Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εμένα με το πιάσιμο που έχει σαν εργαλείο & για την δουλειά που πρόκειται να κάνεις με αυτό, με φοβίζει κάπως.

Κατι σαν το nanoblade της bosch που μπορει να ειναι και μουφα καθως δεν πουλιεται πουθενα... :))

Bosch-NanoBlade-Pistol-Grip-Saw.jpg

Παιδιά κάπου θυμάμαι ο Χιώτης είχε ποστάρει κάποιο υλικό που καθαρίζει τα γυαλόχαρτα, μπορεί κάποιος να μου πει που?

Ψάχνω ξύλο που να έχει πυρήνα διαφορετικού χρώματος από το εξωτερικό. Γιά την ιστορία η φυστικιά αιγίνης είναι έτσι. Αλλά που θα βρω φυστικιά οέο?

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ψάχνω ξύλο που να έχει πυρήνα διαφορετικού χρώματος από το εξωτερικό. Γιά την ιστορία η φυστικιά αιγίνης είναι έτσι. Αλλά που θα βρω φυστικιά οέο?

Φτελιά.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Nεο δεκαβολτο απο την Bosch!

Bosch 12v Flexi-Click 5 in 1 drill driver!

Bosch-12V-Flexi-Click-5-in-1-Drill-Driver.jpg

http://toolguyd.com/bosch-12v-flexi-click-drill-driver/

Ματζιβελο φαινεται, αλλα στις πραγματικες συνθηκες δεν το βλεπω να αντςχουν πολυ τα ξεχωριστα εξαρτηματα και τα κουμπωματα τους.
Οταν πηρα το πρωτο gsr θυμαμαι το διαφημιζανε οτι αντεχει απο πεσιμο 1-2 μετρα. Μου εχει πεσει αρκετες φορες απο τη σκαλα και δεν εχει παθει τιποτα, μηχανικα.
Τα καινουργια ουτε αναφερουν κατι ουτε τα βασιζομαι τοσο, αν και το κυριως δεσιμο δειχνει το ιδιο.

Επιτέλους!...ένα εργαλείο που έψαχνα!...να δω τι θα κάνω τώρα το GSR μου!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επί τη ευκαιρία....έχει κανείς καμιά μπαταρία (και η 1.5άρα μου κάνει) γιά τα μπλε γιά πέταμα?...εννοώ να μην κρατάει ή να μη φορτίζει, αλλά να είναι καλή η θήκη της....