroVidas) τα οποία ρυθμίζονται ανάλογα με την κλίση του εδάφους και σταθεροποιούνται για να μένει τελείως ακίνητη.
Επίσης τη βάση την έκανα φαρδύτερη για να έχει καλύτερη στήριξη. Από την άλλη πλευρά έχει χερούλι για τη μεταφορά και θήκη για το καλώδιο της.

Ωραία και μερακλίδικη δουλειά φαίνεται, μπράβο !! βλέπω και ροδάκια, ελπίζω να έχει και φρένο μην το κυνηγάς δεξιά αριστερά έτσι ; :music-smiley-004:

απ ότι κατάλαβα τα ωραία (κατασκευαστικά) δεν φαίνονται έτσι ;

Αλήθεια ο κάδος βολεύει ; εννοώ ανοίγει τόσο ώστε να μπορείς να ρίχνεις μέσα τα άχρηστα ; γιατί απ την εικόνα φαίνεται ότι θα βρίσκει στο πάνω μέρος.

Πλέον το έχω χωρίς καπάκι. Απλά εκεί το ξέχασα...
Βολεύει πολύ αφού ότι άχρηστο κομμάτι το στελνω κατευθείαν απο κάτω...

απ ότι κατάλαβα τα ωραία (κατασκευαστικά) δεν φαίνονται έτσι ;

Αλήθεια ο κάδος βολεύει ; εννοώ ανοίγει τόσο ώστε να μπορείς να ρίχνεις μέσα τα άχρηστα ; γιατί απ την εικόνα φαίνεται ότι θα βρίσκει στο πάνω μέρος.

Πλέον το έχω χωρίς καπάκι. Απλά εκεί το ξέχασα...
Βολεύει πολύ αφού ότι άχρηστο κομμάτι το στελνω κατευθείαν απο κάτω...

:ernaehrung004:

Εγω βλεπω ενα εργαστηριο με πλακακι και ιατρικου τυπου παραβαν. Το εργαστηρι σου πρεπει να εχει πολυ καλες προδιαγραφες!
:SFGSFGSF:

Εδω
Και μια φωτό της πάνω στη βάση που έφτιαξα:
View attachment 132219

Μία απλή αποθήκη είναι με dexion... Όσο για το ιατρικού τύπου παραβάν είναι απλά πατέντα με σωλήνες (βιδωμένες με ξύλινες βάσεις που έφτιαξα εγώ, πάνω στο dexion) και κουρτίνες μπάνιου που τις έφτιαξα με μαγνήτες για να "πιάνουν" πάνω στο dexion.
Την κατασκευή την έκανα για να μην πέφτει σκόνη πάνω στα πράγματα που είναι αποθηκευμένα εκεί.

Εγω βλεπω ενα εργαστηριο με πλακακι και ιατρικου τυπου παραβαν. Το εργαστηρι σου πρεπει να εχει πολυ καλες προδιαγραφες!
:SFGSFGSF:

Εδω