Ωραία πράγματα Μιχάλη γιά να μαστορεύουμε ακατάπαυστα,ένα λάθος 6 Αh καί όχι 6μΑω η χωρητικότητα. :ernaehrung004:
Nαι σωστα Δημητρη, 6Aω.
Η συγκινηση και η χαρα απο την ειδηση με οδηγησε στο τυπογραφικο λαθος
Ωραία πράγματα Μιχάλη γιά να μαστορεύουμε ακατάπαυστα,ένα λάθος 6 Αh καί όχι 6μΑω η χωρητικότητα. :ernaehrung004:
Παναγιώτη είμαι στο ίδιο δίλημμα, έχω ανοιχτά καμιά βδομάδα τα tab και όλο τα βλέπω...αυτό το μπλε πάντως μαζί με τον φράχτη και την βάση στήριξης είναι η καλύτερη επιλογή όλων.Για πείτε γνώμες για αγορά ταινιολιαντήρα χειρός που να παίρνει και βάση στήριξης.
Δεν θέλω να τα σκάσω σε μπλέ σειρά Bosch ή κάποιο άλλο ακριβό. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Για πείτε γνώμες για αγορά ταινιολιαντήρα χειρός που να παίρνει και βάση στήριξης.
Δεν θέλω να τα σκάσω σε μπλέ σειρά Bosch ή κάποιο άλλο ακριβό. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Mαρκες που πρεπει να δεις ειναι η black and decker και η skil, εφοσον το parkside ακουμε οτι ειναι λιγο προβληματικο. Σημαντικο προσον να μπαινει αναποδα σε βαση.
B&D νομιζω οτι εχει ο Δημητρης weatherman. Παντως εαν δεν ειχα, θα δοκιμαζα parkside καθως δεν εχω πεσει ποτε σε προβληματικο εργαλειο απο το lidl.
Παναγιώτη είμαι στο ίδιο δίλημμα, έχω ανοιχτά καμιά βδομάδα τα tab και όλο τα βλέπω...αυτό το μπλε πάντως μαζί με τον φράχτη και την βάση στήριξης είναι η καλύτερη επιλογή όλων.
https://www.amazon.de/Bosch-Profess...ewebeschleifband-Winkelanschlag/dp/B0001D1DKC
270 σπίτι σου την πρωτοχρονιά....
παίρνει και τις ίδιες ταινίες με του Lidl, οπότε τυχόν στοκ δεν πάει χαμένο
279 έχει στην Ελλάδα σκέτο....60 κάνουν τα δυο έξτρα....
ε? ε? πως σου φαίνεται μπάρμπα-στρουμφ :grandpa:, κάνει για το στρουμφοχωριό?:BDGBGDB55:
Παντως εαν δεν ειχα, θα δοκιμαζα parkside καθως δεν εχω πεσει ποτε σε προβληματικο εργαλειο απο το lidl.
Παρομοίως εγώ τον έχω ...και έχω πάρει και όσα σετ γυαλόχαρτα είχε στο καλάθι τότε
Παναγιώτη να περιμένεις ...αν βιάζεσαι να σου στείλω τον δικό μου εγώ με τόσα που κάνω βολεύομαι και με άλλα μέσα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και μην μιλάς πολύ με τον Σωτήρη ...αυτός τελευταία μου φαίνεται είναι "μολυσμένος"![]()
B&D νομιζω οτι εχει ο Δημητρης weatherman.
Παναγιώτη καί Μιχάλη εγώ έχω τό μικρότερο μοντέλο B&D πού δέν έχει βάση γιά ανάποδα,αλλά γίνεται μέ μικρή πατέντα,όπως όλα.
Επειδή τό είχα ψάξει τό μεγαλύτερο μοντέλο ταινιολειαντήρα Β&D δέν έρχεται πλέον Ελλάδα καί όσα καταστήματα τό έχουν είναι από στόκ.
Επισης, υπαρχει ηλεκτρικη σεγα χειρος με φρενο? δηλαδη να αφηνω διακοπτη και να σταματαει η παλινδρομηση?
Γιατί όταν αφήνεις την σκανδάλη δεν σταματάει η παλινδρόμηση ??? Εκτός και αν έχεις καμιά σέγα με βαρύ στρόφαλο !!!
Δεν είπαμε "επιστροφή στην ποιότητα" γιατί αγόρασες σέγα χωρίς φρένο ???
Δεν ξέρω ρε Νεκ μην σε κουράζω άδικα ...εγώ έχω μια Kress μάλλον από το Πράκτικερ από τότε που άνοιξε ... το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το έχω σκεφτεί.
Για πείτε γνώμες για αγορά ταινιολιαντήρα χειρός που να παίρνει και βάση στήριξης.
photos uploadWe use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.