Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Φιλική εξυπηρέτηση, κατέβηκα γιά να ρωτήσω γιά τη metabo. Εκεί είδα εκτός συσκευασίας την 261. Από τιμές δεν έχω κατατοπιστική εικόνα. Την metabo την είχε σε τιμή τιμοκαταλόγου.
Μαγαζί με όχι και τόσο μεγάλη ποικιλία σε ψιλολόγια, καθ´ότι μάλλον επικεντρώνεται στις επίσημες αντιπροσωπείες (dewalt, metabo black & decker). Είδα και μηχανήματα stayer μέσα, αλλά με τιμές φωτιά!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ψάχνω φρέζες μετάλλου και με έστειλαν εκεί, και ούτε αυτός είχε!

Νίκο όπως ανέφερα και στο σχετικό νήμα, μάλλον καλές. Απο οπτικής πλευράς τουλάχιστον. Φαντάσου ότι μάλλον εκεί θα καταλήξω τελικά!

Σε παλμικό κατσαβίδι με hex κεφαλή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρυπάνια hex ειδικά για μπετόν; Υπάρχουν στην αγορά; Ή μάλλον, μπορούμε να χρησιμοποιούμε το παλμικό για τρύπες σε μπετόν;
Έχω αγορασμένο το σετάκι της milwaukee που περιέχει τρυπάνια για ξύλο. Αυτά τα τρυπάνια μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε μέταλλο;

Σε τούβλο ναι αλλά μπετό; Εχει κρούση;
Τρυπάνι ξύλου σε μέταλλο ποτέ.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σε παλμικό κατσαβίδι με hex κεφαλή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρυπάνια hex ειδικά για μπετόν; Υπάρχουν στην αγορά; Ή μάλλον, μπορούμε να χρησιμοποιούμε το παλμικό για τρύπες σε μπετόν;
Έχω αγορασμένο το σετάκι της milwaukee που περιέχει τρυπάνια για ξύλο. Αυτά τα τρυπάνια μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε μέταλλο;

To τσοκ του παλμικου δεν παρεχει την απαραιτητη συσφιξη και σταθεροτητα που χρειαζεται ενα τρυπανι/bit για να κανει σωστη δουλεια.
Υπαρχουν στην αγορα τρυπανια hex αλλα δεν ειναι ουτε πολλα ουτε τοσο διαδεδομενα καθως η χρηση τους σε παλμικα ειναι μαλλον ανορθοδοξη, ιδιως σε μπετον.

Έχω φάει χοντρό σκάλωμα με την Arbortech...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.