Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Παίδες, ξέρουμε αν υπάρχει ανταλλακτικό πλαστικό γιά τις μπαταρίες 10,8V της Bosch?...μου έχουν σπάσει τα κλιψάκια που την ασφαλίζουν στο εργαλείο από την 4άρα. Και είναι σχεδόν αδούλευτη!.....

Ψαχνεις κελυφος δηλαδη. Οχι, δυστυχως δεν υπαρχει. Aν ειναι μεσα στην εγγυηση υπαρχει πιθανοτητα να στην αλλαξουν καθως δεν εχει το προβλημα αυτη καθ'αυτη η μπαταρια αλλα μονο τα clips που εσπασαν.
Απο κει και περα μονο με πατεντα στηριξης. Μαλλον με αυτοκολλητα χριτσ χρατσ, εαν βολευει αναλογα το εργαλειο που την χρησιμοποιεις.

Ψαξε βρες καμποια παλια μεταχειρισμενη/χαλασμενη. Ανταλλακτικο μπορει να μην υπαρχει.

Υπαρχει κατι παρομοιο οικονομικοτερο; Το εχω δει σε πολλα video οργανοποιων και νομιζα οτι ηταν αερος... Πανακριβο. Θελω ενα κυριως για λειανση και οχι τοσο για αφαιρεση υλικου. Στα ξυλα παχους 3-4 χιλιοστων δεν θελεις σε καθε περασμα να φευγει και 1 χιλιοστο....

Στο 41:56 που το χρησιμοποιει ο Greenfield για αφαιρεση λουστρου.

http://www.axminster.co.uk/mirka-ceros-550cv-random-orbit-sander-953290

Aν ειχαμε προσβαση στην αμερικανικη αγορα... ακριβως αυτο που θες, finishing sander με παλμικο βημα μολις 2μμ!!

http://toolguyd.com/festool-pro-5-ltd-sander-deal/

Aν ειχαμε προσβαση στην αμερικανικη αγορα... ακριβως αυτο που θες, finishing sander με παλμικο βημα μολις 2μμ!!

http://toolguyd.com/festool-pro-5-ltd-sander-deal/
Χτες που εψαχνα στην ελληνικη αγορα , το καλυτερο για τα δεδομενα μου φαινεται να ειναι το DeWalt που εχει ρυθμιση στροφων (8.000-12.000) και ειναι μικρο σε ογκο. Αν ειχα προσβαση και στο Festool δεν ξερω αν θα το επελεγα εναντι του DeWalt
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8930

Αυτο της Mirka παντως εχει ελεγχο στροφων ανα 1000 απο τις 4.000 εως 10.000 με επιλογη τις στροφες να τις ρυθμιζεις αναλογα με την πιεση στον διακοπτη...

Πως έσπασαν Μάκη?
Έπεσε κάτω?

Όχι, δεν έπεσε κάτω. Τα προσέχω πολύ τα εργαλεία μου.
Από τις μετρημένες στα δάχτυλα φορές που μπήκε και βγήκε στο εργαλείο, έσπασε.
Ωστόσο!...έχω νεότερα.
Και φυσικά επιβάλεται να το ανακοινώσω και να δώσω συγχαρητήρια, τόσο στο service της Bosch όσο και στην ίδια την εταιρία αλλά φυσικά και στους ανθρώπους (μία κυρία και ένας κύριος) που με εξυπηρέτησαν καθότι πήγα από´κει.
Μετά την προσκόμιση λοιπόν των απαραίτητων εγγράφων, η μπαταρία αλλάχτηκε στην εγγύηση.
Υπήρξε λίγο καψονάκι ομολογώ, αλλά τελικά μου έδωσαν καινούρια!
Ευχαριστώ πολύ και από´δω!...και μπράβο στην Bosch και τους ανθρώπους της.

Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να ήταν ελαττωματικη παρτίδα. Δεν μπορεί να σπάνε τα κλιπς με 4-5 βάλε βγάλε. Γι αυτό και στην αλλάξανε, αλλά μπράβο τους.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Δεν υπονοησα πως δεν προσέχεις τα εργαλεία σου Δημήτρη. Το να πέσει κάτω μια μπαταρία μπορεί να συμβεί στον καθένα είτε προσέχει είτε όχι!
Μπράβο πάντως που στην αντικατεστησαν. Ίσως έχει ιστορικό κάποια παρτίδα και το ξέρουν.

Δεν το εξέλαβα έτσι Κυριάκο. Απλά το ανέφερα ότι προσέχω τα εργαλεία μου. Από την άλλη μεριά, επειδή έχω και την 2άρα, χρησιμοποιώ εκείνη περισσότερο. Οπότε εκ των πραγμάτων η χρήση της συγκεκριμένης ήταν μικρή αλλά και προσεχτική.

Πάντως ο μάστορας μου με την μπαταρία χτυπαει να μπουν τα ούπα στον τοίχο.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Πάντως ο μάστορας μου με την μπαταρία χτυπαει να μπουν τα ούπα στον τοίχο.

Makita έχει; :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μετά την προσκόμιση λοιπόν των απαραίτητων εγγράφων, η μπαταρία αλλάχτηκε στην εγγύηση.

:SFGSFGSF:

Μπράβο τους...
Τέτοιες συμπεριφορές αξίζουν να κοινοποιούνται και δημόσια ώστε να ξέρουμε κι εμείς οι καταναλωτές που σκάμε τα ωραία μας λεφτά. Κι απ´ τη μικρή μου πείρα βλέπω οτι κι άλλες εταιρίες πχ Dewalt και Metabo που έχω γνώση, αντιμετωπίζουν τον πελάτη με σεβασμό.

Ειδες? Μπραβο Mike!!

Παίδες, έχει κανείς υπόψη του κανένα καλό finger sanding pad (γιά bosch oscillating multitool)?
Η bosch έχει κωδικό γιά αυτό?.....η dremmel?...μήπως κάνει....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

τι καθαριοτητα σοτ εργαστηριο, και τι σηαμσια στη λεπτομερεια! το ξυλακι που χρησιμοποιει σαν σπρωχτη στο 4¨00+ εχει φαλτσα στις ακμες!