Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Παναγιωτη η ΧΤ ηταν η πιο ποιοτικη-top of the line σειρα της κοκκινης φιρμας.
Μεχρι και radial ειχε.

levigatrici-bd-xt-a80-ek.jpg

XTS10EK_enl.jpg

hqdefault.jpg

550724_XTD91K_1.jpg

4451_ce_hi_1266337394.jpg

Συμφωνώ Κυριάκο αλλά δεν το βγάζει πλεον ούτε το αναφέρει σε κανένα σαιτ όσο και να έψαξα.

KA89EK δεν υπάρχει πουθενά στην Αθήνα....το έψαξα σήμερα σε 10 μαγαζιά...άλλοι λένε πως είναι καταργημένο μοντέλο, άλλοι πως δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμη....η BD το έχει στο site της πάντως....

Συμφορουμιτες............μια ερωτηση. Συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να το βρω σε τοσες σελιδες.
Θελω ενα κρουστικο δραπανοκατσαβιδο για καμια 10αριά τρυπες σε μπετο.Τιμη max 80-100 ευρω.
Εχω δει αυτο ....... http://www.praktiker.gr/c/drapana-a...παγγελματική?criteria=7d3840753a213333&lf=193
και το βγαζει στην επιλογη ημιεπαγγελαμτικο.

Γενικα τι προτεινετε ?

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

KA89EK δεν υπάρχει πουθενά στην Αθήνα....το έψαξα σήμερα σε 10 μαγαζιά...άλλοι λένε πως είναι καταργημένο μοντέλο, άλλοι πως δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμη....η BD το έχει στο site της πάντως....

Eτσι ακριβώς Σωτήρη εγώ τό έχω ψάξει από τόν περασμένο Ιούνιο και τό ανέφερα προχτές
Νά πάρει τηλέφωνο ο Παναγιώτης τό Toolshouse στήν Χίο και τόν Εμπορίδη στήν Αθηνάς άν τό έχουν από στόκ,γιατί στό skroutz λένε άμεση παραλαβή

και ο Μουλινός (εργαλειομηχανική) στην Αργυρούπολη έλεγε άμεσα διαθέσιμο στα 135 ...αλλά πήρα τηλέφωνο και δεν....το μαγαζί στην Χίο το έχει και ακριβότερο (εάν το έχει δηλαδή)...

τέλος μετά από έρευνα το bosch gbs 75 ae set με κωδικό 0 601 274 765 δεν υπάρχει στην Ελλάδα, δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα από την ντόπια αντιπροσωπεία.
υπάρχει βέβαια στον άλλο κωδικό που είναι χωρίς τον φράχτη και την βάση, τα οποία πωλούνται έξτρα με κόστος 60 στον ντέτσικα έχει και 20 έκπτωση στο μηχάνημα από 279 στα 259 +60 τα έξτρα = 320

για αυτό είπα προχτές από άμαζον με 270 το σετ, στην πόρτα σου την πρωτοχρονιά....

Συμφορουμιτες............μια ερωτηση. Συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να το βρω σε τοσες σελιδες.
Θελω ενα κρουστικο δραπανοκατσαβιδο για καμια 10αριά τρυπες σε μπετο.Τιμη max 80-100 ευρω.
Εχω δει αυτο ....... http://www.praktiker.gr/c/drapana-a...παγγελματική?criteria=7d3840753a213333&lf=193
και το βγαζει στην επιλογη ημιεπαγγελαμτικο.

Γενικα τι προτεινετε ?

Αν τό θέλεις γιά 10 τρύπες μόνο πάρε αυτό τής ερασιτεχνικής σειράς τής Makita

Ευχαριστω, θα το κοιταξω.
Ενταξει...........για 10 τρυπες τωρα, αλλα γενικα θα χρειασθει και αργοτερα.
Γενικα να ρωτησω.............αν παρω ενα καλο τωρα για να κρατησει, μετα απο 5-10 χρονια θα υπαρχουν ανταλλακτικα η οχι? οποτε αδικα η αγορα?.
Ενα parkside (απο το Lidl) πρωτη φορα που το δουλεψα σημερα εχει προβλημα. Για να ανοιξω μια τρυπα στο μπετο χρειασθηκε 4 φορες ξανασφιξω το τσοκ, οσο τρυπουσα χαλαρωνε.
Αυριο θα το παω πισω να δουμε τι θα μου πουν.

Το παραπάνω maktec το έχω και είναι μία χαρά δυνατό και ποιοτικότατο. Για οικιακή χρήση είναι παραπάνω από αρκετό. Έχω ξετρυπησει τοίχο σε σημειο που βρήκα μπετό και το πέρασε άνετα.
Οπότε +1 και από εμένα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κύριοι κάποια πρόταση για forstner 40mm;Ένα της wolfcraft που βρήκα στο e-tools.gr κοστίζει 13,5 συν 2,5 αντικαταβολή συν 4,6 μεταφορικά.Ε δεν είναι κλεψιά;

Νίκο, από Banggood που πήρα μερικά νούμερα (τα κόκκινα) είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Το θέμα είναι πόσο άμεσα τα χρειάζεσαι.

http://www.banggood.com/Alloy-Forst...-Saw-from-15-65MM-p-963476.html?rmmds=myorder

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ευχαριστώ παιδιά!Το θέμα είναι πως τα χρειάζομαι άμεσα..Θα δω τι θα κάνω.

Παρ' το από το EU Warehouse (του Banggood), Νικόλα, πληρώνεις ακριβότερα αλλά θα έρθει πιο γρήγορα.
Όχι βέβαια απ' ότι από Ελλάδα.