Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μαστόρια μήπως ετοιμάζει κανείς παραγγελία από αμαζόνα Γερμανίας?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όχι μαστρο-Πανάγο,εδώ τα έχει φέρει μαγαζί..

Υπάρζουν και online. Γράψτε στο google matrix εργαλεία και δείτε τιμές στα καταστήματα που βγάζει.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Υπάρζουν και online. Γράψτε στο google matrix εργαλεία και δείτε τιμές στα καταστήματα που βγάζει.

Το έχω κάνει ήδη, "φυσητήρα στα 19,90 " δεν βρήκα.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το έχω κάνει ήδη, "σέγα,γωνιακός τροχός και φυσητήρας στα 19,90 έκαστο" δεν βρήκα.

+1
Ούτε εγώ

Ο τροχός είναι ίδιος με έναν πιο φθηνό που έχω πάρει από πρακτικερ. Δυστυχώς είναι άχρηστος (βέβαια με 15 Euro τι να περιμένεις)

Last edited:
Βρε καρντασια, ειχα ενα ματζαφλαρι ευελικτο με μαγνητικη μυτη.
Μου επεσε σημερα ενα παξιμαδι σε ενα κινητηρα και για να μην μου φυγει πιο μεσα πηγα να το τραβηξω με αυτο. Αλλα με πουλησε. Απομαγνητιστηκε!
Υπαρχει τετοια περιπτωση να απομαγνητιστει? μηπως δεν ειχε μαγνητη εμπρος αλλα μαγνητισμενο μεταλλο? ειναι και beta το ατιμο. Θα το τσεκαρω αυριο με το φως της ημερας.

Δεν κανεις κανα ευχελαιο η κανα ξεματιασμα λεω εγω?
Πρωτα το GDR που δεν βιδωνε, μετα βιδωνε αλλα μετα επεσε και στραβωσε και τωρα ο μαγνητης που απομαγνητιστηκε!! What next? :))

Και χθες ολοι οι μαλακοδηγοι της χωρας μπροστα μοαπο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Ευχέλαιο...
:rip::rip::rip:

Ειμαι καλεσμενος αυριο σε ενα κατηχητικο! Θα παω...

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εχω πάρει αυτό το σετ http://mustshop.gr/#/product/194667
Από το συγκεκριμένο κατάστημα και είναι πολύ καλο σετ.
Το μόνο κακό είναι ότι έκανα την παραγγελία και έπρεπε να πάρω τηλ να δω τι γίνεται για να μου πει ότι έπρεπε να καλέσω για επιβεβαίωση.
Πολύ καλό το σετακι κακό το κατάστημα αλλά πολύ καλή η τιμή.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Makita_P-44046_216tlg.jpg

Για makita πάντα.

Μπορεις να γραψεις το αφμ του καταστηματος απο το παραστατικο;

Βρε καρντασια, ειχα ενα ματζαφλαρι ευελικτο με μαγνητικη μυτη.
Μου επεσε σημερα ενα παξιμαδι σε ενα κινητηρα και για να μην μου φυγει πιο μεσα πηγα να το τραβηξω με αυτο. Αλλα με πουλησε. Απομαγνητιστηκε!
Υπαρχει τετοια περιπτωση να απομαγνητιστει? μηπως δεν ειχε μαγνητη εμπρος αλλα μαγνητισμενο μεταλλο? ειναι και beta το ατιμο. Θα το τσεκαρω αυριο με το φως της ημερας.
Το τσεκαρες σε κατι αλλο αν κολλαει μηπως το παξιμαδι ηταν γαλβανιζε πχ;
Παξιμαδι;; Σε κινητηρα;;

Και χθες ολοι οι μαλακοδηγοι της χωρας μπροστα μοαπο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Θα πρέπει να νηστέψεις επίσης.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Και βεβαια να πας!
Εγω οχι μονο πηγαινα κατηχητικο αλλα ειμουν και παπαδακι!! :)))

Τωρα τι να πω, τι μαγικο εγινε...
Οχι μονο σηκωνει βιδες αξιοσεβαστου βαρους αλλα αναβει και η μητη αφου του αλλαξα τις μπαταριες!

photo share

ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ειτε το παξιμαδι ηταν μή μεταλλικο (αποκλειεται) ειτε ειχε ψιλοσφηνωσει και δεν το καταλαβα, οποτε μετα με το τραβηγμα βγηκε.
:rip::angel::stupid:

Τωρα τι να πω, τι μαγικο εγινε...
Οχι μονο σηκωνει βιδες αξιοσεβαστου βαρους αλλα αναβει και η μητη αφου του αλλαξα τις μπαταριες!

photo share

ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ειτε το παξιμαδι ηταν μή μεταλλικο (αποκλειεται) ειτε ειχε ψιλοσφηνωσει και δεν το καταλαβα, οποτε μετα με το τραβηγμα βγηκε.
:rip::angel::stupid:

μήπως ήταν ανοξείδωτο 303,304 ή 316κτλ και γιαυτό δεν μαγνητίστηκε? υποθέτω μπορούσες να διακρίνεις αν ήταν κάποιο μη σιδηρούχο μεταλλο από το χρώμα...

Λες?
Κατσε εβγαλα φωτογραφια για αλλο λογο.

upload a gif

Δεν μου εχει ξανατυχει και παντα νομιζα οτι ειναι μεταλλικες/σιδερενιες οι βιδες και τα μπουλωνια τα συγκεκριμενα...

Λες?
Κατσε εβγαλα φωτογραφια για αλλο λογο.

upload a gif

αν το χρυσαφή δεν είναι βρώμα τότε είναι καποιο κράμα χαλκού...λογικό στα ηλεκτρολογικα λόγω αυξημένης αγωγιμότητας .αν θυμαμαι καλά από τη φυσική

cbfdim;1057771791 Το τσεκαρες σε κατι αλλο αν κολλαει μηπως το παξιμαδι ηταν γαλβανιζε πχ; Παξιμαδι;; Σε κινητηρα;;[/QUOTE said:
το γαλβανισμα είναι ένα καλυμμα ψευδαργύρου πάνω σε σιδηρούχα μεταλλα κυρίως και δημιουργεί μια προστασία από την οξείδωση. με αποτέλεσμα τα γαλβανιζέ να μαγνητίζονται κανονικά γιατί ουσιαστικά είναι σιδηροσ εσωτερικά :)αυτό επιτυγχάνεται βουτώντας το σίδερο σε λιωμένο ψευδάργυρο η αλλιωσ τσίγκο. αν και τώρα πουλάνε και κάτι σπρέι ψυχρού γαλβανισματοσ